Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Еfbet дава предимство на Левски за Вечното дерби

0
Левски
Снимка: БТА

Футболните фенове тръпнат в очакване на мача на мачовете в България, в който един срещу друг за 162-ри път в елита ще излязат Левски и ЦСКА. Дербито между вечните съперници е на 7 април (неделя) от 14.45 часа на Националния стадион „Васил Левски“, който се очаква да бъде препълнен.

Двата тима изгубиха последните си срещи и не могат да си позволят нова грешна стъпка по пътя на изпълнение на високите си цели. ЦСКА се бори за титлата, но вече изостава на 6 точки от лидера Лудогорец, който има и един мач по-малко, а Левски, който заема четвъртото място, иска да се класира за Европа, но след крушението в Разград авансът му пред петия Локомотив Пловдив е само една точка.

Предстоящият сблъсък крие огромна интрига и за него Ефбет дава леко предимство на тима от Герена. Букмейкърът приема залози за тяхна победа при коефициент 2.65, равенството е оценено на 3.10, а успех за армейците – на 2.80. Нашият съвет към тези от вас, които обичат да рискуват с по-високи ставки, е да изберат 2.70 за повече от два вкарани гола в двубоя.

Левски понесе сериозен удар преди мача, тъй като няма да може да разчита на най-добрия си футболист през пролетта Марин Петков, който ще бъде наказан. За наставника Николай Костов обаче има и добра новина, която е свързана с евентуалното завръщане на Фабио Лима и Асен Митков, които пребориха болките.

В ЦСКА пък Ел Маестро разполага с всички основни изпълнители, но около него се е създало огромно напрежение и по време на срещата с пловдивското Локо, изгубена с 1:2 в столицата, феновете на „червените“ за пореден път поискаха неговата оставка. Дали може да се стигне до такава, определено ще зависи от резултата във Вечното дерби.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.