Стратегия за използване на фаворит в мача, като застраховка

Последната стратегия, която искам да ви представя се отнася за 2 залога. Целта е да изберете два мача. Първият ви мач трябва да е с изявен фаворит, в който сте убеден, че ще спечели мача. На втория ви мач, ще заложите за аутсайдер в дадена среща. Ако имате информация или сте направили собствен анализ за даден мач, при който виждате високия коефициент, като печеливш, заложете на него с тази стратегия.

стратегия за залог с фаворит

Да вземем за пример следните 2 мача и съответните залози на тях:

  1. Арсенал – Уест Бром – победа за Арсенал при коефициент 1.30
  2. Реал Сосиедад – Хетафе – победа за Хетафе при коефициент 5

Коефициентите от двата примера са напълно реални. Преди мача, залагате определена сума, да кажем 10 лв. за победа на Арсенал. Това прави 10 х 1.30 = 13 лв. или 3 лв. чиста печалба. След като сте направили този залог, отивате на следващия избран от вас мач и залагате, в случая за победа на Хетафе 3 лв. при коефициент 5. Вече имате заложени 13 лв. преди началото на двата мача. Така, ако само Арсенал спечели, което е твърде вероятно да се случи, не губите и не печелите нищо, понеже имате заложени 13 лв., което е общата ви печалба от победата на Арсенал. Ако и Хетафе спечели добавяте още 3 лв. х 5 = 15 лв., което в този случай ще е чистата ви печалба. Естествено, ако и Арсенал и Хетафе не спечелят своите мачове вие губите 13 лв. Ако само Хетафе спечелят, а Арсенал не, отново сте на малка печалба, която в случая е 2 лв.

Основното при тази стратегия е да изберете правилно фаворита, на който да заложите повечето си пари, понеже вероятността да познаете някой от двата мача е по-голям, при този с ниския коефициент. Във футболните срещи винаги ставаме свидетели на изненадващи резултати, така че тази стратегия може и да работи добре за вас. Основната ви задача е да откриете подходящ букмейкър, който да ви предложи различни видове коефициенти за повечето спортни първенства и шанпионати.

Всеки един успешен играч на спортните пазари, подбира и анализира своите мачове, преди да направи своите залози. Ако искате и вие да сте успешен, винаги давайте нужното време, в което да се подготвите за даден залог. Всички тези стратегии, ви дават различни посоки, които да следвате, но знаете, че нито една от тях не е 100% сигурна, защото такава стратегия или залог няма. Въпреки това, обаче, стратегиите ви показват правилния път, по който да вървите към успеха. За целта трябва да отделите време и да бъдете постоянни. Желая ви късмет с всички стратегии на залагане и естествено много добри печалби.

Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.