Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лудогорец е фаворит за титлата според Efbet

0
Лудогорец
Снимка: lap.bg

Футболните фенове са в трепетно очакване на новия сезон в efbet Лига, който започва другия петък със срещата Пирин – Берое в Благоевград. Още в първия кръг ще има очаквано с интерес дерби между четвъртия от миналото първенство Левски и третия ЦСКА 1948. Любопитно, е че в последните си три мача „сините“ не успяха да запишат победа срещу този тим, след като допуснаха загуба и записаха две равенства. 

Разбира се, черешката на тортата на старта в първенството ще е битката за Пловдив между Локомотив и Ботев на „Лаута“, която по драматизъм, емоции и качество често е превъзхождала Вечното дерби между Левски и ЦСКА.

Реномираният хазартен букмейкър efbet предлага любопитни коефициенти за дългосрочни събития на своите клиенти и едни от тях са свързани с шампиона на България за сезон 2023/2024. В последните 12 години титлата неизменно отиваше в Разград, но дали хегемонията на тима на Ивайло Петев може да бъде нарушена, предстои да се разбере.

Тези от вас, които влязат в сайта на ефбет, могат да се запознаят със ставките за новия шампион на България към момента. Важно е обаче да знаете, че коефициентите ще се актуализират през следващите месеци. Сега Лудогорец е фаворит за 13-та поредна титла, като залози това да се случи, се приемат при 1.80.

На вашето внимание предлагаме и коефициентите за шампионска титла на другите отбори: 2.60 – ЦСКА, 8.00 – ЦСКА 1948, 15.00 – Левски, 85.00 – Черно море и Ботев Пловдив, 100.00 – Локомотив Пловдив, 350.00 – Славия, 500.00 – Берое, 700.00 – Арда, 1000.00 – Локомотив София, 3000.00 – Ботев Враца и Хебър, 3500.00 – Пирин и Етър, 5000.00 – Крумовград.   

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.