ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet не дава шанс на Локо Пд срещу шампиона

0
Лудогорец
Снимка: БТА

Отборът на Локомотив ще приеме Лудогорец в среща от 26-ия кръг на efbet Лига на 30 марат (събота) от 16,30 часа с амбицията да продължи успешното си представяне в елита. След колебливия пролетен старт „черно-белите“ взеха две поредни победи и изостават само на точка от четвъртото място, което дава право на участие в баража за Европа.

Това всъщност ще бъде и единствената цел на играчите на Александър Томаш през този сезон, тъй като за тях ще е много трудно да се намесят в битката за медалите. За да постигнат обаче това, към което се стремят, локомотивци трябва да покажат в оставащите си 10 мача постоянство в играта и резултатите.

За сблъсъка на стадиона в квартал „Лаута“ Ефбет определя шампиона като абсолютен фаворит и приема залози за негов успех при коефициент 1.50. Трите точки за домакините са оценени на 6.80, а равенството – на 4.20. Тези от вас пък, които предпочитат да играят на сигурно, могат да извършат залог за повече от един вкаран гол в срещата, за който ставката е 1.27.

Що се отнася до Лудогорец на Георги Дерменджиев, тимът се върна към своята доминация у нас и след като записа седем победи поред е уверен лидер, с 3 точки пред втория и един мач по-малко. Разградските орли показват, че ще дадат всичко от себе си, за да спечелят рекордната 13-ата поредна титла и имат нужните спортно-технически аргументи, за да го направят.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.