ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА УПОТРЕБА

Добре дошли на www.nostrabet.com (наричан по-долу „уебсайт“, „сайт“, „ние“ или „нас“). Уебсайтът ви се предлага, при условие, че приемате без промени правилата, условията и бележките, записани тук („Условия“). Използвайки нашия сайт, вие се съгласявате автоматично с всички описани Условия.

Нашият сайт е собственост на „УЕБСА“ ЕООД, чийто офис се намира на ул. „Даме Груев“ 5 в град Пловдив, България, с пощенски код 4013.

Използвайки този сайт, вие се съгласявате да се съобразявате и да сте правно обвързани с условията, записани тук. Тези Условия уреждат достъпа ви до сайта, употребата на неговите услуги и колективно съдържание. Тези условия представляват обвързващо правно споразумение между вас и нас.

Моля, прочетете внимателно тези Условия и Декларацията ни за поверителност, която може да бъде открита на адрес https://nostrabet.com/deklaratcia-za-poveritelnost/ и е включена като директна препратка в този текст. Ако не сте съгласни с тези Условия, нямате право да получавате информация от сайта ни или да продължите да го използвате по какъвто и да е друг начин. Употребата на сайта в несъответствие с тези Условия може да ви подложи на граждански и наказателни санкции.

Нашият уебсайт е онлайн платформа, която съдържа професионалисти с богат опит в спортните залагания онлайн. Те ще се опитат да ви покажат най-добрите букмейкъри, които ви предлагат най-високите коефициенти, бонуси и промоции, за да може да станете печеливш играч. В допълнение, те ще ви помогнат да изберете правилните спортни събития, на които да заложите, така че всички да бъдат доволни.

Използването на този сайт представлява съгласие и споразумение с най-актуалната версия на тези условия („Условията“). Ние можем по всяко време да преразгледаме тези правила и условия. Вие приемате да се обвържете с всички последващи ревизии и се съгласявате периодично да преглеждате Условията за промени. Те винаги ще са достъпни за вас по връзката „Условия за ползване“, която се показва в дъното на сайта ни.

Уебсайтът си запазва правото да възстанови разходите за услуги, такси за събиране и адвокатски хонорари от лица, които използват сайта незаконно. Този уебсайт си запазва правото да инициира съдебни производства срещу такива лица за злоупотреба със сайта и всякакви други незаконни действия и пропуски, които са в нарушение с тези Условия.

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ТЕЗИ УСЛОВИЯ ВНИМАТЕЛНО, ЗАЩОТО ТЕ СЪДЪРЖАТ ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ВАШИТЕ ЗАКОННИ ПРАВА, ПРАВНА ЗАЩИТА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ. ТЕ ВКЛЮЧВАТ РАЗЛИЧНИ ОГРАНИЧЕНИЯ И ИЗКЛЮЧЕНИЯ, КАКТО И КЛАУЗА, УРЕЖДАЩА ЮРИСДИКЦИЯТА И ОБЛАСТТА НА СПОРОВЕ. С УПОТРЕБАТА ВИ НА ТОЗИ САЙТ СЕ СМЯТА, ЧЕ СТЕ ПРОЧЕЛИ И СТЕ СЕ СЪГЛАСИЛИ С ОПИСАНИТЕ ПО-ДОЛУ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ. ВСИЧКИ ВКЛЮЧЕНИ ВРЪЗКИ И ДОКУМЕНТИ СЕ РАЗГЛЕЖДАТ ЗА ПРИЕТИ И СА НЕДЕЛИМА ЧАСТ ОТ ТЕЗИ УСЛОВИЯ.

1. ОПРЕДЕЛЕНИЯ И ИНТЕРПРЕТАЦИИ

I. „Споразумение“ означава описаните тук Правила и условия, включително всички рекламни снимки, Декларация за поверителност, други политики, споменати на уебсайта, и ще включва препратките към това споразумение поправено, отхвърлено, допълнено, изменено или променено понякога.

II. Nostrabet означава онлайн информационна платформа, в която нашите професионалисти предоставят разнообразна информация за букмейкъри, бонуси, събития и др. от сферата на залаганията.

III. „Потребител“ / „Посетител“ означава лицето, което създава акаунт в нашия уебсайт и ползва нашите услуги.

IV. „Акаунт“ означава сметките, които нашите клиентите/потребители създават в нашия сайт, за да използват слугите ни. Тези сметки изискват информация като име, имейл, адрес, парола, номер за контакт и пр.

V.„Съдържание“ означава текст, графики, изображения, музика, аудио, видео, информация или друг вид материали.

VI. „Потребителско съдържание“ означава цялото съдържание, което потребителят поства, качва, публикува изпраща или предава и то става достъпно чрез нашия сайт.

VII. ССМ означава Сайт на Социална Мрежа, каквито са Facebook, Twitter и др.

VIII. Официалният език на тези условия е български.

IX. Заглавията и подзаглавията са предназначени само за удобство и не трябва да се използват за тълкуване.


2. ДОПУСТИМОСТ НА ЧЛЕНСТВОТО

I. Употребата на сайта е достъпна само за лица, които могат да сключват правно обвързващи договори, съгласно приложимото законодателство. Ако сте непълнолетен, тоест на възраст под 18 години, нямате право да използвате уебсайта.

II. Нашият уебсайт си запазва правото да прекрати членството ви и да откаже достъпа до услугите ни, ако установи, че нямате навършени 18 години. Сайтът не е достъпен за лица, чийто достъп е прекратен от нас по каквато и да е причина. Ако се регистрирате като стопанско учреждение, вие заявявате, че имате право да обвържете предприятието с това Потребителско Споразумение.

III. Освен в случаите, когато са набавени други Правила и Условия, които специфични за даден продукт, настоящите Правила и Условия заменят всички предишни изявления, договорености или споразумения и са с предимство пред всички останали представени условия. Използвайки услугите на нашия сайт, Вие се съгласявате да спазвате Общите условия.


3. РЕГИСТРАЦИЯ

I. За да се възползвате от услугите ни, трябва да създадете профил при нас.

II. За да регистрират акаунт при нас, трябва да предоставите определена лична информация като име, имейл, адрес, номер за контакт и парола.

III. Вие заявявате и гарантирате, че цялата нужна информация, която изпращате при своята регистрация, е вярна и точна и се задължавате да поддържате точността на тази информация. Вие отговаряте изцяло за запазването на конфиденциалността на данните за влизане в профила Ви и сте напълно отговорни за всички дейности, които се извършват в профила Ви. Съгласявате се незабавно да ни уведомите за всяка непозволена употреба или при съмнение за непозволена употреба на профила ви, както и за всяко друго нарушение на сигурността. Сайтът не може и няма да носи отговорност за загуби или щети, причинени от неспазването на горепосочените изисквания. Не трябва да споделяте паролата си или други данни за достъп с друго лице или предприятие, което не е упълномощено да влиза в акаунта ви. Без да ограничава гореописаните условия, вие сте се едностранно отговорни за всички дейности или действия, извършени от вашия профил на уебсайта ни. Препоръчваме ви да използвате „силна“ парола (това е парола, която включва комбинация от главни и малки букви, цифри и символи), когато създавате акаунта си. Не можем и няма да носим отговорност за загуби или щети, произтичащи от неспазването на някое от горните изисквания.

IV. Съгласявате се да предоставяте и поддържате точна, актуална и пълна информация за профила си. Без да ограничава гореописаните условия, ако промените някои от личните си данни, описани по-горе в настоящото Споразумение, вие се задължавате да актуализирате своевременно информацията в профила си.

V. Когато създавате профил, не трябва да:

а) Предоставяте невярна лична информация (включително, без ограничение, невалидно потребителско име) или да създавате акаунт за друго лице без неговото изрично съгласие.

б) Използвате потребителското име на друго лице с намерение да се представяте за въпросното друго лице.

в) Използвате потребителско име, което е обидно, вулгарно, неприлично или е друга проява на лош вкус.

VI. Запазваме си правото да блокираме или унищожим профила ви, ако се установи, че някои от предоставените по време на регистрация данни са неточни, грешни, подвеждащи или са дадени в опит да се възстанови потребителско име, създадено с разрез с Правилата на платформата. Ако по някаква причина смятате, че вашият акаунт вече не е защитен, трябва незабавно да ни уведомите на адрес support@nostrabet.com.

VII. Нямате право да прехвърляте или продавате своя акаунт или потребителското си ID в сайта на www.nostrabet.com на друго лице. Ако се регистрирате като предприятие, вие лично гарантирате, че имате право да обвържете предприятието с този договор

VIII. Нашите услуги не са достъпни за членове, чийто достъп е ограничен временно или за неопределено време. Уебсайтът ни си запазва правото по собствена преценка да анулира непотвърдени или неактивни акаунти. Нашият сайт си запазва правото да откаже услуги на всеки, по всяко време, по каквато и да е причина.

IX. Едно лице може да притежава само един акаунт на свое име.

X. Вие се съгласявате да спазвате всички местни закони, свързани с онлайн поведението и приемливото онлайн съдържание. Вие носите отговорност за всички приложими данъци. В допълнение, вие трябва да спазвате на сайта ни, които са посочени в Споразумението и документите за политика на уебсайта, както и всички други правила, политики и процедури, които могат да бъдат публикувани на страницата ни.


4. УСЛУГИ:

I. Нашият уебсайт е онлайн платформа, която се състои от професионалисти с богат опит в спортните залагания онлайн. Тези професионалисти ще се опитата да ви покажат най-добрите букмейкъри, които могат да ви предложат най-високите коефициенти, бонуси и промоции, за да станете печеливш играч. В допълнение, те ще ви помогнат да изберете правилните спортни събития, на които да заложите, от които всички да са доволни.

II. Ние предоставяме списък с ревюта на букмейкъри, коефициенти, бонуси, статистики, новини, анализи, коментари, събития, прогнози, предположения и много друга полезна информация. Ние правим всичко по силите си да ви представим най-изпълнимите опции за залог в най-добрите европейски лиги.

III. Ако искате да се възползвате от бонусите на различните букмейкъри, трябва да последвате линка към уебсайта на съответния букмейкър, което ще ви прехвърли към платформата на трета страна. Вашата регистрация, заявка за бонус или транзакция към тази трета страна ще се уреждат от условията и правилата за поверителност на сайта на третата страна.


5. ПРИЗНАНИЯ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА И ГАРАНЦИИ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

I. Нашият уебсайт си запазва правото да инициира граждански и/или наказателни производства срещу потребител, който подаде невалидна и/или невярна претенция или предостави невярна, непълна или подвеждаща информация. В допълнение към описаните по-горе съдебни мерки, ние можем по свое усмотрение да преустановим, блокираме, ограничим и анулираме профила на този потребител и/или да го дисквалифицираме от сайта си. Всяко лице, което съзнателно и злоумишлено подаде измамна жалба, съдържаща невярна, непълна или подвеждаща информация, е виновно за престъпление и ще бъде преследвано с пълната сила на закона

II. Вие приемате и се съгласявате да използвате услугите на уебсайта и да извършвате транзакции на свой собствен риск, като използвате най-добрата и разумната си преценка, преди да направите каквито и да било заявки през сайта. Ния няма да сме задължени или отговорни за каквито и да било действия или бездействия на производителите на продуктите и с това изрично отхвърляме всякаква отговорност и задължения в това отношение.


6. ВИЕ СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ И ПОТВЪРЖДАВАТЕ, ЧЕ:

I. Ще използвате услугите от нашия уебсайт, партньорите му и договорните компании само за законни цели и ще спазвате всички приложими закони и разпоредби, докато използвате сайта и извършвате транзакции на него.

II. Ще предоставяте достоверна и точна информация във всички случаи, когато такава се изисква от вас. Ние си запазваме правото по всяко време да потвърждаваме информацията и други подробности, предоставени от вас. Ако по време на тази валидация се окаже, че детайлите ви не са достоверни (изцяло или частично), ние имаме правото по свое усмотрение да откажем регистрация и да ограничим изцяло ползването на услугите на нашия сайт и/или други уебсайтове без предварително предупреждение.

III. Вие се възползвате от услугите на сайта ни и извършвате транзакции на свой собствен риск, използвайки най-добрата си и разумна преценка, преди да встъпите в каквато и да е сделка, която може да откриете на сайта ни.

IV. Вие се съгласявате и приемате, че този уебсайт не препоръчва и не насърчава хазарта, независимо дали той е законен или нелегален. Този уебсайт е журналистическо предприятие, което играе ролята на анализатор на индустрията за онлайн залагания. Ако търсите нещо, различно от неутрален репортаж за тази индустрия, вие сте в грешния уебсайт и трябва да го напуснете незабавно.

V. Вие се съгласявате да не използвате информацията в nostrabet.com, ако усещате, че имате проблем с хазарта. Ако подозирате, че имате проблем с хазарта, незабавно излезте от този сайт и потърсете помощ за справяне с пристрастяването си.

VI. Има възможност други потребители (включително неупълномощени / нерегистрирани лица или хакери) да публикуват и предават обидни или нецензурни материали на сайта ни и че може да сте неволно изложени на такива обидни и нецензурни материали. Също така е възможно други лица да получат лична информация за вас поради използването на уебсайта и че тези лица може да използват данните, за да ви тормозят или наранят. Ние не одобряваме подобни неразрешени употреби, но използвайки сайта, вие се съгласявате и приемате, че не сме отговорни за употребата на каквато и да е лична информация, която сте споделили публично с други лица на сайта. Моля, изберете внимателно вида информация, която споделяте публично на сайта ни.


7. НЕ МОЖЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ САЙТА ЗА НИКОЯ ОТ СЛЕДНИТЕ ЦЕЛИ:

I. Разпространение на всякакви незаконни, тормозещи, клеветнически, злоупотребяващи, заплашителни, вредни, вулгарни, нецензурни или други зловредни материали.

II. Предаване на материал, който окуражава поведение, което представлява престъпно деяние, води до гражданска отговорност или по друг начин нарушава съответните закони, регулаторни рамки или добри практики.

III. Възпрепятстване на друго лице да използва сайта и да се забавлява в него.

IV. Нарушава който и да е от приложимите закони.

V. Възпрепятстване или нарушаване работата на мрежи или други уебсайтове, свързани със сайта ни.

VI. Създаване, предаване или съхраняване на електронни копия на материали, обект на авторско право, без разрешение на собственика.

VII. Без да ограничаваме други средства за правна защита, можем по собствена преценка да ограничаваме, прекъсваме или прекратяваме услугите си или акаунтите на потребители, да забраняваме достъпа до нашите сайтове, услуги, приложения, инструменти, както и тяхното съдържание, да забавяме или премахваме хостваното съдържание и да предприемем технически и законови стъпки, които да ограничат достъпа до нашите услуги, приложения и инструменти за някои потребители, ако смятаме, че те създават проблеми или правни задължения, нарушават правата на интелектуалната собственост на трети страни или действат в разрез с нашите Общи условия. Също така си запазваме правото да анулираме акаунти с непотвърдена информация или профили, които са били неактивни с месеци.


8. ИЗМЕНЕНИЕ НА УСЛОВИЯТА НА УСЛУГИТЕ:

I. Ние можем по всяко време да променяме Правилата и Условията за ползване, без да ви уведомяваме предварително. Можете по всяко време да разгледате най-актуалната версия на Общите условия на сайта ни. Трябва редовно да преглеждате Правилата и Условията за ползване на сайта ни. В случай, че промените в тях са неприемливи за вас, трябва да прекратите посещенията на сайта ни. Ако продължите да използвате услугите ни, ще се счита, че сте се съгласили с променените Правила и Условия за употреба на сайта ни.

II. Този сайт няма да е отговорен за забавяния, причинени от неточно предоставени адреси. В тези случаи клиентът ще трябва да поеме разходите по повторната доставка.


9. РЕВЮТА, ОБРАТНА ВРЪЗКА И ПОДАВАНЕ

I. Всички ревюта, коментари, обратна връзка, пощенски картички, предложения, идеи и други материали, публикувани, изпратени или предложени до нас, чрез този сайт или публикувани, изпратени или предложени по друг начин, но са във връзка със сайта (наричани събирателно „коментари“), ще бъдат и ще останат наша собственост. Такова публикуване, изпращане или предлагане на коментари представлява прехвърляне на всички световни и авторски права, интереси и друг вид собственост над тези коментари. По този начин ние притежаваме изцяло всички световни и авторски права, интереси и друг вид собственост над тях и няма трябва да бъдем ограничавани по никакъв начин да ги използваме с търговска или друга цел. Ще имаме правомощието да използваме, възпроизвеждаме, разкриваме, променяме, адаптираме, създаваме производни варианти, да публикуваме, показваме и разпространяваме всички коментари, които изпращате с каквато и да било цел, без да сме ограничени и от нас да се изисква каквато и да била компенсация.

II. Ние нямаме и няма да имам никакви задължения (1) да запазваме коментарите в тайна, (2) да ви изплатим обезщетение за Вашите коментари, (3) да отговорим на коментарите Ви. Вие се съгласявате, че всички коментари, които пускате в сайта, няма да нарушават тази политика или някое от правата на трети страни, включително авторско право, търговска марка, неприкосновеност на личния живот или друго лично или имуществено право и че няма да причинят вреда на никое частно или юридическо лице. Заедно с това, Вие се съгласявате, че никой от изпратените коментари няма да съдържа клеветнически, незаконни, заплашителни, обидни или нецензурни материали, както и вируси, политическо съдържание, търговски призиви, верижни писма, масови съобщения и всякаква форма на спам.

III. Нашият уебсайт не преглежда редовно публикуваните коментари, но си запазва правото (но не и задължението) да наблюдава, редактира или премахва всички коментари, изпратени на сайта. Вие ни предоставяте правото да използваме името, което изпращате във връзка с всички коментари. Съгласявате се да не използвате фалшив e-mail, да се представяте за друго лице или организация, или да заблуждавате по какъвто и да е начин за произхода на коментарите, които изпращате. Вие сте и ще останете единственият отговорен за съдържанието на направените от Вас коментари и се съгласявате да обезщетите нас и нашите партньори за всички искове, произтичащи от коментарите, които изпращате. Ние и нашите партньори не поемаме отговорност за коментари, подадени от вас или трета страна.

IV. Не трябва да използвате обиден език, да споделяте или разпространявате порнографски снимки или видеа, да използвате клеветнически или богохулни твърдения, да правите изявления срещу целостта или достойнството на отделните националности в чат форумите. Ако открием потребител, който нарушава някое от тези правила, незабавно ще изтрием и заличим профила му и ще преустановим действията в него, като по този начин ще ограничим всяко по-нататъшно използване на сайта ни.


10. АВТОРСКО ПРАВО & ТЪРГОВСКА МАРКА

I. Нашият уебсайт, неговите доставчици и лицензодатели изрично си запазват всички права върху интелектуалната собственост на всички текстове, програми, продукти, процеси, технологии, съдържание и друг вид материали, които се показват на сайта ни. Достъпът до този сайт не предоставя и не трябва да се счита за предоставяне на никой от лицензите на www.nostrabet.com или на трети страни. Всички права, включително авторските, в този сайт са собственост или лиценз на нас или на нашите доставчици. Всяка употреба на съдържанието, включително копирането или съхранението му (частично или цялостно), освен за Ваши лични, некомерсиални, цели, е забранена без изричното разрешение на нашия сайт. Не може да променяте, разпространявате или препубликувате нищо от този сайт с каквато и да е цел.

II. Името, логото, както и всички продукти, услуги, лозунги и марки, свързани с Nostrabet, са търговска марка на Nostrabet. Всички други марки са собственост на съответните компании. Лиценз за търговска марка или марка за услуги не се предоставя във връзка с материалите на сайта. Достъпът до този сайт не упълномощава никого да използва името, логото или марката му с каквато и да е цел.

III. Всички материали, включително изображения, текстове, илюстрации, дизайни, икони, фотографии, програми, музика, клипове или файлове за изтегляне, видео клипове и писмени или друг тип материали, които са част от сайта (наричани общо „Съдържание“), са предназначени единствено за лична, некомерсиална, употреба. Можете да изтеглите или да копирате съдържанието и други достъпни за изтегляне файлове, показани на сайта, единствено за лична употреба. При това изтегляне или копиране на вас не се прехвърлят правата, лицензите или интересите към изтеглените материали или софтуер. Нямате право да възпроизвеждате (освен по посочения по-горе начин), публикувате, предавате, разпространявате, показвате, променяте, да създавате производни копия, да продавате или да участвате под каквато и да форма в продажбата и експлоатацията на съдържанието и софтуера на сайта или на част от тях. Целият софтуер, използват в този сайт, е собственост на нашия сайт или на нашите доставчици и е защитен от българските и международните правни закони. Всяка друга употреба, включително възпроизвеждане, промяна, разпространение, предаване, пресъздаване или показване на съдържанието в този сайт е строго забранена. Освен ако не е посочено друго, цялото съдържание е обект на авторски права, търговски марки и/или друга интелектуална собственост, притежавани, контролирани или лицензирани от нашия уебсайт, някой от партньорите ни или от трета страна, която ни е предоставила лиценза за материалите си и е защитена от Българското законодателство. Компилацията (събирането, подреждането и монтажа) на цялото съдържание в сайта ни е изключителна собственост на нашия уебсайт и също така е защитена от Закона за авторските права в цифровото хилядолетие.

IV. Ако научите за незаконен материал или дейност на нашия уебсайт, които нарушават това споразумение по какъвто и да е начин, молим да ни уведомите. Ние уважаваме правата на интелектуалната собственост на другите и очакваме същото от потребителите на нашите услуги. Ще отговорим на известията за предполагаеми нарушения на авторските права, които съответстват на приложимото законодателство и са ни предоставени своевременно по надлежния ред. Ако имате причина да смятате, че вашето съдържание е било копирано по начин, представляващ нарушение на авторските права, молим да ни изпратите следната информация:

а) Физически или електронен подпис на собственика на авторското право или на упълномощено от него лице.

б) Идентификация на защитеното с авторски права произведение, с което се твърди, че е било злоупотребено.

в) Идентификация на материала, за чиито права се твърди, че са били нарушени и който трябва да се премахне, както и информация, която да ни помогне да го открием на сайта си.

г) Вашата информация за контакти, включително адрес, e-mail и телефонен номер.

д) Изявление, в което изразявате своята убеденост, че използването на материала по посочения начин не е разрешен от автора, негови представители или от закона.

е) Декларация, че посочената в сигнала информация е достоверна и че сте упълномощен да действате от името на собственика на авторското право.

V. Имаме право по наше усмотрение, без да ви уведомим и без да каквото и да е задължение към вас, да премахнем съдържанието, за което се твърди, че е в нарушение.

VI. Известия относно уебсайта ни трябва да се изпращат на адрес copyright@nostrabet.com


11. ОБЕЗЩЕТЕНИЕ

Вие се съгласявате да защитавате, да обезщетявате и да пазите от вреди нашата компания/уебсайт, нейните работници, директори, служители, агенти и техните наследници и възложители от и срещу всички искове, задължения, вреди, загуби, разходи и разноски, в това число адвокатски хонорари, причинени или произтичащи от искове въз основа на ваши действия или бездействия, които могат да доведат до загуби или подвеждане под отговорност на нашия сайт или трета страна. Това включва, но не се ограничава до нарушаване на гаранции, представителство, начинания или други действия, представляващи неспазване на задълженията ви, записани в настоящите Общи условия, или нарушаващи приложимите закони и регламенти, включително, но не само правото върху интелектуалната собственост, заплащане на задължителните вноски и данъци, искове за клевета и нарушаване правото на поверителност или публичност, ограничаване на услугите за други потребители, нарушаване на правото върху интелектуална собственост и пр. Тази клауза ще остане в сила и след изтичането или прекратяването на Общите условия и Споразумението с потребителя.


12. ПРЕКРАТЯВАНЕ:

I. Можем по всяко време и без предизвестие да ограничим, спрем или отменим правото ви да използвате нашия уебсайт (или части от уебсайта). В случай на спиране, анулиране или прекратяване вече няма да имате право на достъп до частта на сайта, която сме ограничили, спрели или отменили за вас. В случай на спиране, анулиране или прекратяване, ограниченията, наложени по отношение на изтеглените от уебсайта материали, както и задълженията, записани в Общите условия, ще продължат да действат.

Без да ограничаваме описаното по-горе, можем да затворим, да прекратим или ограничим достъпа ви до нашия уебсайт:

 • Ако установим, че сте нарушили или нарушавате настоящите Правила и условията за ползване.
 • Ако установим, че сте нарушили правни задължения (действащи или потенциални), включително нарушаване правата на интелектуална собственост на някой друг.
 • Ако установим, че сте се ангажирали или сте ангажирали с измамни или незаконни дейности.
 • За да предотвратим възможна опасност от загуби за нас, друг потребител или трето лице.
 • По други подобни причини, различни от гореописаните.

III. Ако установим, че нарушавате тези Условия за ползване, може да ви подведем под отговорност за сумата, на която възлизат нашите загуби.


13. ОТКАЗВАНЕ ОТ ПРАВА И ОГРАНИЧЕНА ОТГОВОРНОСТ

I. Сайтът се предоставя без каквито и да е гаранции във вида, в който е. Вие трябва да понесете рисковете, които носи употребата на този сайт.

II. Този сайт предоставя съдържание от други интернет страници и източници и макар че ние се опитваме да гарантираме, че включените материали са коректни, с добра репутация и високо качество, ние не носим отговорност, ако това не е така. Ние няма да носим отговорност за грешки и пропуски или за резултатите от употребата на информацията в сайта или за технически проблеми, възникнали по време на употребата му. Този отказ от отговорност представлява съществена част от настоящото Споразумение с потребителя. Заедно с това, до степента, определена от съответното законодателство, ние не сме отговорни и Вие се съгласявате да не държите компанията отговорна за каквито и да било щети или загуби (включително, но не само, загуба на пари, състояние или репутация, печалби или нематериални загуби, както и други преки и непреки последващи щети), които пряко или косвено произтичат от:.

 • Използването или невъзможността да използвате нашия уебсайт, услугите и инструментите ни.
 • Забавяне или нарушения в работата на уебсайта, услугите и инструментите ни.
 • Вируси или друг злонамерен софтуер, получен чрез достъп до нашия уебсайт, неговите услуги и инструменти, както и чрез работата с всяка друга страница, свързана с нашия уебсайт, в това число нейните услуги и инструменти.
 • Проблеми, дефекти, грешки или неточности от какъвто и да е тип в нашия сайт, неговите услуги и инструменти, както и в информацията и графиките, предоставени в тях.
 • Съдържанието, действието или бездействието на трети страни, включително заглавия, изброени в нашия уебсайт, неговите услуги или инструменти, както и унищожаването на предполагаеми фалшиви заглавия.
 • Преустановяване или друг тип действие, предприето срещу вашия акаунт.

III. Доколкото е позволено от действащото законодателство, нашият сайт и неговите доставчици не носят никаква отговорност за косвени, случайни, специални, последващи или хипотетични вреди, включително, но не само, обезщетения за загуба на печалби, репутация, употреба, данни или други нематериални загуби, произтичащи от употребата на сайта или от Общите условия. Без да се нарушава описаното по-горе в Общите условия, отговорността на нашия уебсайт към Вас по отношение на всички задължения, произтичащи от това споразумение, независимо дали става въпрос за договорно или деликатно право, е ограничена за всяка стойност, която платите. Нашият уебсайт, неговите сътрудници и технически партньори не предоставят никакви гаранции относно точността, надеждността, пълнотата или навременността на съдържанието, информацията, софтуера, текста, графиката, линковете или съобщенията, произтичащи от употребата на сайта. Ние не гарантираме, че работата със сайта ни ще бъде безпроблемна или без грешки. Следователно, нашият уебсайт не поема никаква отговорност за парични или други загуби, които сте претърпели заради забавяне, провал, прекъсване или нарушаване на информацията, разпространявана в този сайт.

IV. Нашият уебсайт периодично планира профилактика на сайта, по време на която страницата е недостъпна. Може да възникнат и прекъсвания на системата, които не са планирани. Вие се съгласявате, че ние не носим отговорност за (а) това, че някой от сайтовете е недостъпен, (б) загубата на данни и информация, причинена от подобни системни прекъсвания, (в) информация и материали, които са недоставени или неправилно доставени поради подобни системни прекъсвания, (г) прекъсвания, причинени от трети страни, включително, но не само от компаниите и сървърите, които хостват сайтовете ни, интернет доставчиците или други подобни страни.


14. УПРАВЛЯВАЩИ ЗАКОНИ И ЮРИСДИКЦИЯ

I. Настоящото потребителско споразумение следва да се тълкува според приложимите закони на България, независимо от вашето физическо местоположение.

II. Съдилищата в България имат изключителна юрисдикция във всички производства, произтичащи от това споразумение.


15. РАЗРЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

I. Като цяло, транзакциите през нашият сайт протичат безпроблемно. Може обаче да възникнат и проблемни случаи. Спор може да възникне, когато между вас и нас се появи несъгласие по някоя транзакция на уебсайта.

II. В интерес на най-бързото и ефективно решаване на възникналите спорове ние и вие се съгласяваме, че всички спорове, възникнали във връзка с Общите условия, ще бъдат разрешени чрез обвързващ арбитраж. Арбитражът е по-неформална форма от съдебно дело. Той използва неутрален арбитър вместо съдия или жури, позволява по-малко заключения и е предмет на доста по-ограничен преглед от съдилищата. Арбитрите могат да присъждат същите обезщетения, които може да присъди и съдът. Нашето съгласие за арбитражни спорове включва, но не се ограничава до всички изкове, произтичащи или свързани с който и да е аспект на Общите условия, независимо дали се става въпрос за договор, непозволено увреждане, статут, измама, невярно представяне или друга правна теория и независимо дали претенциите възникнат по време или след прекратяването на Условията. Вие разбирате и се съгласявате, че влизайки в Условията, Вие и ние си отнемаме правото на процес жури или участието в други класифицирани действия.

III. Мястото за арбитраж е България, а седалището на арбитража е Пловдив, използваният език следва да бъде български.

IV. Отсъденото при арбитража е задължително за вас и за нас.

V. Ще се противопоставим на всякакви искове, които се забраняват в това споразумение, като за целта ще се позовем на това споразумение.


16. СИГУРНОСТ НА САЙТА:

Забранено е да нарушавате или да се опитвате да нарушите сигурността на сайта. За подобен опит се считат следните случаи, като те не изчерпват списъка:

а) Достъп до данни, които не са предназначени за вас или влизане в сървър или профил, за които нямате право на достъп.

в) Опит да се намесите в обслужването на друг потребител, хост или мрежа, включително, но не само, чрез изпращане на вирус, претоварване (flooding), генериране на спам и пр.

г) Изпращане на нежелани имейли като промоции на реклами и услуги.

д) Подправяне на заглавието на TCP / IP пакет или част от информацията в заглавието в имейли или дискусионни групи.

Нарушаването на системната и мрежовата сигурност може да доведе до гражданска или наказателна отговорност. Ще проучим случаите на предполагаеми нарушения и ще сезираме компетентните органи. Ще им окажем пълно съдействие при разследването на потребителите, за които се предполага, че са предприели такива злоумишлени действия. Вие се съгласявате да не използвате никакви устройства, софтуер или други средства, с които да влияете или да се опитвате да влияете върху правилното функциониране на сайта или върху други дейности, свързани със с работата на сайта. Съгласявате се също така да не използвате и да не опитвате да използвате машини, софтуер, инструменти агенти или други устройства и механизми (като например браузъри, паяци, роботи, аватари и пр.) за навигация или работа със сайта, освен агентите за търсене, достъпни на сайта ни, или общодостъпните браузъри на трети страни като Netscape, Navigator, Microsoft Explorer.


17. БЛОКИРАНЕ НА СЪВЕТИ

Съдържанието на уебсайта е изцяло информативно. Nostrabet.com предоставя информация, новини, статии и реклами само с информативни цели. Съдържанието на уебсайта, включително промоционални и фотографски материали, не следва да се разглеждат като предложение, съвет или насоки в хазартната дейност. Nostrabet.com и тези, които са свързани с него, не носят отговорност за вреди, морални или материални, причинени по време на посещение в който и да е букмейкърски сайт.


18. РЕКЛАМА И ВЪНШНИ ЛИНКОВЕ

Корпоративните услуги на рекламодателите са насочени към посетители, живеещи в страни, в които използването на подобен тип услуги не представляват криминално деяние. Посетителите на Nostrabet.com трябва да спазват правилата на всеки букмейкър. Отхвърляме всякаква отговорност за обезщетение в случаи на пряка или косвена загуба или възможна вреда. Имаме право да предприемем наказателно или гражданско преследване на всеки, който би дискредитирал, фабрикувал или използвал погрешно съдържанието на nostrabet.com.


19. ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички лични данни и потребителското съдържание, както и услугите на сайта, са предмет на нашата Декларация за поверителност.


20. ИЗВЕСТИЯ

I. Използвайки сайта, приемате, че комуникацията с нас ще бъде предимно по електронен път. Ще се свържем с вас по имейл или ще ви предоставим нужната информация, като я публикуваме на сайта.

II. Вие приемате, че всички договори, известия, информация и друг тип комуникация, която предоставим електронно, отговарят на всички законови изисквания, които биха имали, ако бяха предоставени на хартия.

III. Известията се считат за получени и правилно връчени незабавно, ако са публикувани на сайта, 24 часа след изпращането на имейл или три дни след датата на публикуването на всяко писмо. Като доказателство за услугата се счита:

 • За писма: Писмото е било надлежно адресирано, сложена му е марка и е пуснато в пощата.
 • За имейли: Имейлът е изпратен до посочения имейл адрес.

21. ПРАВНО СЪОТВЕТСТВИЕ

I. В допълнение към това Споразумение, трябва да се запознаете и да спазвате правилата, местните закони, държавното законодателство, международните закони, устави, наредби и разпоредби, касаещи използването на нашите услуги. Независимо дали сделката е приключила успешно, трябва да спазвате стриктно всички формалности, чието неспазване би направило сделката невалидна.

II. Единствено вие сте отговорни да гарантирате, че услугите и всички други дейности, извършени на сайта, са законни. Трябва да се уверите, че те са в съответствие с всички приложими закони във вашата страна и всички други държави.

III. Трябва да спазвате националните, държавните и федерални разпоредби.


22. ВРЪЗКИ КЪМ ДРУГИ САЙТОВЕ:

Връзките към други сайтове, които ще намерите на страницата ни, са публикувани единствено за ваше удобство. Ако използвате тези линкове, ще отворите новите сайтове в различен прозорец на браузъра си. Ние не сме проверили сайтовете на трети страни, не ги контролираме и не сме отговорни за тяхното съдържание. Не одобряваме и не правим никакви изявления от тяхно име, не сме отговорни за никаква информация, материали и продукти, които ще откриете в сайтове на трети страни. Ако решите да отворите страница на трета страна, го правите изцяло на свой собствен риск.


23. БЕЗ ОТКАЗ

Неуспехът да наложим някоя разпоредба от настоящото Споразумение или неуспехът да изискаме изпълнението на някоя от разпоредбите по никакъв начин не следва да се счита като отказ от тези разпоредби и не нарушава правото ни да прилагаме посочените в Споразумението разпоредби на по-късен етап. Изричният ни отказ от някоя разпоредба не представлява отказ от бъдещо задължение за спазване на същата разпоредба, условие или изискване.


24. РАЗДЕЛНОСТ

Всяко правило следва да се разглежда като отделно. Ако дадено правило или част от него е невалидно или неприложимо, това по никакъв начин не оказва влияние върху изпълнението и спазването на други правила.


25. ВЪЗЛАГАНЕ

I. Няма да възлагате никакви права или да делегирате задължения по настоящите Общи условия, в цялост или отчасти, по закон или по друг начин, без предварително писмено съгласие от наша страна. То зависи изцяло от нашата преценка и може да не бъде дадено.

II. Ние имаме право да прехвърлим нашите права и да делегираме задължения по настоящите Общи условия, без да ни е нужно Вашето съгласие. Всяко прехвърляне или делегиране в нарушение на гореописаното условие е нищожно и невалидно. Настоящите условия имат задължителен характер и ще бъдат в полза на регламентираните наследници и представители на всяка от страните.


26. ФОРСМАЖОР

Ние не носим никаква отговорност пред Вас по отношение на никое нарушение на настоящите Правила и условия, когато това нарушение възниква по независещи от нас причини, които включват, но не само:

а) Природни бедствия

б) Саботаж

в) Инцидент

г) Бунтове

д) Стачки и локаути

е) Граждански вълнения

ж) Хакерски атаки

з) Злонамерени действия


27. ЦИФРОВ ПОДПИС:

I. Използването на нашите услуги се счита за електронно съгласие с настоящите Общи условия. Това съгласие е в сила от датата, на която сте регистрирали акаунта си. Вашият профил представлява потвърждение, че можете по електронен път да получите, изтеглите и принтирате настоящото Споразумение.

II. Във връзка с това споразумение може да получавате някои писмени документи като договори, известия и съобщения. За да улесните работата си със сайта, вие давате разрешение да ви предоставяме тези записи по електронен път, вместо на хартиен носител.

III. Чрез регистрацията на акаунт, Вие се съгласявате да получавате по електронен път и чрез електронната си поща всички записи и известия за услугите, предоставени ви по силата на това Споразумение, които иначе би трябвало да ви предоставим на хартиен носител. Въпреки това, ние си запазваме правото по собствена преценка да комуникираме с вас и чрез пощенската служба или чрез куриерски услуги на трети страни, като за целта използваме адреса, посочен при регистрацията на сметката Ви. Вашето съгласие да получавате записи и известия по електронен път ще остане в сила, докато не го оттеглите изрично. Може да го направите по всяко време, като се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти. Ако оттеглите съгласието си да получавате записи и известия по електронен път, ние ще прекратим достъпа Ви до нашите услуги и повече няма да може да ги използвате. Оттеглянето на съгласието Ви за електронни записи и известия ще бъде ефективно, само след като имаме достатъчно време да обработим заявката Ви. Имайте предвид, че отказа Ви от електронна комуникация няма да засяга записи и известия, получени преди отказът Ви да влезе ефективно в сила.

IV. За да сме сигурни, че можем да Ви предоставим записи и известия по електронен път, трябва да ни уведомите, ако настъпи промяна в имейл адреса ви. Може да го направите, като промените данните в профила си или като се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти.


28. ЦЯЛОСТНО СПОРАЗУМЕНИЕ

Тези условия заедно представляват цялостно споразумение и договорка между Вас и нас и заместват всяко друго споразумение или договорка (писмена, устна или по подразбиране), която може да е имало между нас. Всяко изявление, предложение, обещание, договор или условие, които не са изрично посочени в настоящите Общи условия, се считат за нищожни.


29. КОНТАКТИ:

За изясняване на нашите Правила и Условия, моля, пишете ни на адрес support@nostrabet.com.