Букмейкър на месеца

Winbet
Бонус
200 лв.
Мин. Депозит
-
18+ T&C apply

Как избираме топ букмейкъра за месеца?

В нашата класация за букмейкър на месеца правим избор на един топ сайт за залози, който заслужава вниманието на потребителите. Букмейкърът за съответния месец се избира сред всички останалите сайтове за залози, които са налични. За да бъде посочен като топ избор, букмейкърът трябва да отговаря на различни критерии. Те включват:

  • Доказано име сред играчите
  • Доверие при залагащите
  • Липса на множество оплаквания
  • Наличие на щедри бонус оферти
  • Предложение на топ коефициенти и маркети

Въпреки че посочваме един бранд като топ букмейкър на месеца, може да разгледате и останалите сайтове за залози. Някои от вас вече може да имат регистрация в съответния сайт и да търсят друго място за забавление. В този случай може да се насочите към останалите ни критерии за водещи букмейкъри.

При избора ни за топ букмейкър на месеца не е задължително да присъства винаги един и същ бранд. Също така, не е задължително той е да сред топ букмейкърите в страната. Ако един онлайн оператор покаже висока активност сред предложенията си, той може да бъде избран като топ избор на месеца. Например, ако букмейкърът се докаже с много нови бонуси за клиентите си, включи нови опции по сайта си или направи други нововъведения, той ще си заслужи мястото като букмейкър на месеца.


FAQ

Колко често се променя топ букмейкъра за месеца?

Няма точно определено правило за това, понеже избраният оператор за месеца може да е един и същ в продължение на няколко месеца или да се сменя всеки месец. Зависи от това как се представят различните букмейкъри.

Има ли повече от един букмейкър на месеца?

В класацията ни за топ букмейкър на конкретния месец е включен само един сайт за залози, който си е спечелил това право според определени критерии.

С какво топ букмейкъра печели над останалите?

Имаме конкретни изисквания и критерии, според които определяме букмейкъра на месеца.

Сравни букмейкъри
Свържете се с други играчи! Редовните читатели на Nostabet.com посещават сайта ни заради многото качествени спортни прогнози, които се качват непосредствено преди всяка важна среща. Друг плюс е, че тук вие ще попаднете на информация относно най-новите бонуси и промоции, достъпни за играчи от България. Вижте и списък са най-добрите сайтове за залози, които са лицензирани и където може да се регистрирате безпроблемно.
Поддръжка и връзка Екипът на Nostrabet.com е положил усилия да предостави всички важни контакти за връзка с екипа за поддръжка в ревютата за букмейкърите, поместени на сайта. Разбира се, ако предпочитате да се свържете директно с нас за съвет, оплакване или въпроси, винаги може да ни пратите имейл, на който ще отговорим бързо и професионално.
Рейтинги на букмейкъри Именно тук залагащите ще намерят откровени потребителски мнения за най-популярните букмейкъри в България. Освен това, самите вие може да споделите впечатленията си от сайтовете, на които сте залагали. Дайте обективен рейтинг за водещите букмейкъри, базиран на тяхната репутация и вашето лично мнение.