Стратегии за Залози на Спорт

За стратегиите в спортните залози

Ако сте решили да печелите от спортен бетинг – със сигурност ще Ви е необходима някоя надеждна тактика, при следването на която вие не просто ще залагате, като повечето начинаещи, а ще спазвате условията на определени стратегии, което, разбира се, ще увеличи шансовете Ви за печалба.

Спортните залози с всеки изминал ден набират все по-голяма популярност, защото ако гледате световни спортни събития и притежавате информация за това кой е по-подготвен, кой по-добре играе, кой е по-опитен – това е златна мина, тъй като информацията управлява света, а залагайки с помощта на определени знания, ще бъдете възнаградени.

Може би вече се питате, “Как да правя безпогрешни спортни залози?”

Такива, като цяло, не съществуват, но изучавайки и използвайки представените от нас стратегии, ще намалите вероятността от загуба на залога многократно и ще увеличите шансовете си за печалба още повече.


Защо от Nostrabet.com създадохме раздел със стратегии за залози?

Основната причина за създаването на раздел с техники за залози онлайн се крие в това, че нашият екип от експерти желае да сподели своите знания с посетителите ни. По този начин ние ви предоставяме информация, която може да ви бъде от съществена полза при извършването на залози. Описаните от нас стратегии са проверени и изпитани, което ги прави подходящи както за начинаещи, така и за опитни залагащи.

Не е тайна, че спортните залагания принадлежат към хазарта, но при думата „хазарт“ възникват много асоциации с рулетката или игралните автомати, където вашият резултат зависи на първо място от късмета и на второ – от стратегията петдесет на петдесет, която вероятно ще Ви помогне. Със залозите обаче, нещата не стоят по този начин.

За да увеличите многократно шансовете си за печалба, вие трябва да следите доста фактори в определения спорт, на база на които да правите анализи и да предвиждате максимално точно крайния изход от двубоя. Това може да се нарече и едно мини-съревнование с водещите букмейкърски сайтове, сформиращи коефициентите – вашата задача е да намерите пролука в разсъжденията им и да предложите добра оферта. За да стане обаче това възможно, освен анализите, хубаво е да следвате и изпитани във времето стратегии в тази посока, които освен всичко, ще ви помогнат и да се презастраховате срещу евентуални загуби и отново да излезете на плюс.

Важното е преди всичко да изпробвате тези стратегии в онлайн бетинг сайтове, които са проверени и сигурни. Пример за такъв топ букмейкъер е Efbet, който продължава да предоставя отлични опции за спортни залози на своите клиенти.

Продължете да четете надолу, за да научите още полезни съвети!


Какво ще откриете в този раздел?

В нашия сайт сме ви подготвили много подробни стратегии за различните видове залози, които след като прочетете, ще придобиете малко по-различно виждане за това как да залагате. Стратегиите дават указания на какво да обръщате внимание при анализите си, по какъв начин да правите система от залози, така че при евентуален провал на някой от тях, останалите да покрият загубите и т.н.

В някои от статиите пък, освен насоките за анализ, сме изброили и някои варианти, които ако не познавате, биха могли да Ви заблудят. Също така сме изброили плюсовете и минусите на съответната стратегия, което ще Ви помогне по-добре да прецените риска и все пак крайното решение, което ще вземете, да бъде най-правилното за вас. Във всеки от материалите е приведен и пример, който онагледява как трябва да бъде приложена системата, така че шансовете за печалба да се увеличат многократно. Нашият съвет е да се опитате да приложите всяка една от стратегиите ни, залагайки в надеждни букмейкъри като Winbet например, които имат достатъчно спортни пазари, измежду които да избирате.


Коя е най-печелившата стратегия за залози?

В интернет пространството може да попаднете на много видове стратегии за залози. Може да бъдете сигурни, че няма 100-процентова стратегия, понеже всяка една има своите предимства и недостатъци. Най-важното при следването на която и да е техника за залози е постоянството и преценката за времето, в което да бъдат извършвани залозите. Въпреки всичко, въпросът за най-печелившата стратегия стои на дневен ред при много от залагащите. Затова ще ви споделим кратка информация за 5 вида математически стратегии за залагания, за които ще направим и генерални изводи. По този начин ще определим от коя може да очаквате най-висока възвръщаемост в дългосрочен план.

Представете си, че разполагате с конкретна банка за залози и сте избрали няколко събития, на които да поставите залозите си, обаче ви трябва стратегия. Сега нека се насочим към различните системи на залог.

Стратегия за залог “All in”

При тази стратегия разполагате с една сума, която използвате цялостно при залозите си. Предимството при нея е, че при успех ще спечелите доста сериозна сума, но при загуба оставате без никакви средства. Определено не ви препоръчваме тази стратегия. Включваме я като лош пример при залозите.

Стратегия за залози по системата на Мартингейл

Тя е позната на много залагащи, като някои от тях я използват при залози на спортове, а други – при казино игри. При тази система трябва да удвоите своя залог всеки път, когато загубите. По този начин, след като стигнете до успеха и спечелите даден залог, ще покриете всички натрупани загуби и ще спечелите още малко отгоре. При тази стратегия е препоръчително да залагате на приблизително еднакви коефициенти всеки път, за да може наистина да възвърнете загубите.

Дотук всичко изглежда добре, но си представете, че изпаднете в губеща серия и изразходите цялата си банка? Ето защо Мартингейл стратегията е най-подходяща при неограничени средства за залози. Такива обаче няма никъде, така че имате сериозна причина да избегнете и тази система.

Стратегия за залози според поредицата от числа на Фибоначи

Идеята при тази система е да увеличавате сумата на залога спрямо поредицата на Фибоначи. Те представляват числа в определен ред. Ето как изглежда началото на поредицата:

1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233…

Методологията при тази техника е да сумирате последните две цифри и така ще получите следващото число от поредицата. Тук отново схемата е да залагате все по-голям залог, докато не спечелите. Недостатъкът обаче, точно както и при Мартингейл, се свързва с вашата банка за залози. Тя няма как да е неограничена, така че рано или късно може да се озовете с нулев баланс.

Стратегия за залози с фиксирана сума

Тази система на игра се счита за една от най-добрите. Хубавото при нея е, че сами избирате каква сума да поставяте на всеки залог. По този начин винаги рискът е еднакъв. Да речем, че използвате тази стратегия за залози на коефициент 2.00. В този случай ще спечелите двойно залога си при успех, а при загуба ще загубите фиксираната сума. При следващ успех може и да си я върнете.

Предимството при тази стратегия е, че разпределяте риска и няма как да загубите всичко само с един залог.

Пропорционална стратегия за залози

Според много тестове в бетинг средите, тази стратегия дава едни от най-добрите резултати. При нея вземате част от общата си банка и я залагате. Ако спечелите, трябва да увеличите следващия залог с конкретен процент от последния залог. Ако пак спечелите, увеличавате още веднъж сумата на залога, но с еднакъв процент. Например, може да завишавате всеки път залога си с 10%.

Ако загубите своя начален залог, взимате 10% или друга стойност от оставащата сума и я залагате. По този начин разпределяте риска и имате шанса да останете възможно най-дълго в играта.

При пропорционалната система за залог увеличавате сумата всеки път когато спечелите, което е добър вариант, понеже може да си го позволите. При загуба пък намалявате сумата на залог значително и не поемате голям риск.

Няма напълно сигурна стратегия за залози, но има различните техники, които може да използвате. Всяка една има своите предимства и недостатъци. При всяка една може да не постигнете търсения успех и да изгубите. При някои обаче това може да стане много бързо, докато при други рискът е по-малък. Ето защо ви показахме различни техники и ви дадохме техните плюсове и минуси. Сега остава вие самите да се спрете на някоя от тях и да не забравяте да залагате разумно.


Можем ли да си гарантираме печалба от стратегиите?

Като цяло, 100% сигурна стратегия няма и риск от загуба винаги съществува, но нали в това всъщност се състои и вълнението от играта? Всеки трябва да знае, че използвайки стратегия, той всъщност играе срещу букмейкъра, а тогава рискът е обезателен атрибут. Играта винаги трябва да се обмисля много внимателно и действията да се преценяват.

На теория всичко изглежда перфектно. Достатъчно е да предположим половината от предложените събития и печалбата многократно ще надхвърли вложенията. Така ли е обаче в действителност?

Както показват коментарите по спортните форуми, популярните стратегии се прилагат от играчите неведнъж, но не всички печелят. Доста от залагащите дори проверяват ефективността на дадена стратегия по добре отъпкан път. За съжаление, не винаги могат да се похвалят с успешни резултати. Обобщението – разочарование и недоверие в ефективността на стратегиите на практика.

Това е напълно разбираемо, тъй като, до голяма степен, достигането до финал на дадена стратегия зависи от опита и уменията на играча. Ако избирате събитията на случаен принцип, може да се счита за голям късмет, ако поне едно от тях спечели. С това се обяснява и общия провал на неопитните играчи.

Всички проблеми на новите играчи, ангажиращи се с предлаганите от опитните типстъри стратегии, се състои в това, че те ги възприемат като „бутон“ за гарантирана печалба.

Всичко се базира на здрава логика, разум и голяма съсредоточеност в играта. Статиите ни ще ви дадат насоки как правилно да анализирате определени ситуации, какви системи от залози да правите, за да не търпите евентуални големи загуби. Не забравяйте обаче, че те не могат да ви гарантират 100% печалба или че изобщо ще спечелите нещо. Всичко си е строго индивидуално и това е много важно да го знаете, още преди да сте се втурнали в играта! Освен изброените неща, към стратегиите може да прибавите и прогнозите за футболните срещи, тъй като благодарение на тях също може да качите процента на успеваемост. Всички неща взети заедно ще ви помогнат да се превърнете от начинаещ в един полупрофесионалист, а след това само небето ви е лимит.


Какви са плюсовете и минусите на повечето стратегии

Повечето спортни стратегии за залози са съставени от професионалните играчи и те целят да хвърлят повече светлина върху това как бихте могли да увеличите шансовете си за печалба, как да се застраховате срещу евентуални загуби и как всичко да е във ваша полза.

Както всички хубави неща обаче и тези имат плюсове и минуси, така че нека ги разгледаме накратко:

 • Плюсове
 • Към основното преимущество на познатите ни в интернет стратегии за спортни залози можем да добавим голямата вероятност за печалба, тъй като все пак дадената система е измислена от някой и той преди това я е тествал многократно.
 • Схемите за залози, от друга страна, ако не гарантирана печалба, то някои от тях ни дават базови насоки как правилно да анализираме събитията, а останалото може да се научи и по експериментален път.
 • Обобщавайки по-горното, можем да добавим още един плюс – придобиването на такава информация поне ни поставя на едно стъпало пред неопитните играчи, играещи на лотариен принцип и увеличава шансовете ни за печалби, правейки ни и по-мъдри в разсъжденията.
 • Минуси
 • Основният минус се състои в това, че не съществува 100% познаваемост на залозите. Тоест, стратегията не ви гарантира печалбата.
 • Ако не разбирате системата в детайли, съществува вероятност да не я изпълните правилно и да претърпите загуби.
 • Някои от схемите за залози частично отговарят на истината, а другата част трябва да си набавите по експериментален път.

На какво да обърнем внимание, докато избираме стратегия?

Доста често се случва хората да правят залози на случаен принцип и да печелят. Но това се случва само веднъж. Постоянната печалба трудно ще дойде от само себе си. Както и всяко друго занимание, спортните залагания могат да носят печалба само в тези случаи, ако притежавате достатъчно знания, защото без тях ще претърпите загуби, които не може да си позволите, обвинявайки за всичко лошия късмет.

Не забравяйте, че щом се доверите на правилния букмейкър, вие ще имате по-голям шанс да спечелите от точните стратегии. Очевидно е, че ако залагате в доказани сайтове като Palms Bet, шансовете ви за успех ще са по-големи, поради добрите коефициенти и функции като „Затвори залог“, пряко предаване на събития и други.

Има, разбира се, и хора, които правят залози само за забавление и играта им изглежда по-напрегната. На тях стратегиите за залагания и техните особености едва ли ще им донесат някаква полза. Има обаче и друга категория хора, които обмислят залозите си и това им е като начин за увеличаване на печалбата или покриване на загубите. За тях най-добрият начин за постигане на желаната цел е структуриране на качеството на играта. За целта, те непременно трябва да проучат всички стратегии за залагане и да изберат за себе си най-достъпната и удобната.

Ето и някои препоръки, които да вземете в предвид при избора на система за залози:
 • Определете колко възнамерявате да вложите в залози и кои видове спортове ще използвате за прогнози най-често.
 • Направете приблизителен списък на стратегиите, които са подхоядящи за вашия начин на игра.
 • Обмислете добре колко да вложите в различните стратегии, за да откриете тази, която най-добре работи във ваша полза и ви носи дивиденти.

Финално заключение и няколко препоръки

Безпогрешни стратегии, както казахме и по-горе, не съществуват. Дори и най-добрите стратегии, математически работещи, тествани в реални залагания, които имат така наречената „проверка във времето“, все пак понякога се оказват неуспешни. Тъй както истинският живот е непредвидим понякога, така и на пръв поглед абсолютно предвидимите резултати понякога могат да ни подведат.

Затова:

 • Подложете се на дълбока подготовка и предварително обмисляне, в което включете: оценка на риска и създаване на списък от най-удобните за вас букмейкъри.
 • Заделете достатъчно средства за отработване на игровите методи с всичките им стъпки.

Надяваме се всичко това да Ви е от полза и да помогне за постигането на успешни залози. Изключително ще се радваме да споделите отзиви, относно статиите ни и дали те са оказали положително въздействие върху играта ви. Ще ви очакваме с коментари! Успех!