Футболни прогнози

Нашите футболни прогнози са базирани на множество статистики, резултати, анализи и достоверни фактори. Някои може да Ви се виждат незначителни, но всъщност са доста определящи. Много важни са новините около състава. Може да става дума за всичко, контузия, скандал, завръщане на играч. Независимо от формата, отбори, около които току-що е избухнал скандал или са пълни с травмирани играчи, могат да са доста уязвими в предстоящия си мач.

Промените в състава също може да окажат решаващо значение. Да не говорим за разсейване в състава или липса на концентрация. Именно поради тази причина, ако откриете отбор с подобни казуси, често може да се възползвате от добър коефициент и да направите печалба. Нашите футболни прогнози не гарантират печалба, а споделят независимото ни мнение и преценка. Дали да се възползвате от нашите прогнози или не, решавате изцяло Вие!

Ние не носим отговорност за играчи, направили залози въз основа на нашите прогнози!

Но ние не смятаме да Ви даваме само знаци 1Х2 като потенциален вариант. Много модерни в момента са футболните прогнози под и над определен брой голове. Причина за това са все по-честите изненади, на които ставаме свидетели в почти всички първенства. Именно за това, при удобен момент, ще получавате и нашите алтернативни предложения за залози.

Именно големите изненади в последно време, може би обръщат внимание върху това да търсим по-високи коефициенти, предвид малката възвръщаемост от най-малките или поне липсата на особена безопасност при такъв залог. Тук отново вариант е и залогът под и над голове. Няма проблем и в някои мачове да изчакате малко за даден залог, за да се вдигне той и тогава да го атакувате. Нашите футболни прогнози засягат първенствата от: Англия, Германия, Испания, Италия, Франция, както и турнирите Шампионска лига и Лига Европа. В страницата ни с актуална ТВ футболна програма може да разгледате и къде ще бъдат излъчвани срещите в родния ефир.

Разбира се, винаги трябва да вземаме предвид класирането на двата тима, историята на съперничеството и статистиката от последните месеци, години и дори десетилетия. Важното е да се играе с разум, с много проучване и търсене на най-добрите коефициенти.