50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Стратегия за залог на домакина

Следващата стратегия е посветена на домакинските отбори и техните успехи. Повечето от вас, може би знаят колко е важен домакинския фактор за дадени отбори. Някои отбори правят запомнящи се серии като домакин и не случайно получават названието “крепост” за своя стадион. Когато решите да използвате тази стратегия, освен серията, в която явно се намира домакина, задължително трябва да обърнете внимание за наличните играчи в състава и дали няма някакви извънредни ситуации. Такава, например е, ако отборът е наказан да домакинства пред празни трибуни. Феновете на отборите могат да им вдъхнат сили и увереност дори в най-тежките ситуации и те определено са важен фактор за домакинските успехи на всеки тим.

стратегия на домакински мачове

Ето ви няколко примера от текущия сезон 2015/2016 за отбори, които са в серия без загуба като домакин:

  • Терамо – Италия 3 дивизия – 31 мача без загуба у дома
  • Чавес – Португалия 2 дивизия – 21 мача
  • Асколи – Италия 3 дивизия – 19 мача
  • Динамо Загреб – Хърватия 1 дивизия – 17 мача
  • Наполи – Италия Серия А – 17 мача
  • Глазгоу Рейнджърс – Шотландия 2 дивизия – 17 мача
  • Ювентус – Италия Серия А – 16 мача
  • Борусия Дортмунд – Германия Бундеслига – 15 мача
  • Андерлехт – Белгия 1 дивизия – 15 мача поред без загуба като домаки

Това са само малка част от отборите. Разбира се, отделно коефициентите тези отбори да не загубят като домакин няма да са от най-високите, но ако ги комбинирате бихте получили един доста приемлив коефициент. Можете да използвате залога Двоен шанс – победа на домакина или равен, ако отборът играе трудна среща и искате да се подсигурите. А и сериите, за които ви споменах се отнасят, както за спечелени, така и за завършили наравно срещи за отборите, като домакини.

Същата стратегия може да пробвате за тимове, които са в серия без загуба като гост. Изключително важно е да запомните, че всяка серия има своя край! Бъдете внимателни, за да не се окаже финала и тогава, когато точно вие сте заложили за дадения отбор. Все пак домакинския фактор дава добра преднина за много отбори и залозите за домакина в мача са една добра възможност за залог.

Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.