Мачове на живо Онлайн

Гледайте през стрийм сайт

Онлайн букмейкърите се радват на голямо внимание от почитателите на спортни залози. Това не е никак случайно, след като сайтовете за залози разполагат с богата гама от предложения, които са налице за техните потребители. Букмейкърите предоставят и доста допълнителни услуги за своите клиенти, като една от тях е тази за пряко предаване на спортни събития.

Функцията е позната още като live stream в някои сайтове за залози и определено е сред водещите предложения, които един букмейкър може да има. Повечето фенове на залаганията търсят пряко предаване на футболни мачове, но такова се предлага и за други спортове.

Тъй като видеото на живо в букмейкърските сайтове става все по-популярно сред залагащите, проучихме кои оператори предоставят тази услуга за клиенти от България. Разгледали сме подробно и други важни точки, касаещи мачовете на живо в букмейкърските сайтове, като ще ви споделим цялата нужна информация в следващите точки.

пряко предаване на мачове онлайн от букмейкърите

Пряко излъчване на спорт от букмейкърите

Преките предавания на спортни събития в сайтовете за залози определено не са били традиционна практика още при тяхната поява. По-скоро, видеата на живо започнаха да се предлагат след навлизането на т.нар. live stream услуги. По този начин и сайтовете за залози получиха възможност да интегрират подобни платформи в сайтовете си. Ако се чудите дали това е законно, можем да ви уверим, че предлагането на преки предавания от букмейкърите е напълно легален процес. Това е така, понеже самите компании преговарят с телевизиите, които държат правата на конкретни първенства, за да ги включат в своите сайтове.

С течение на времето, онлайн букмейкърите започнаха да предоставят все повече събития с пряка картина в своите сайтове. Тенденцията е броят на тези събития да се увеличава, а също така да нараства и броят на букмейкърите с подобна услуга.

Видеото на живо за спортни събития в сайтовете на онлайн букмейкърите е налично, когато конкретният мач премине в секцията за залози на живо на оператора. Малко преди събитието да стартира се включва и прякото му предаване. В повечето случаи картината е идентична с тази, която може да намерите по телевизията, но е малко по-бавна от проследяването на живо, което букмейкърите предлагат. Въпреки това е достатъчно бърза, за да се насладите на събитието в реално време.

Част от спортовете, за които може да откриете пряко предаване в различните букмейкъри, са:

 • Футбол
 • Тенис
 • Баскетбол
 • Хокей на лед
 • Снукър
 • Гонки
 • Конни надбягвания
 • Волейбол

Livestream сайтове за мачове на живо

В следващия списък със сайтове ви предлагаме линкове към някои от водещите платформи за излъчване на мачове на живо безплатно в интернет.


Как мога да гледам футболни мачове на живо безплатно?

В днешно време Интернет ни дава множество възможности да гледаме мачове на живо напълно безплатно. Разбира се, не винаги тези опции предлагат най-доброто качество, но все пак е по-добре от нищо. Онлайн букмейкърите предоставят едни от най-качествените преки предавания на спортни събития, които няма да прекъсват или да са с лошо качество, ако използвате стабилна мрежова връзка, дори тя да е мобилна.

Вариантът, който мнозина фенове на футболните мачове, а и не само, използват, са сайтовете за live streaming. Има доста известни сайтове, сред които Sportlemon, lshunters или drakula stream, но те не могат да се смятат за 100-процентов надежден източник. Съществуват и платформи като mycujoo.tv и laola1.tv, които също излъчват конкретни спортни събития пряко, но подобни платформи често имат и географски ограничения за достъп.

Лайв стриймовете в букмейкърските сайтове са много добра опция за тази услуга, понеже са безплатни, въпреки че имат изисквания. Те обаче няма да са проблем за никой регулярен залагащ в конкретния сайт. Онлайн букмейкърите наблягат доста на футболните мачове и феновете на залаганията могат да останат доволни от разнообразието на събития, което е налично. С преките предавания ще може да се насладите на мачовете на любимите си отбори, или да се възползвате от живата картина, докато залагате на живо. Разполагате и с опцията за преглед на футболни резултати от вчера и днес. Може обаче да комбинирате различните действия, за да получите пълно удовлетворение.


Налични ли са предаванията на живо и през мобилни устройства?

Мачовете на живо в букмейкърските сайтове могат да се наблюдават и през мобилни устройства. Букмейкърите, които посочихме по-горе, предоставят видео на живо, като разполагат с мобилни апликации за Android и iOS устройства, на които преките предавания също са налични. Те имат и мобилни версии на сайтовете, през които също може да гледате мачове на живо онлайн. Това означава, че букмейкърите ви дават достъп до видеата на живо и докато сте в движение, така че винаги да имате достъп до любимите си събития.


Възможни проблеми при гледането на живо в букмейкърски сайт

При гледането на мачове на живо с преки предавания в сайтовете на онлайн букмейкърите рядко се срещат проблеми. Разбира се, такива са възможни, като дори понякога решаването им може да не зависи от самия букмейкър, а от провайдъра на live stream-а. Възможните проблеми обаче не са много на брой. Ако имате слаба интернет връзка, тогава видеата няма да зареждат добре. Това ще доведе до ниско качество на картината и забиване през неопределено време.

Друг основен проблем при преките предавания от букмейкърите, с който потребителите се сблъскват, е активирането на Flash Player. Той е вграден в съвременните браузъри или пък се инсталира като отделна приставка, но е нужен на букмейкърските сайтове, за да може прякото предаване да се изпълнява.

Обикновено, когато желаете да стартирате прякото предаване в букмейкърски сайт и вашият Flash Player не е активиран, автоматично ще ви се появи съобщение, указващо това. Чрез него ще бъдете подканени да активирате приставката, за да може да гледате мачовете на живо. За да ви бъдем от полза, ще илюстрираме стъпките за активиране на Flash Player при трите основни уеб браузъра.


google chrome активиране на Flash
Активиране на Flash в Google Chrome.

mozilla firefox flash плейър активиране
Активиране на Flash Player в Mozilla Firefox.

microsoft edge flash player активиране
Активиране на Flash Player в браузъра Edge

Как да изберем къде да гледаме мачове онлайн?

След като има няколко опции пред вас за избор на сайт за залози, в който да гледате преки предавания на спортни събития, то изборът на един от тях не е лесен. Той обаче може да стане такъв, когато добавите още няколко критерия за избор. За целта може да използвате и нашия инструмент за сравнение на букмейкъри, който ви дава подробна информация за всички основни качества, които даден букмейкър притежава или не. Важно е да се спрете на букмейкър, който ви дава не само пряко предаване на събития, но и подходящи за вас опции за залози.

Обърнете внимание и на събитията, които се излъчват на живо и дали сред тях са налични тези с любимите ви отбори или пък шампионати. Препоръчваме ви да направите цялостен анализ на букмейкъра и да прецените дали той е подходящ за вашите нужди, преди да го изберете.

Обръщайки внимание на горните критерии, ще може по-лесно да изберете къде да гледате мачове онлайн. Опциите са няколко на брой, като не е изключено и да се спрете на повече от една.


ТВ програма на футболните мачове в България

Като допълнение към нашето ръководство за гледане на мачове на живо онлайн в букмейкърските сайтове, решихме да включим и списък с родните телевизии, които излъчват спортни събития. В него сме събрали най-популярните спортни канали у нас, както и най-големите събития от света на футбола и спорта, които те предават пряко. Може да следите актуалната ТВ футболна програма и през специалната страница в нашия сайт, където тя се актуализира ежедневно. Наемаме се да следим списъка всеки сезон и да го актуализираме своевременно:

 • Diema Sport | Nova Sport – Първа лига, Втора лига, Купа на България, Висша лига, ФА Къп, Купа на Лигата, Купа на Германия, мачове на национални отбори (футбол), NBA, Лига Ендеса ABC, боксови гала вечери
 • Max Sport – Шампионска лига (мачовете във вторник), Серия А, Ла Лига, Ередивизи, Евролига (баскетбол), волейболни срещи, тенис турнири (ATP и WTA)
 • BTV Action | Ring – Шампионска лига (мачовете в сряда), Лига Европа, Лига 1
 • BNT | BNT HD – Лига Европа, срещи на националния отбор на България по футбол, волейбол и баскетбол, други мачове на национални отбори, Световно първенство, Европейско първенство, Олимпийски игри
 • TV+ | Sport+ | Film+ – Ла Лига, тенис турнири (ATP и WTA)
 • Евроспорт – Бундеслига, тенис турнирите от Големия шлем, колоездене, национални отбори, много други спортове

Не твърдим, че списъкът ни е максимално изчерпателен, но в него са включени всички топ футболни шампионати, които българските телевизии излъчват. За най-интересните мачове от тях може да следите и нашите прогнози за футбол, където анализираме срещите в детайли, за да стигнем до логичен извод.


Често задавани въпроси

В следващите редове ще дадем отговори на някои от най-често задаваните въпроси относно гледането на мачове онлайн.

Предлагат ли някои сайтове излъчване на Шампионска лига на живо?

Да, при някои онлайн букмейкъри ще може да гледате с пряко предаване мачовете от Шампионска лига като допълнение към опциите за залози.

Освен прякото предаване, мога ли да видя и прогнози за мачовете днес от букмейкърите?

Рядко онлайн букмейкърите дават прогнози за мачовете, които предоставят, така че ще трябва да потърсите други източници на прогнози.

Съществува ли програма за мачовете утре, които предстои да се излъчват пряко в сайтовете?

Да, повечето онлайн букмейкъри разполагат с календар на събитията, които ще се предават на живо в сайтовете им и същевременно ще бъдат налични за залози в реално време.

Какво е качеството на излъчваната картина?

Стига да разполагате със стабилна интернет връзка, качеството на live stream видеата по сайтовете за залози е високо и предлага безпроблемно гледане на мачовете.

Наличен ли е коментар по време на мачовете?

Да, за повечето събития коментар ще бъде наличен, но за някои такъв липсва. Наличието на коментар зависи от букмейкъра, който изберете, както и от събитието, което желаете да гледате на живо онлайн.

Как букмейкърите печелят от услугата за пряко предаване?

Сайтовете за залози печелят с това, че предоставят самата услуга като опция в сайтовете си за своите регистрирани потребители. По този начин те предлагат едно силно положително качество на своите потенциални и настоящи клиенти.

Има ли някакви рестрикции при предлагането на преки предавания?

Да, често онлайн букмейкърите налагат такива. По-горе вече описахме какви изисквания трябва да се изпълнят за достъп до видеата на живо към всеки оператор. Освен това обаче могат да се наложат и допълнителни ограничения като например географски рестрикции. Например, ако в България се предават мачове на живо от ФА Къп, то в Англия те няма да бъдат налични.

Има ли закъснения в live stream предаванията на букмейкърите?

Да, закъснение има, но то е в рамките на нормалното, както е и при телевизионните излъчвания.

Плаща ли се за гледането на преки предавания в сайтовете за залози?

Не е нужно да заплащате някаква сума, за да гледате мачове на живо онлайн. Услугата е безплатна, като единствено някои сайтове изискват да имате направен залог на определени конни състезания, за да можете да ги гледате с картина на живо.


Заключение

Услугата за пряко предаване на мачове онлайн в сайтовете за залози е една от най-добрите функции, които могат да бъдат срещнати в онлайн букмейкър. Разбира се, всеки може да има достъп до любимите си мачове и чрез ТВ програми, но букмейкърите предоставят тази услуга за много голям брой събития.

Прякото предаване е безплатно за потребителите и освен това е достъпно през всякакви устройства. Чрез видеата на живо може да се насладите на любимите си мачове, гледайки ги пряко, но самите предавания могат да ви бъдат от полза и при залозите на живо. Няма никакъв спор, че live streaming услугата в букмейкърските сайтове носи много позитиви и ние смятаме, че те могат да бъдат от полза и за извършването на успешни залози.

Коментирай

Няма коментари.