10LV Inbet

Стратегия за залози на двоен шанс

При онлайн залозите на спортни събития разполагате с много разнообразни шансове, с които да запишете успех. Трябва да се възползвате максимално от тях, а в следващите редове ще ви споделим нашата стратегия за залози на двоен шанс. Тя е базирана на футболни мачове, понеже този тип залог е най-популярен при тях. Ще ви обясним какво представлява самият залог и как може да се печели с него.

Съдържание:
Стратегия за залози на двоен шанс

Какви са залозите на двоен шанс?

Основният залог на една футболна среща представлява предвиждане за победа на домакина, победа на госта или равенство в мача. При двойния шанс, както и името подсказва, вие разполагате с два пъти повече шанс от обикновено. След като направите своята bet365 регистрация от България, ще може да се насладите на опции за залози на двоен шанс с високи коефициенти за различни мачове. Пазарите за двоен шанс са базирани на основния залог за краен изход от един футболен двубой, като ги комбинират помежду им. Със залог на двоен шанс вие имате повече шансове за успех и рискът обикновено е по-малък, понеже предвиждате два изхода едновременно. С намаляването на риска обаче се понижава и коефициентът към събитието.

Ето и точно какви са случаите за залози на двоен шанс:
  • Победа за домакин или равенство в мача –
  • Победа за гост или равенство в мача –
  • Победа за домакин или победа за гост – 12

Който и двоен шанс да изберете, ще трябва да познаете поне едно от съставящите го събития. Например, ако заложите за победа на гостуващия тим или равенството в мача, ще спечелите, ако изходът на срещата е равенство или победа за госта. Ако домакинският тим спечели, губите залога си.


Как се печели с тази стратегия?

Фиш с избрани залози на двоен шансНашата стратегия за залози на двоен шанс във футбола е базирана на доста добро проучване. Двойният шанс наистина увеличава шансовете на вашия залог, но в същото време трябва да намерите подходящите мачове.

Например, ако вземете една среща, при която домакинът е фаворит и победата му е оценена на 1,50 коефициент, то няма смисъл от двоен шанс за 1Х. При подобен случай двоен шанс за победа на домакин или равенство в мача би бил от порядъка на 1,10 коефициент. По-добрата опция е да потърсите по-високи коефициенти.

Ако например в същия мач изберете победа за госта или равенство, то ставката би била от порядъка на 2.50, което е доста по-добре. В такъв случай трябва да анализирате представянето на домакина пред собствена публика. Ако той печели своите мачове с лекота, няма смисъл да залагате на Х2. Подобен залог има смисъл, ако виждате, че домакинският тим е с проблеми в мачовете си на свой стадион.

Кога да търсим двоен шанс 1Х?
Този залог използвайте, когато установите, че домакинският отбор е стабилен в мачовете си у дома. В първенствата има много тимове, които разчитат главно на своите домакинства. Това им трупа точки в подреждането, а при гостуванията си рядко печелят такива. Тези отбори са много добри за залози на двоен шанс за тяхна победа или пък равенство, но внимавайте, когато те играят срещу лидерите в класирането. Разбира се, тогава могат да загубят, но пък ако играят срещу тим, който се представя слабо като гост, това е удобен момент да заложите 1Х.

За залог на 1Х търсете стабилен домакински тим или такъв, който се изправя срещу слаб гост.

Кога да залагаме на 2Х?
Тук нещата са малко по-различни. Разбира се, може да ползвате обратната аналогия на тази при залозите за 1Х, но има и още нещо. При залог за равенство в мача или победа за госта може да търсите изненадата. Ако следите някое футболно първенство, често се забелязва, че един отбор изпада в криза в определен период от сезона. Това може да му попречи да спечели и у дома, а в този момент залог на двоен шанс за 2Х е удобен вариант.

Залог за 2Х търсете при стабилните гостуващи тимове или когато домакинът се намира в криза и е способен да допусне изненада.

Кога да изберем 12?
Залозите на двойния шанс за победа на един от двата тима също са доста добри. При този тип двоен шанс залог изберете такъв мач, в който смятате, че срещата няма да остане без победител. Победа за домакина или победа за госта е удачен вариант, когато и двата тима се нуждаят от трите точки.

Залог на двойния шанс 12 използвайте, когато смятате, че и двата отбора в срещата ще преследват победата.


Има ли други спортове, подходящи за двоен шанс?

Всеки спорт, който наподобява футбола като възможност за краен резултат, може да бъде намерен със залози на двоен шанс. Онлайн букмейкърите предлагат възможността главно на футбола, понеже там е най-удачна. Двоен шанс не може да се намери при волейбол или тенис например, понеже там срещите не завършват наравно.


Мога ли да залагам на живо двоен шанс и да ползвам кеш аут?

Да, нашата стратегия за залози на двоен шанс на футболни мачове позволява тя да бъде използвана и при залози на живо. Удачен избор е да намерите среща, при която изненадващо по-добрият отбор губи в резултата, но атакува и се стреми да се върне в срещата. При подобни случаи коефициентите за двоен шанс за равенство в мача или победа за този отбор, който губи, обикновено се покачват значително. Може да използвате тези моменти, за да заложите и да си спечелите добра сума. В допълнение ще отбележим, че някои букмейкъри предлагат опции за залози на двоен шанс на футболни двубои и за първите полувремена на срещите.

Cash Out опцията може да се използва за залози на двоен шанс. Въпросът е букмейкърът да позволява функцията в сайта си. В нашия портал може да откриете доста онлайн букмейкъри, които имат тази опция и дори някои от тях обозначават пазарите, за които тя ще бъде активна.


Заключение

Двойният шанс е една много добра възможност при залозите на футбол. Въпросът е да проучите нещата и да изберете правилните срещи. Съветваме ви да си набележите няколко първенства, в които има стабилни домакински отбори. Това ще ви даде много шансове за залози на победа за домакина или равенство. Що се отнася до другите възможности на двойния шанс, за тях също ще намерите опции. Важното е да анализирате нещата и да улучите момента за залог. Накрая ще се поздравите с успеха и ще се радвате на печалбите си.

Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Експерт Залози Експерт Залози
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.