РезултатПрогнози
18:45Черно МореЦСКА 1948 1
21:15КрумовградСлавия 1
РезултатПрогнози
FTПалестиноКуиаба 11 1
2HСеро ПортеноАтлетико Паранаенсе 11 1
2HЛДУ де КитоAlways Ready 30
РезултатПрогнози
FTАрхентинос ХуниорсТигре 02
FTIndepend. RivadaviaХимнасия Ла Плата 10
FTИнституто КордобаИндепендиенте 31
21:00Баракас ЦентралНюелс Олд Бойс
РезултатПрогнози
FTБукарамангаХуниор 10 1
HTИндепендиенте МеделинМийонариос 10
РезултатПрогнози
20:00Спарта ПрагаПардубице 1
РезултатПрогнози
19:00ОрхусФК Мидтиланд 1
21:00ФК НордселандОлборг 1
РезултатПрогнози
20:00Будьо/ГлимтОдс Балклуб 1
РезултатПрогнози
19:00ЯгелонияМКС Пушча Неполомице
21:30Шльонск ВроцлавЛегия Гданск
РезултатПрогнози
19:00Политехника ЯшиБотошани
22:00Униреа СлобозияФКСБ
РезултатПрогнози
20:00Раднички 1923Железничар Панчево
22:00НапредакПартизан
РезултатПрогнози
20:00СириусМалмьо 1
РезултатПрогнози
FTВила НоваСантос 11 1
FTНоворизонтиноЧапекоензе 10
РезултатПрогнози
21:15Олимпия ЛюблянаПриморйе
РезултатПрогнози
FTUCVAngostura FC 10
FTCarabobo FCPuerto Cabello 21
РезултатПрогнози
20:00Džiugas TelšiaiХегелман Литауен
РезултатПрогнози
18:00РигаЙелгава

Главно Класиране - Season 2023 / 2024


В сайта ни публикуваме всички актуални резултати от футболни мачове за най-големите първенства и турнири в Европа и не само. Потребителите могат да видят резултати от мачовете днес. Освен резултатите от водещи шампионати ще получите информация за развоя на турнирните битки в Шампионска лига, Лига Европа и Лига на конференциите.

Получавате опцията да следите резултати на живо, за да бъдете в течение на това, което става по футболните терени за конкретния ден. Друга възможност е да се върнете назад във времето, и да проверите как е свършил даден мач, който ви интересува. За целта ние сме се подготвили с богат архив от футболни резултати днес, който ще бъде на ваше разположение 24/7.

Потребителите могат да отсеят най-важните футболни събития от тези, които нямат такова голямо значение за тях. Резултатите са подредени по държави, първенства и турнири. Можете да проверите крайния завършек на всеки мач днес или да проследите резултат на живо.

Бърза навигация
Бърза навигацияTOP

Футбол на живо по ТВ днес

Много голяма част от футболните фенове следят мачовете по телевизията и за това е добре да знаят къде и кога ще се излъчват двубоите. Ние ви предлагаме да посетите нашата специална страница с информация за футбола по ТВ днес, където ще направите справка кой мач по коя телевизия ще се излъчва и какъв е началният час на двубоите. Искаме да бъдете добре информирани за футбола по ТВ каналите в България, така че да се забавлявате с топ отборите и да следите актуалните футболни резултати днес.


Сайтове за футбол на живо

С помощта на търсачките в интернет ще откриете голям брой сайтове за футболни резултати на живо. В тях може да наблюдавате двубоите в реално време и промяната на резултатите. Този вид сайтове се открояват с бърза обработка на информация, която поднасят на запалянковците. Следейки футбол на живо по интернет ще разберете как протичат срещите и какво се случва на различните стадиони. Имате възможността да наблюдавате много мачове наведнъж пред монитора или дисплея на мобилното ви устройство.

Сайтовете за футбол на живо са особено полезни за почитателите на футболни залози. Благодарение на мобилните им версии, клиентите на букмейкърите се запознават с протичането на всяка една среща, докато е на живо. Освен промяната на резултатите се отразяват наказателни картони, изгонени състезатели, голмайстори и въобще това, което представлява важност за вас. Тези данни могат да бъдат полезни и за вашите футболни предвиждания, а професионални футболни прогнози може да следите и в нашия сайт, където сме обхванали всички водещи лиги, включително Висша лига, Серия А, Лига 1 и други.


Какво значи Livescore / Лайвскор?

Лайвскор сайтовете предлагат база от данни, която се групира в таблици, в които се отразяват всички мачове на живо. Различните бутони ви дават достъп до определени първенства и/или турнири, така че можете да отсеете по-важните събития за вас. В определените за това места се появяват имената на отборите, текущото време на срещите и обратите в резултата. Чрез натискане на бутона на мишката върху даден мач се показва детайлна справка за жълти и червени картони, дузпи и други. Този тип лайвскори са сред най-често употребяваните сайтове в глобалната мрежа.

Резултатите на живо може да следите не само в специализираните livescore сайтове, но и в тези на онлайн букмейкърите. Допълнителен плюс при тях е, че може да гледате някои от мачовете на живо с картина. Това е още едно предимство за регистрирани клиенти, което ще им помогне да бъдат по-точни в своите предвиждания.


Къде да търсим футболни резултати на живо?

Вече споменахме, че в мрежата се намират множество източници на футболни резултати днес. Ако обаче нямате време да ги разглеждате всичките, то по-добре си харесайте един, който да използвате постоянно. Големи разлики в тези интернет страници не съществува и те са по-скоро от еднотипен характер. Разбира се, има места, които ви запознават подробно с резултатите и други любопитни неща около самите събития, което е по-добре за потребителя. Резултати могат да се открият и в много топ букмейкъри, които предлагат отделни раздели с приключили срещи и статистиките към тях. Обикновено, достъп до тях може да осъществите, избирайки разделите: Спорт – Футбол – Резултати.

Други източници на футболни резултати на живо могат да бъдат телевизията, радиото и пресата. Те също ви предоставят актуалните новини около двубоите, но често липсват резултати от минали мачове, което е един съществен минус. За това ви препоръчваме да се доверите на livescore сайтовете, където е събрано всичко за царя на спортовете и е интелигентно поднесено и събрано накуп.


Защо футболните резултати в интернет са важни?

Важността на футболните резултати от днес е голяма, тъй като огромен брой фенове се интересуват от завършека на двубоите в тяхната държава или извън нея. В това число прибавяме и клиентите на букмейкърите, които поради някаква причина са пропуснали възможността да гледат даден мач. Отделно от това се предоставя удобството да проследите мачовете на живо, без да се изисква достъп до определен телевизионен оператор. Независимо дали става въпрос за резултатите от мачовете в Южна Корея, България или някоя друга държава – винаги има фенове, които търсят как е завършил даден мач или как се развива той на живо.