21-05-2024 15:00:03
Корнери Над/Под
НАК Бреда Емен
Над 8.5 Корнера@ 1.50
Букмейкър
Коефициентите са приблизителни
Виж История

Корнерите са вид статично положение във футбола, на които може да правите прогнози в сайтовете за онлайн залози. Тук ще откриете ежедневни прогнози за корнери на различни мачове и ще разберете всичко, което трябва да знаете за тях.


Какво представляват футболните прогнози за корнери?

Футболните прогнози за корнери са вид пазар за залози на ъглови удари в конкретен мач, като най-често се предвижда под или над определен брой корнери в мача. Корнерите или познати още като ъглови удари, представляват част от играта футбол. Те са статично положение, което се получава при изчистване на топката от даден играч по протежение на най-крайната линия до собствената си врата.

Тъй като ъгловите удари са част от играта, напълно логично е онлайн букмейкърите да дават възможности за прогнози корнери. Те се предлагат в най-различни варианти.

Например, ако имаме линия и залог за над 7.5 корнера в мача, това означава, че залогът ни ще бъде успешен при поне 8 корнера общо в срещата. Да вземем друг пример, при който залагаме общо в мача да има под 6 корнера. Това означава, че печелим, ако в срещата общо двата отбора са реализирали 5 корнера или по-малко. При точно 6 или повече, губим залога.


Видове прогнози Корнери

Ако имате желание да направите прогноза корнери, определено възможности няма да ви липсват. Онлайн букмейкърите предлагат редица варианти за залози на ъглови удари. Ще разгледаме всички популярни опции и ще ги опишем.

Брой корнери

Прогноза корнери под, над или точен брой е един от основните маркети в тази насока. Линиите, които сайтовете за залози предлагат тук, са повече от разнообразни. Най-често опциите за общ брой корнери се изразяват в три направления – под N на брой корнери, над N на брой корнери и опция за точен брой корнери прогнози.

Корнери 2 възможности

Тази опция е подобна на предишната, но с условието, че типстърите могат да избират от 2 опции – под или над определена линия корнери. Възможността за залог на точен брой корнери е изключена като се добавя половинка (0.5) към всяка линия. Например, линиите за залози на корнери могат да изглеждат така: под 9.5 корнера или над 9.5 корнера, под 10.5 корнера или над 10.5 корнера и т.н.

Корнери първо полувреме

При този пазар залагащите имат възможност да предположат броя корнери в мача през първото полувреме. Обикновено, опциите включват три възможности, но не е изключено при някои оператори да откриете и пазари с 2 опции за избор към всяка линия. Алтернативни прогнози за корнери в това направление могат да бъдат и предположенията за общ брой корнери през второто полувреме.

Хендикап и Азиатски корнери

Прогнозите за хендикап корнери също са възможни. При тях се добавя виртуално предимство за единия отбор или се отнема предимство за другия чрез определена хендикап линия. По този начин се формират хендикап пазарите, като тук опциите включване не само стандартните линии, но и азиатски корнери.

Корнери първи до

Една по интересна опция за футболни прогнози корнери е тази кой ще стигне първи до определена линия. Най-просто казано, залагате кой от двата отбора в мача първи ще достигне определен брой корнери.

Брой корнери за отбор

Прогнози корнери за отбор също са налични като при тях избирате линията само за конкретен тим. Това означава, че избраният от вас отбор трябва да има под, над или точен брой корнери спрямо посочената линия.

Повече ъглови удари в мача

Този вид пазар позволява да прогнозирате кой отбор в мача ще изпълни най-много корнери. Хубавото тук е, че нямате линия, с която трябва да се съобразявате. Единствено прогнозирате кой отбор ще изпълни повече ъглови удари.

Първи/Последен корнер в мача

В много букмейкърски сайтове за прогнози за корнери ще откриете и опцията за залог на първи корнер в мача или последен корнер в мача. Тук трябва да изберете кой от отборите ще го изпълни.

Брой корнери до минута

Пазарът за залагане на корнери до минута е популярен при залози на живо на футбол. Тук трябва да предположите дали ще има под, над или точен брой корнери спрямо линията до определена минута в мача, обикновено букмейкърите дават интервали през 5 или 10 минути.


Залози на корнери на живо

Футболни прогнози Корнери са изключително подходящи при залозите на живо. Доста залагащи ги предпочитат, понеже в реално време могат да проследят развитието на срещата и така да преценят къде има повече или по-малко шансове за корнери. За всички тези възможности допринася фактът, че букмейкърите предлагат множество възможности за залози на живо на корнери. Няма да ви излъжем, ако споделим, че видовете пазари, които описахме по-горе, могат да се срещнат и на живо.

При live залаганията имате възможността да анализирате в реално време представянето на двата отбора, както силните и слабите периоди на отборите. По този начин може да базирате своята стратегия и да прогнозирате на база текущия развой на мача.


Стратегия за залагане на корнери

Залозите на брой корнери в мача предоставят възможност за изграждане на различни стратегии за успех. Разбира се, най-важно е да се придържате към отговорната игра и регулирания хазарт, спазвайки всички основни правила за разумни залози. Ако вече се питате как да печелим от корнери, обърнете внимание на следващите стратегии и съвети за успех, които със сигурност ще ви бъдат от полза.

Проверете статистика на предишни мачове

При анализ на даден мач с цел залози на корнери, задължително обърнете внимание на графата със статистика Корнери. Проследете по колко корнера изпълняват двата отбора в последните си мачове и дори може да анализирате дали имат повече ъглови удари през първото или второто полувреме. Има отбори, които не разчитат много на статични положения, но пък други обичат да печелят и изпълняват повече ъглови удари, така че това е от съществено значение за успешните прогнози корнери.

Разучете стила на игра на двата тима

Важно е да проучите стила на игра на участниците в мача. Ако даден отбор обича атакуващия стил на игра и напада по фланговете, това е предпоставка за спечелване на голям брой корнери. Отбори с бързи крила, обичащи центрирания от двете страни на противниковата врата, са любими за почитателите на залози на корнери. От друга страна, ако даден отбор предпочита да атакува през центъра, това е предпоставка да не спечели чак толкова много на брой корнери.

Следете развоя на срещата на живо

Проследяването на мача в реално време за залози на живо на корнери е доста добра система на залог. Чрез пряко предаване от срещата или преглед на интерактивното приложение за корнери статистика може да прецените какви са шансовете на двата отбора за спечелване на ъглови удари. Ако и двата тима играят предпазливо и пазят резултат, това определено няма да донесе много корнери. Ако обаче срещата е отворена и с доста атаки, това е страхотна предпоставка за повече ъглови удари.

Използвайте статистика за избор на подходящи първенства

В днешно време може да се открие много информация за най-подходящите футболни първенства, в които могат да се отчетат най-много корнери в мачовете. Използвайте тази статистика, за да откриете шампионатите, в които корнерите са неизменна част от двубоите.


Как да поставим прогноза корнери?

За да поставите залог, първо трябва да изберете някой от водещите сайтове за прогнози за корнери и да селектирате мач. След това избирате пазар и поставяте своята прогноза. Ето и стъпка по стъпка как се прави залог на корнери в мача:

 1. Отворете сайта на избрания от вас букмейкър и влезте в акаунта си.
 2. Отидете на раздела с футболни мачове и селектирайте среща.
 3. Изберете пазарите за прогнози Корнери, за да разгледате възможните опции.
 4. Кликнете на коефициента на избрания от вас маркет, за да го добавите към електронния фиш.
 5. Въведете сума на залог и потвърдете своята прогноза.

Имайте предвид, че освен залози на сингъл, може да правите и залози тип Корнери комбинации в права колонка. Също така, не е изключено да поставяте комбинирани прогнози на други пазари, заедно с корнери.


Предимства и недостатъци на прогнозите за брой корнери

 • Плюсове
 • Залози на корнери във футбола предлагат различни варианти на пазарите
 • Коефициентите за прогнози на корнери достигат високи нива
 • Подходящи са за залози на живо
 • Прогнози за брой ъглови удари подлежат на стратегии
 • Минуси
 • Не към всеки мач са достъпни всички варианти за прогнози корнери

Други прогнози за Футбол

В платформата на Nostrabet, освен прогнози за корнери в мачовете, може да следите и ежедневни футболни прогнози от друг тип. Предоставяме ви някои от тях в следващия списък:


Често задавани въпроси

Какво представлява залог за под/над корнери?

Залози на корнери под/над означава, че трябва да прогнозирате дали в мача ще има под или над брой корнери спрямо посочената линия. Например, при линия от 5.5 корнера в мача и залог за над 5.5, печелите при 6 или повече корнери.

Кои футболни първенства предлагат залози на брой корнери в мача?

Всички водещи футболни шампионати предоставят различни възможности за прогнози корнери. Разбира се, това зависи и от избрания букмейкър, като при някои имате солидни опции за прогноза и при по-ниските ешелони.

Как да печелим от корнери?

Печеленето от прогнози за корнери на футбол изисква изготвянето на правилна стратегия и подготовка преди мача с анализ на статистика и представянето на двата тима.

В кои футболни първенства има най-много корнери?

Статистиките за брой корнери средно на мач сочат, че лидерите по това отношение са шотландската Премиършип, женската Шампионска лига, английските Чемпиъншип и Висша лига, както и немската Бундеслига. Все пак, препоръчваме да направите и допълнителна проверка на отборите, защото някои играят с много корнери, докато други – не.

Съществува ли приложение за проверка на корнери и статистика?

Проверка за статистика корнери може да направите и в нашия сайт, в който следим корнерите на живо при повечето мачове, както и историята за предишни срещи. Освен това, в интернет могат да се открият различни приложения за статистическа информация за корнерите преди даден футболен мач.