Купа на Словакия

Ружомберок - 01Lipany

Купа, 16 април 16:30
Емануил ТодоровPRO Tipster
-6 Точки
1.361/110
1.44Под 4.5 гола10
  Емануил ТодоровPRO Tipster
  +97 Точки
  9.50Точен Резултат: 2:110
  2.20Домакин/Под 3.510
   Емануил ТодоровPRO Tipster
   -10 Точки
   1.50Слован Братислава да бие10
    • 0% Саморин
    • 0% Равен
    • 100% Слован Братислава
    Емануил ТодоровPRO Tipster
    +6 Точки
    1.56Под 3.5 гола10
     • 13% Дукла Банска Бистрица
     • 0% Равен
     • 88% Слован Братислава

     Класиране: EURO 2024 Tipsters League