Свържете се с нас – Контакти

Ние от Nostrabet.com се опитваме да предоставим на читателите си най-актуалната информация, свързана със света на залаганията. Екипът ни се състои от експерти с многообразно минало, вещи в това, което правят. Работим усърдно за да Ви предоставим най-новата и прясна информация, свързана с онлайн букмейкъри и казина, която да ви помогне да станете по-добър в хобито си.

Въпреки че се стремим да бъдем перфекционисти, скоростта, с която индустрията се развива, понякога може да бъде съкрушителна и от време на време се получава така, че не може да следим всичко, случващо се около нас. Ако смятате, че сте открили букмейкър или казино, което не е на нашия сайт, но предлага изкусителни бонуси, или просто искате да чуете мнението ни относно дадена тема, винаги сте добре дошли да се свържете с нас чрез директната ни Форма за Контакт или на нашия support@nostrabet.com.

Ние ценим вашето мнение и ще се радваме, ако го споделите с нас. Без значение дали става въпрос за съвет относно сайта ни, прогноза за мач, която искате да видите, или просто за обратна връзка, ние сме насреща и сме готови да Ви помогнем, както можем.

Все пак, целта на този сайт е да държи читателите си информирани и да гарантира, че ще могат да вземат правилните решения относно в кои сайтове да се регистрират и играят. Също така, стоим зад всяка дума в ревютата си и може да ви уверим, че всички букмейкъри и онлайн казина са преминали през обстойна проверка преди да бъдат качени на сайта.

Именно заради това, без значение от темата, очакваме с нетърпение Вашите молби и предложения. Може да ни изпратите имейл директно от формата за контакт по-долу.

Адресът ни е: България, гр. Пловдив, ул. „Даме Груев“ №5, Пощенски код: 4004

Телефон: +359895228934