Кои сме ние


На кратко, ние сме група от ентусиасти, които обичат футбола и спортните залози. С годините сме натрупали значителен опит в сферата на букмейкърските сайтове /използвали сме почти всичко от тях/. Ние решихме да покажем на всички залагащи (или тези, които тепърва ще почнат да залагат) на какво да обърнат внимание, докато търсят сайт за залагане или пък актуална промоция. Професионалните ни знания и опит не се изчерпват само до тук.

Nostrabet.com има за цел да покаже кои са най-добрите букмейкъри за България и също така да въведе всички начинаещи в света на залозите. Наша основна мисия е да публикуваме и футболни прогнози, които са подкрепени от факти и актуални новини. В Nostrabet.com може да откриете подробна информация за разплащателните методи, списъци с контактите и оценките към всеки един бранд. Ние сме екип, който следи отблизо всички водещи първенства. Това е и причината да пишем прогнози за Англия, Германия, Франция, Италия и Испания. Страстта ни към футбола се е зародила в нас още когато бяхме деца, като това сублимира в създаването и развитието на този сайт. Ние няма как да гарантираме точност на нашите предвиждания, но пък винаги се стараем да са обективни и подкрепени с достатъчно аргументи.

Как може да се свържете с нас?

Може да ни изпращате своите запитвания на имейл адрес, използвайки формата ни за контакт. Можете също така да станете и наш последовател в някой от социалните ни профили.

Поздрави!
– Nostrabet.com

X