Стратегии в спортните залози от Nostrabet

За стратегиите в спортните залози

Ако сте решили да печелите от спортен бетинг – със сигурност ще Ви е необходима някоя надеждна тактика, при следването на която вие не просто ще залагате, като повечето начинаещи, а ще спазвате условията на определени стратегии, което разбира се ще увеличи шансовете Ви за печалба.

Спортните залози с всеки изминал ден набират все по-голяма популярност, защото ако гледате световни спортни събития и притежавате информация за това кой е по-подготвен, кой по-добре играе, кой е по-опитен – това е златна мина, тъй като информацията управлява света, а залагайки с помощта на определени знания ще бъдете възнаградени.

Може би вече се питате, “как да правя безпогрешни спортни залози?”
Такива, като цяло, не съществуват, но изучавайки и използвайки по-долу представените стратегии, ще намалите вероятността от загуба на залога многократно и ще увеличите шансовете си за печалба още повече.


Защо от Nostrabet.com създадохме раздел със стратегии при залаганията?

Не е тайна, че спортните залагания принадлежат към хазарта. Но, при думата „хазарт“ възникват много асоциации с рулетката или игралните автомати, където вашият резултат зависи на първо място от късмета и на второ от стратегията петдесет на петдесет, която вероятно ще Ви помогне. Със залозите обаче, нещата не стоят по този начин.

За да увеличите многократно шансовете си за спечелване, вие трябва да следите доста фактори в определения спорт, на база на които да правите анализи и да предвиждате максимално точно крайния изход от двубоя. Това може да се нарече и едно мини-съревнование с водещите букмейкърски сайтове, сформиращи коефициентите – вашата задача е да намерите пролука в разсъжденията му и да предложите добра оферта. За да стане обаче това възможно, освен анализите е хубаво да следвате и изпитани във времето стратегии в тази посока, които освен всичко, ще ви помогнат и да се презастраховате срещу евентуални загуби и отново да излезете на плюс.

Ако искате това да стане, продължете да четете надолу!


Какво ще откриете в този раздел?

По-долу сме ви подготвили много подробни стратегии за различните видове залози, които след като прочетете ще придобиете малко по-различно виждане за това как да залагате. Стратегиите дават указания на какво да обръщате внимание при анализите си, по какъв начин да правите система от залози, така че при евентуален провал на някой от тях, останалите да покрият загубите и т.н.

В някои от статиите пък, освен насоките за анализ сме изброили и някои варианти, които ако не познавате, биха могли да Ви заблудят. Също така, сме изброили плюсовете и минусите от съответната стратегия/стратегии, което ще Ви помогне по-добре да прецените риска и все пак крайното решение, което ще вземете да бъде най-правилното за вас. Във всеки от материалите е приведен и пример, който онагледява как трябва да бъде приложена системата, така че шансовете за печалба да се увеличат многократно. Някои от вас все пак ще се запитат:


Можем ли да си гарантираме печалба от стратегиите?

Като цяло, 100% сигурна стратегия няма и риск от загуба винаги съществува, но нали в това всъщност се състои и вълнението от играта. Всеки трябва да знае, че използвайки стратегия, той всъщност играе срещу букмейкъра, а тогава рискът е обезателен атрибут. Така, че играта винаги трябва да се обмисля много внимателно и действията да се преценяват.

На теория всичко изглежда перфектно. Достатъчно е да предположим половината от предложените събития и печалбата многократно ще надхвърли вложенията. Така ли е обаче в действителност?

Както показват коментарите по спортните форуми, популярните стратегии се прилагат от играчите не веднъж, но не всички печелят. Един от залагащите дори решил да провери ефективността на дадена стратегия по опитен път. За съжаление, той не успял да се похвали с успешни резултати. Всички мачове били изгубени. Обобщението – разочарование и недоверие в ефективността на стратегиите на практика.

Това е напълно разбираемо, тъй като до голяма степен достигането до финал на дадена стратегия зависи от опита и уменията на играча. Ако избирате събитията на случаен принцип, може да се счита за голям късмет, ако поне едно от тях спечели. С това се обяснява и общия провал на неопитните играчи.

Всички проблеми на новите играчи, ангажиращи се с предлаганите от опитните капери стратегии, се състои в това, че те ги възприемат като „бутон“ за гарантирана печалба.

Всичко се базира на здрава логика, разум и голяма съсредоточеност в играта. Статиите ни ще ви дадат насоки как правилно да анализирате определени ситуации, какви системи от залози да правите , за да не търпите евентуални големи загуби, но не могат да ви гарантират 100% печалба или, че изобщо ще спечелите нещо. Всичко си е строго индивидуално и това е много важно да го знаете, още преди да сте се втурнали в играта! Освен изброените неща, към стратегиите може да прибавите и прогнозите за футболните срещи, тъй като благодарени на тях също може да качите процента на успеваемост. Всички неща взети заедно ще ви помогнат да се превърнете от начинаещ в един полупрофесионалист, а след това само небето ви е лимит.


Какви са плюсовете и минусите на повечето стратегии

Повечето спортни стратегии за залози са съставени от професионалните играчи и те целят да хвърлят повече светлина върху това как бихте могли да увеличите шансовете си за печалба, как да се застраховате срещу евентуални загуби и как всичко да е ок.

Както всички хубави неща обаче и тези имат плюсове и минуси, така че нека ги разгледаме накратко:


+Плюсове:

 • Към основното преимущество на познатите ни в интернет стратегии за спортни залози можем да добавим голямата вероятност за печалба, тъй като все пак дадената система е измислена от някой и той преди това я е тествал многократно.
 • Схемите за залози, от друга страна, ако не гарантирана печалба, то някои от тях ни дават базови насоки как правилно да анализираме събитията, а останалото може да се научи и по експериментален път.
 • Обобщавайки по-горното можем да добавим още един плюс – придобиването на такава информация поне ни поставя на едно стъпало пред неопитните играчи, играещи на лотариен принцип и увеличава шансовете ни за печалби, правейки ни и по-мъдри в разсъжденията.

-Минуси:

 • Основният минус се състои в това, че не съществува 100% познаваемост на залозите. Тоест, стратегията не ви гарантира печалбата.
 • Ако не разбирате системата в детайли, съществува вероятност да не я изпълните правилно и да претърпите загуби.
 • Някои от тях частично отговарят на истината, а другата част трябва да си я набавите по експериментален път.


На какво да обърнем внимание, докато избираме стратегия

Доста често се случва, хората да правят залози на случаен принцип и да печелят. Но това се случва само веднъж. Постоянната печалба хей така с пръст в небето е невъзможна. Както и всяко друго занимание, спортните залагания могат да носят печалба само в тези случаи, ако притежавате достатъчно знания, защото без тях ще загубите дори и последната си риза, обвинявайки за всичко лошия късмет.

Има, разбира се и хора, които правят залози само за забавление и играта им изглежда по-напрегната. На тях стратегиите за залагания и техните особености едва ли ще им донесат някаква полза. Но има и друга категория хора, които обмислят залозите си и това им е като начин за увеличаване на печалбата или покриване на загубите. За тях, най-добрият начин за постигане на желаната цел е структуриране на качеството на играта. За целта, те непременно трябва да проучат всички стратегии за залагане и да изберат за себе си най-достъпната и удобната.

Ето и някои препоръки, които да вземете в предвид:

 • Определете колко възнамерявате да вложите в залози и кои видове спортове ще използвате за прогнози най-често.
 • Направете приблизителен списък на спортни изходи: краен изход, по-голям/по-малък, двоен изход (1x, 12, х2) и така нататък.
 • Изключете от списъка възможните разновидности на Live-залаганията, всички системи и големи комбинации (повече от 4 събития във всяка). Преместете всичко това в отделен списък.


Финално заключение и няколко препоръки

Безпогрешни стратегии, както казахме и по-горе, не съществуват. Дори и най-добрите стратегии, математически работещи, тествани в реални залагания, които имат така наречената „проверка във времето“ все пак понякога дават срив. Тъй както истинският живот е непредвидим понякога, така и на пръв поглед абсолютно предвидимите резултати понякога могат да ни подведат.

Затова:

 1. Подложете се на дълбока подготовка и предварително обмисляне, в което включете: оценка на риска и създаване на списък от най-удобните за вас букмейкъри.
 2. Заделете достатъчно средства за отработване на игровите методи с всичките им стъпки.

Надяваме се всичко това да Ви е от полза и да помогне при увеличаване на печалбите. Изключително ще се радваме да споделите отзиви, относно статиите ни и дали те са указали положително въздействие върху играта ви! Ще ви очакваме с коментари!

Стратегии в спортните залози от Nostrabet
Рейтинг 4.7 от 9 ревюта
X