Купа на Нидерландия

Фейенорд - НЕК Ниймеген

Купа на Нидерландия, 21 април 19:00
Християн ЦуцевPRO Tipster
1.42Азиатски Хендикап: Гост +2.510

  Фейенорд - 21Грьонинген

  Купа на Нидерландия, 29 февруари 21:00
  Християн ЦуцевPRO Tipster
  -10 Точки
  1.73Домакин / гол-гол: не10
   • 25% Фейенорд
   • 25% Равен
   • 50% Грьонинген

   Камбур - 11НЕК Ниймеген

   Купа на Нидерландия, 27 февруари 21:00
   Християн ЦуцевPRO Tipster
   -20 Точки
   3.08Гост / гол-гол10
   2.21Над 3.5 гола10
    • 0% Камбур
    • 0% Равен
    • 100% НЕК Ниймеген

    Грьонинген - 00Фортуна Ситард

    Купа на Нидерландия, 8 февруари 21:00
    Християн ЦуцевPRO Tipster
    +5 Точки
    2.88Kaj Sierhuis да отбележи по всяко време10
    1.45Под 3.5 гола10

     Фейенорд - 20АЗ Алкмаар

     Купа на Нидерландия, 7 февруари 22:00
     Християн ЦуцевPRO Tipster
     +5 Точки
     1.49Под 3.5 гола10

      Камбур - 31Витес

      Купа на Нидерландия, 7 февруари 19:45
      Християн ЦуцевPRO Tipster
      +5 Точки
      1.46Двоен Шанс: 1x10

       НЕК Ниймеген - 30АДО Ден Хааг

       Купа на Нидерландия, 6 февруари 21:00
       Християн ЦуцевPRO Tipster
       +7 Точки
       1.65НЕК Ниймеген да бие10
        • 100% НЕК Ниймеген
        • 0% Равен
        • 0% АДО Ден Хааг

        Hercules - 22Камбур

        Купа на Нидерландия, 25 януари 21:00
        Християн ЦуцевPRO Tipster
        -0 Точки
        1.98Над 3.5 гола10
        1.50Камбур да бие10
         • 22% Hercules
         • 11% Равен
         • 67% Камбур

         Фейенорд - 10ПСВ Айндховен

         Купа на Нидерландия, 24 януари 21:00
         Християн ЦуцевPRO Tipster
         -10 Точки
         1.52Над 2.5 гола10
          • 0% Фейенорд
          • 50% Равен
          • 50% ПСВ Айндховен

          Алмере Сити - 12Фортуна Ситард

          Купа на Нидерландия, 17 януари 21:00
          Християн ЦуцевPRO Tipster
          -10 Точки
          1.45Двоен Шанс: 1x10

           НЕК Ниймеген - 21Го Ахед Игълс

           Купа на Нидерландия, 17 януари 19:45
           Християн ЦуцевPRO Tipster
           +4 Точки
           1.40Двоен Шанс: 1x10

            АЗ Алкмаар - 22Quick Boys

            Купа на Нидерландия, 16 януари 22:00
            Християн ЦуцевPRO Tipster
            -10 Точки
            1.43Азиатски Хендикап: Домакин -1.510

             Екселсиор - 02Грьонинген

             Купа на Нидерландия, 16 януари 21:00
             Християн ЦуцевPRO Tipster
             -10 Точки
             1.53Двоен Шанс: 1x10
              • 0% Екселсиор
              • 0% Равен
              • 100% Грьонинген

              ПСВ Айндховен - 31Твенте

              Купа на Нидерландия, 17 януари 22:00
              Християн ЦуцевPRO Tipster
              +8 Точки
              1.75Домакин/Над 2.510
               • 80% ПСВ Айндховен
               • 20% Равен
               • 0% Твенте

               Витес - 10Хееренвеен

               Купа на Нидерландия, 21.12.2023 21:00
               Християн ЦуцевPRO Tipster
               -10 Точки
               1.67Над 2.5 гола10

                Класиране: Май 2024