Как да печелим от залози на футболни мачове?

В днешно време залозите са обект на коментари и анализи от много заинтересовани лица по целия свят. Има такива, които предлагат своите знания от света на футболните залози, а има и други, които целят единствено да се възползват от тях. Всеки, който залага на футболни мачове, търси успеха в тях и реализирането на солидна печалба. Не всеки един обаче може да постигне това, а причините са доста. В следващите редове ще ви разкажем всичко, което трябва да знаете, за печалбите от залози на най-популярния спорт – футбола.

успешни залози на футбол
Бърза навигация:
Бърза навигация:TOP

Какво представляват футболните залози?

Залозите на футболни мачове представляват прогнозиране на определен изход или събитие в конкретен двубой, като тази прогноза е заложена с определена сума. Парите се залагат срещу определен шанс прогнозираното събитие да се случи, като този шанс се измерва в т.нар. коефициенти, които сайтовете за залози ни предлагат.

Футболните залози могат да бъдат доста разнообразни, а това означава, че има и различни начини, по които можем да печелим от тях. Важното е да успеете да предвидите правилно изхода от конкретен двубой, за да реализирате печалба. Доста хора търсят начини как да изкарат пари от футболни залози, но работата е там, че не спазват основните принципи на този тип залагания. Ако вие се научите да го правите и следвате тези важни условия при футболните залози, шансовете ви за успех ще бъдат големи.

Можем ли да намираме само сигурни мачове?

Това е въпрос, на който всички фенове на футболните залози търсят отговор. Нашето мнение е, че намирането само на мачове, които да бъдат сигурни, клони към отрицателен отговор. Трудно е човек да познае всичко, което прогнозира, защото спортът е доста непредвидим в много случаи и това го прави труден за прогнозиране. Все пак обаче, с нужната подготовка и анализ на събитието, вероятността да бъдете максимално близо до точната прогноза е голяма.


Как да залагаме на футбол?

Футболни залози може да извършвате при един или друг букмейкър. Нашият съвет е да изберете онлайн сайт за залози, понеже при тези оператори имате на разположение най-голямото разнообразие от опции за залози на различни маркети, които се предлагат с високи коефициенти.

След като си изберете онлайн букмейкър, трябва само да си отворите акаунт в неговия сайт и да депозирате средства по сметката си. Така ще имате достъп до редица футболни мачове, от които може да спечелите. Залозите се извършват изключително лесно и удобно, като може да го правите отвсякъде с достъп до Интернет и по всяко време. Nostrabet ви препоръчва да изберете онлайн букмейкърите и никога повече да не пропуснете залог на футболен мач.


Топ онлайн букмейкъри

Inbet
Betano
Sesame
Palms Bet
Winbet
Bet365
Още букмейкъри
Стартов бонус
100 лв.
Залози на живо
Излъчване на живо
Кешаут
Apps
Процент
100%
Врътки
1x
Рейтинг
4.8
Вземи 100 лв. бонус
Оферта Нова Сметка. До 100 лв в Бонус за Залози за нови клиенти в bet365. Мин. депозит 10 лв. Бонусът за Залози е достъпен за използване след уреждането на залози на стойност на квалифициращия депозит. Важат изисквания за минимални коефициенти и изключения за залози и методи за плащане. Печалбите изключват заложената сума в Бонус за Залози. +18 | Важат срокове и условия | Кодът BBCODE може да се използва по време на регистрация, но не променя условията на бонуса. #ad | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Стартов бонус
400 лв.
Залози на живо
Излъчване на живо
Кешаут
Apps
Процент
100%
Врътки
3x
Рейтинг
4.8
Вземи 400 лв. бонус
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Стартов бонус
550 лв.
Залози на живо
Излъчване на живо
Кешаут
Apps
Процент
-
Врътки
4x
Рейтинг
4.9
Вземи 550 лв. бонус
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Стартов бонус
200 лв.
Залози на живо
Излъчване на живо
Кешаут
Apps
-
Процент
100%
Врътки
x6
Рейтинг
4.9
Вземи 200 лв. бонус
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

У нас популярен букмейкър с предложения за футбол е Bet365, който разполага с една от водещите платформи за залози на футбол, включваща събития дори от по-нискоразредни първенства. Отделно от това, онлайн букмейкърите предоставят различни опции за своите потребители, каквито са Cash Out и пряко предаване, налични в сайта на 1xbet, който е достъпен през алтернативен линк за България.

Предимствата на онлайн букмейкърите не свършват дотук, защото тези оператори предоставят и бонуси за своите потребители. Такива има след регистрация в Winbet, а дори и след това се предлагат промо код оферти за вече регистрирани потребители. Въпреки че има и локални пунктове за залагания, клиентите предпочитат футболните залози в мрежата. При тях дори имат възможност да залагат през своите мобилни устройства, чрез мобилните апликации и сайт версии на букмейкърите.


Разлика между залозите на футбол и останалите спортове

Футболът е водещият спорт за залози, а и не само. Този спорт е любим на много хора по света и с изключение на Северна Америка, футболът е най-гледаният спорт във всички останали континенти. Защо обаче хората търсят най-вече успешни залози на футбол, а не на някой друг спорт като волейбол например? Отговорът на този въпрос се крие в същността на футбола и цялата аудитория, която притежава този спорт. Много от феновете на футбола са и любители на футболните залози. Разбира се, спортове като баскетбол, тенис и хокей на лед също разполагат с голяма фенска маса, но тя не може да се сравнява с тази от света на футбола.

Футболът има доста предимства пред останалите спортове и точно затова ги превъзхожда. Нека обаче систематизираме основните разлики, предимства и недостатъци между залозите на футболни мачове и всички останали спортове:

 • Предимства на футболните залози:
 • Множество събития, на които букмейкърите предоставят опции за залози
 • Най-различни маркети за залог. При повече букмейкъри стигат до повече от 100 на събитие
 • Специални бонуси за залози на футбол
 • Висока конкуренция между операторите, която вдига коефициентите на събитията
 • Различни възможности за залози на живо с преки предавания
 • Възможност за създаване на собствен залог от наличните маркети
 • Недостатъци на футболните залози:
 • Няма такива спрямо останалите спортове

Основни съвети за по-голям шанс за печалба от футболни залози

съвети за футболни залози

В началото на нашето ръководство ви споделихме за определени правила и принципи, които залагащите е добре да спазват. В тази точка ще ви разкажем повече за тях.

 • Разбирайте играта
 • Много важен аспект от създаването на печеливши прогнози за мачове от света на футбола е разбирането на самата игра. Нужно е да бъдете наясно с правилата на футбола и случващото се в него. Не може да очаквате дългосрочен успех, ако не знаете как протича един футболен двубой и от какво се състои. Това е в основата и на бъдещите ви печалби от залози на футболни мачове.

 • Следете случващото се в света на футбола
 • От ключово значение за вашия успех в света на футболните залози е да следите последните новини от света на футбола. Това ще ви помогне да бъдете в крак с промените в различните отбори, играчи и първенства. В Интернет има много сайтове, където може да следите последните футболни новини за България и по света.

 • Анализирайте мачовете обстойно
 • Друг важен фактор за успеха ви при залозите на футболни мачове е да отделите достатъчно време да анализирате всяка една среща, която попада във вашето полезрение. Обърнете внимание на последните новини за двата състава, формата на отборите, липсващите играчи, резултатите от последните им сблъсъци. Потърсете и тенденции в мачовете между отборите, като понякога точно в тях се крие успешният залог.

 • Бъдете търпеливи
 • При залозите на футболни мачове печалбите ще дойдат само с нужното търпение. Дори да не постигнете големи успехи в началото, продължавайте да следвате доказаните стратегии за успех, които са препоръчвани в дългосрочен план. Търпение от вас ще се изисква най-вече, ако сте начинаещи в залозите на футболни мачове, защото навлизането в сферата и постигането на успех се нуждае от време.

 • Не се поддавайте на емоциите си
 • Съветваме ви винаги да контролирате своите залози и парите, които отделяте за такива. Не се поддавайте на емоциите си, когато загубите част от сумата си или загубите залог, който е бил близо до успеха. Такива неща се случват във футболните залози и вие трябва да се научите да ги приемате нормално и със спокойствие. Доста залагащи правят точно обратното – започват да правят необмислени залози и губят още повече пари. Не бъдете като тях.

Бонус съвет - Конкретизирайте своя поглед върху точно определени лиги

Ще ви споделим и още един важен фактор, който се избягва от мнозина, но според нас е съществен за постигането на стабилен успех при залозите на футбол. Съветът ни е да изберете една или повече лиги, които да следите. По този начин ще бъдете наясно с всичко важно, което се случва там. Когато вниманието ви е насочено само към едно или няколко футболни първенства, ще може да вникнете в представянето и формата на всеки един отбор, а това ще ви приближи до съставянето на правилната прогноза.


Печеливши стратегии за залагане и печалби от футболни мачове

Не веднъж сме попадали на въпроси и търсене на стратегии свързани с това как да печелим от футболни залози. Можем да ви уверим, че сигурна и 100-процентова стратегия за успех няма. Има обаче доста различни начини за преследване на успеха, като в нашата страница със стратегии за спортни залози може да намерите доказани и проверени методи за футболни залози. Изкарването на пари от залози на футбол може да бъде доста голямо приключение за всеки залагащ, но то изисква нужното време, постоянство и правилно прогнозиране. В следващите редове ще ви разкажем за някои печеливши стратегии, с които да постигнете успех от залози на футболни мачове.

Тактики за залагане

Важно е да изградите поне няколко начини да залагате на футболни мачове. Това ще са вашите схеми за залози, с които ще търсите печалба. Трябва обаче да ги систематизирате добре и да ги следвате според изградените правила. Например, може да си набележите две футболни първенства, които да следите и върху мачовете от тях да изграждате своите прогнози. Друга тактика може да бъде селектирането на 2-3 футболни отбора и следенето на мачовете и новините около тях. По този начин ще повишите шанса си да познаете правилно изхода от мачовете им.

Има вариант, при който да си изберете и конкретен футболен пазар, който се предлага при водещ сайт за футболни залози, и да залагате само на него. Например, може да търсите винаги мачове за залог на под 2,5 гола в срещата или пък двата отбора да отбележат гол. Всеки сам трябва да изгради своята техника за печалба от футболни залози и съветът ни е да се спре на такава, която носи дивиденти.

Използване на различни футболни системи

Друга стратегия за печалба от футболни мачове е да прибегнете до различни видове системи за залози. Те се използват от доста професионални играчи и често носят добри печалби. Системите, които се използват във футболните залози най-често, са такива за пълно комбиниране. Те биват различни видове, като зависят от броя на събитията, които изберете за залог. Системите понякога изискват по-голям залог, за да се стигне до задоволителна потенциална печалба, но пък с тях можете да спечелите дори всички предвиждания от талона ви да не се сбъднат.

Алтернатива на футболните системи си остава правата колонка или т.нар. акумулатор. С него наистина може да спечелите доста солидни суми с малък залог, но ще трябва всички селекции да бъдат познати. Разбира се, добър вариант е и да играете на сингъл залози. При тях поставяте парите си само на една селекция и шанса да спечелите е доста голям.

Съвети как да печелим от залози на живо

В ерата на онлайн букмейкърите е немислимо да пропуснете възможностите за залози на живо. Те предоставят подобни възможности и пазари, каквито има при събитията, които все още не са стартирали. При залозите в реално време обаче коефициентите и наличните маркети се променят в реално време. Това ги прави доста апетитна хапка, понеже често дават възможност да се възползвате от високи ставки.

Съветваме ви при залозите на живо също да анализирате добре предвижданията си. Там обаче този анализ трябва да става малко по-бързо, понеже всяка минута може да бъде решаваща и да промени нагласата на мача. Много добър вариант при залозите на живо е да наблюдавате срещата с картина, да видите как се развива тя и така да формулирате своя залог. Също така, добра стратегия е да търсите мачове, в които фаворитите изненадващо губят в резултата или пък все още няма голове в мача. Тогава, с течение на минутите на мача, коефициентът за фаворита ще се повишава, ако резултатът се задържи против тях. Разбира се, не винаги победител в мача е по-добрият отбор, но често пъти има такива случаи, които си заслужават. Припомняме ви, че дори и в такъв момент е добре да анализирате срещата.

Следване на професионални футболни прогнози

Ако нямате достатъчно време за анализ или просто искате да видите и друга гледна точка, може да потърсите в Интернет сайтове с футболни прогнози. Такива има доста, но ви съветваме да ги подбирате внимателно, понеже някои сайтове не разчитат на анализ, а на компютърно обработени прогнози. Доста по-добрият избор е да намерите мачове с аргументи за избраното предвиждане. В сайта на Nostrabet имаме раздел с безплатни футболни прогнози за водещите първенства и турнири от Европа и света. В различните категории ежедневно ще откривате предвиждания за мачове, които са придружени с обстоен анализ, статистика и последните вести преди срещите.

В мрежата може да срещнете и от т.нар. платени футболни прогнози. С тях обаче внимавайте, защото се навъдиха доста некоректни типстъри, чиято цел е да ви вземат парите и да ви предложат прогноза, за която и вие самите бихте се досетили. Има обаче наистина големи професионалисти, които могат да ви донесат доста висок процент на печалби от прогнозите им. И все пак ние сме на мнение, че е по-добре да търсите безплатни прогнози за футбол, каквито има в сайта ни, и да правите собствени анализи за мачовете. След като имате изградени стратегии за залог, ще може да видите неща, които други могат да пропуснат.


Финално мнение за футболните залози

Залозите на футбол определено са водещи в света на спортните залози. Феновете на този спорт са много и е нормално да има и доста на брой залагащи по целия свят. От залози на футбол може да се спечелят доста добри суми, но преди това трябва да отделите нужното време, за да подготвите правилната прогноза. Само така ще успеете да постигнете дългосрочен успех. В това ръководство се постарахме да ви дадем насоки и идеи, които да включите в своите футболни залози. От тук нататък остава да дадете каквото се изисква от вас самите, за да постигнете забележителни печалби. Нашият екип ви желае успех.

Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.