Стратегия за залози на женски тенис

Стратегиите за успех в залаганията могат да бъдат много, като количество и разнообразни, като качество. Естествено, всеки почитател на спорните залози може да измисли и да прилага свой начин на залагане. Все пак една стратегия трябва да мине през цикъла проба-грешка, за да стане ясно, дали има бъдеще. В тази статия ще се запознаете с изпитана тенис стратегия, чиято шанс за успех е много висок, при правилно използване и постоянство в залозите.

стратегия за женски тенис

Стратегия за залози на женски тенис мачове

Нека започнем с тенис. Определено, спорт който дава множество възможности за залог. Мъжките тенис мачове, обикновено рядко предлагат изненадващи резултати, но това не е така при жените. Като цяло, всеки от вас може да спечели от залог за аутсайдера, било то на мъжки или женски тенис мач. Идеята на тази стратегия обаче, е да се насочите към женските тенис мачове и да залагате за пробив в даден гейм. За разлика от мъжките, женските тенис срещи са изпълнени с пробиви и невъзможност на сервиращата тенисистка да спечели гейма. Точно това търсим при тази стратегия, залог срещу тенисистката, която изпълнява сервис гейм.

Запомнете, че има тенисистки, чиито сервиси са доста добри и определено трябва да избягвате да залагате срещу тях, но в повечето случаи имат слаб сервис. Смисълът да ви разказвам за тази стратегия е, че различните коефициенти, които букмейкърите предлагат за пробив в гейма са повече от добри. По този начин с малки заложени суми, можете да печелите доста добри печалби. Много често с подобни пробиви се обръщат мачове от 5-2 до 5-7 или друг подобен резултат. Просто тенисистките не са чак толкова постоянни, както мъжете тенисисти и поради тази причина допускат подобни спадове в играта си.

Не прибягвайте до тази стратегия, ако ще залагате последните си пари във вашия акаунт. Просто точно в този момент, стратегията може да не заработи и така ще останете разочарован. В подобен случай, съветът ми е да използвате някоя друга стратегия и да заложите на нещо по-сигурно. Винаги определяйте предварително средствата си, с които да играете и не се поддавайте да превишите тази сума при провал. Но въпреки всичко тази стратегия за залог е една от най-доходоносните, заради високите коефициенти, на които залагате. Ако имате възможност, преди да направите залога си, направете проверка как са завършили предишни мачове между двете тенисистки от срещата, на която сте избрали да залагате.

Ако току-що стартирате

Съветваме ви да прочетете първите стъпки описващи как да залагаме на тенис, като след това ще добиете основна представа за тениса и същността на залаганията в него.

Винаги играйте разумно и не прекалявайте, защото както при останалите спортове, то така и залозите на тенис, особено тези на живо, могат да ви разозят за кратко време. Ако имате необходимите знания и поставяте залозите си внимавайки, то може да натрупате значителна сума в сметката си. Успех с прилагането на стратегията!

Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.