Ръководство за начинаещи в спортните залози от Nostrabet

Най-вероятно вече знаете, че букмейкърските сайтове – това са местата, където можете да правите залози на различни спортни събития. Залози се приемат не само на събития от света на спорта: футбол, баскетбол, хокей, волейбол и тенис, но дори и за политика. Може би сте се опитвали да играете, дори и без никакви познания в игровите стратегии и различните спортни залагания, което ви е убедило, че повече се губи отколкото се печели.

 
ръководство за залалагания от Nostrabet

Какво ще намерите в ръководството от Nostrabet.com?

Специално за вас сме подготвили следните материали:


Други въведения и полезни статии:


Защо създадохме това ръководство?

Подготвили сме различни статии, целящи да ви вкарат „навътре“ в материята от сферата на спортните онлайн-залози, някои готови изпитани във времето стратегии за залагания и специална статия с популярните термини в онлайн залозите.

В нашето ръководство ще научите какво е Азиатски Хендикап, Прайс Ръш, Кеш Аут и много други. Ще научите в детайли, какво означава всеки един от тези термини и как да ги използвате, за да печелите от дома си, само докато се забавлявате. Ако сте спортен запалянко и следите спортове, като футбол, тенис, конни надбягвания и имате нюх към хазартните игри и спортните залози? Попаднали сте на правилното място. Нашето ръководство ще ви запознае с това, какво представляват коефициентите, как да ги изчислявате, защо това е важно, как да депозирате/теглите парични средства и кой от различните варианти ще бъде най-удобен за вас.


Каква е основната цел?

Нашето ръководство цели именно да обърне тази закономерност при повечето неопитни играчи и да ви научи как да насочите нещата в своя полза – тоест да печелите повече отколкото губите.

Отличете се от болшинството неопитни играчи, които залагат на лотариен принцип и много рядко печелят. Спрете да разчитате на късмета си и започнете да контролирате нещата, правейки прогнози с висока точност, бъдете информирани за тънкостите в спортните залози.


За кои играчи е предназначено?

Неопитните играчи често правят различни грешки от типа на това да залагат големи суми на високи коефициенти, разчитайки на късмета си и в много от случаите остават разочаровани. Това не е случайно и е напълно нормално. Те не знаят защо коефициентите, които виждат срещу всяка среща, са високи или ниски, не знаят как се изчисляват и на база на какво. Виждат някакви термини от рода на Прайс Ръш (от английското „Price Rush“), Азиатски или Европейски хендикап, но не знаят какво означава това и за какво служи. Те нямат стратегия за залаганията, които правят и за това в повечето случаи губят!

Ако припознавате себе си в по-горе изброения типаж играчи, значи нашето ръководство за начинаещите играчи в спортните залози е за вас. След прочитането му, вие може да се запознаете и със стратегиите ни за залози, които са тествани от милиони играчи и са се доказали като много успешни през последната година.


На какво ще ви научи ръководството ни, след като го изчетете?

Както виждате, в материалите, които сме Ви подготвили, сме засегнали основните теми в залозите. Изчитането им ще хвърли повече светлина върху детайлите при спортните онлайн-залози и ще Ви покаже пропуските, които до момента сте правили.

Ако до сега сте играли само на базовите залози, като познаване на точен резултат за първото/второто полувреме, краен резултат и т.н., сега вече ще се запознаете с много повече видове залози, ще видите кратки разяснения към тях и съвети за това как да играете, за да спечелите.

Ще се научите да залагате не само на футбол, но и на тенис, конни надбягвания и други популярни спортове. Диверсифицирането на игралния процес е много важно, тъй като разделяте паричните потоци, което може да компенсира, ако не напълно, то поне до известна степен, загубите от залозите само на един спорт. Така, че нашият съвет е да не се ограничавате само в това, да играете на един тип спорт. Все пак 100% познаваемост никога не е съществувало в спорта.

Горещо препоръчваме да обърнете внимание на статия №2 (10 ценни съвета за начинаещите в спортните залагания хора). Тя ще Ви даде ценна информация за това на какво да обърнете внимание при избора си на букмейкър, в който да залагате, защото и това има значение, различните видове залози и как се изчисляват, каква е целта ви от играта. Тази статия разглежда и някои психологически моменти, които се наблюдават при играчите, докато залагат и Ви казва от какво да се предпазите в такъв момент. Не пренебрегвайте тази статия!

Препоръчваме да обърнете по-сериозно внимание и на статия №7 (Методи за депозит и теглене). Тя ще ви запознае с популярните методи за депозиране и теглене на парични средства, предлагани от повечето букмейкъри и ще даде кратки разяснения за всеки от тях, което ще ви помогне при избора на метод за парични транзакции. Нали, все пак, тази печалба трябва да се харчи.


Развитие на ръководството

Ние, разбира се, няма да спрем с развитието на това ръководство и ще продължаваме да създаваме още полезни за вас материали, които целят само едно – да можете да правите колкото се може по-информиран избор, докато залагате и да изпитвате максимално удовлетворение от това, докато припечелвате от любимото си занимание.

От друга страна, изключително ще се радваме да изпращате на мейлът ни support@nostrabet.com вашите отзиви, идеи за ръководства и какви подобрения могат да се направят в тази посока. Очакваме Ви!

Ръководство за начинаещи в спортните залози от Nostrabet
Рейтинг 5.0 от 8 ревюта
X