Nostrabet предлага прогнози за футбол в най-различни категории. От предвиждания за краен победител в мача, през прогнози за брой голове, до познаване на точен резултат от срещата – всичко това е на разположение за нашите посетители. Футболните ни типстъри следят ежедневно програмата с мачовете за деня и избират най-добрите прогнози за всяка категория.

На тази страница сме предоставили бърза навигация към различните видове футболни прогнози за днес, а по-долу ще може да прочетете и кратка информация за всяка една от тях. Ако искате да видите прогнозите за деня и да разберете повече за самата категория, изберете я от списъка по-горе и ще откриете всичко, което трябва да знаете за избраната прогноза.

Права колонка за деня: Ежедневната права колонка за днес включва множествен залог от няколко селекции, избрани от нашите експерти. За да бъде предвиждането успешно, трябва всички избрани мачове да бъдат правилно прогнозирани.

Прогноза “Създай залог”: Създай залог или Bet Builder прогноза представлява предвиждане за избрана среща, от която се селектират няколко маркета и се комбинират в един общ залог. Правилната прогноза за Създай залог изисква всички селекции да бъдат успешно познати. Все ден типстърите ни селектират нов мач за деня.

Залог на деня: Тази категория футболни прогнози предоставя възможност всеки ден да видите избрания от типстърите ни залог за днес. Той представлява селекция за някоя от днешните срещи, която е с висок процент сигурност.

Твърд мач: Ако обичате залозите на фишове с твърди мачове, в нашата категория прогнози за твърд мач на деня ще откриете предложението ни за съответната среща, на която нашите експертни типстъри дават високи шансове за успех.

Точен резултат: Прогнозите за точен резултат на футболни мачове предлагат възможност всеки ден да прегледате предвижданията на типстърите ни как точно ще завършат избраните двубои за деня.

Под/Над 2.5 Гола: Тази категория прогнози включва мачове, за които експертите ни предвиждат дали в тях ще паднат повече или по-малко от 2.5 попадения в рамките на мача.

Гол/Гол прогнози: Добре познатото предвиждане за пазара “Двата отбора да отбележат гол” – Да или Не, също е част от ежедневните ни прогнози и в съответната категория може да прегледате мачовете за деня.

Прогнози за “Равен”: Категорията с прогнози за Равенство посочва предвижданията на нашите експерти за това кои мачове, според тях, ще завършат без победител.

Краен резултат и гол/гол: Маркетът за Победител и гол/гол не е сред най-популярните опции за залози, но все пак има залагащи, които се интересуват от него. Именно затова решихме да предложим и ежедневни предвиждания за комбинацията от крайния изход на мач и дали ще има попадения в двете врати.

Прогнози за Корнери: Броят на ъгловите удари в един футболен мач представлява интерес на доста залагащи, особено при залози на живо. Ето защо нашите експерти избират мачове с прогнози за корнери от програмата за деня, които може да разгледате преди началото на срещите.

Математически прогнози (1X2): Тук сме подбрали автоматично генерирани прогнози за мачовете днес, които се определят спрямо шансовете за крайния изход (1×2) от един футболен мач, на база на коефициентите за събитието.

Тенис залог за днес: Тази категория е посветена на любителите на тенис залозите и предоставя прогноза за избрани тенис мачове от деня.

NBA залог за днес: Феновете на баскетболната лига НБА също могат да бъдат доволни, след като имаме специална категория с предвиждания за най-интересното от света на NBA.