Оповестяване на реклама

Nostrabet.com е афилиейт уебсайт. Ние използваме бизнес модела на Affiliate маркетинга. На нашия сайт има афилиейт линкове, с които ние правим връзката между нашите посетители и партньори. В замяна на това може да получим комисиона. Използването на всички партньорски линкове е напълно безплатно за нашите посетители.

Използваният от нас бизнес модел на работа обяснява и наличието на различните ревюта. За разлика от много други подобни сайтове в Интернет, ние залагаме на обективност и професионализъм при изготвянето на всеки анализ. Целта ни е цялата информация в ревютата и останалите полезни материали да бъде точна, проверена и актуална. Всичко това е обект на промяна без предварително оповестяване.

В Нострабет няма да попаднете на излишни реклами. Чрез нашия модел на работа ние инвестираме в бъдещото развитие и подобряване на услугите. Стремим се да създаваме всеки текст с мисъл за потребителите и ползата, която ще им донесе.

Прозрачност и професионализъм стоят в основата на нашия продукт и всеки един детайл от него.

Често задавани въпроси

Какъв бизнес модел на работа използва Nostrabet.com?

Nostrabet работи и се развива чрез Афилиейт маркетинг, като по този начин остава безплатен за използване от всички посетители.

Какво представляват афилиейт линковете на сайта и безопасни ли са?

Афилиейт линковете имат за цел да свържат посетителите ни със сайтовете за онлайн залози на нашите партньори. Те са безопасни и сигурни за използване.

Безплатно ли е използването на Нострабет?

Да, използването на сайта е напълно безплатно, благодарение на бизнес модела, по който работим.

Трябва ли да позволя рекламите на сайта, за да го ползвам?

Да, препоръчително е да позволите Nostrabet.com през вашия Ad Block софтуер, защото някои афилиейт линкове може да се сметнат като реклама.

Коментирай

Няма коментари.