ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА 1948 е фаворит срещу Славия според Efbet

0
ЦСКА 1948
Снимка: БТА

Отборът на ЦСКА 1948 приема Славия в третия мач на двата отбора от плейофите във втората четворка на efbet Лига. Срещата е на 10 май (петък) от 16.45 часа на стадиона в Бистрица и в нея домакините ще преследват задължителна победа, тъй като искат да завършат на седмо място и да участват в баража за Лига на конференциите.

До този момент напролет обаче „червените“ разочароват и са постигнали само една победа, а в първите си два двубоя от плейофите записаха две равенства. Въпреки това подопечните на Валентин Илиев заемат седмо място, с равни точки с Ботев Пловдив, който обаче може да се класира директно за Европа, ако надделее над Лудогорец във финала за Купата.

За предстоящия сблъсък в столицата Efbet определя ЦСКА 1948 за фаворит и приема залози за негова победа при коефициент 2.25. Равният е оценен на 3.05, а трите точки за „белите“ – на 3.65. На тези от вас обаче, които обичат да рискуват, препоръчваме да извършат залог за отбелязани повече от два гола в мача, за който предлаганата от букмейкъра ставка е 2.40.

Славия на практика доиграва първенството, тъй като изоства на осем точки от ЦСКА 1948 и „канарчетата“, но пък стартира добре в плейофите с победа над „жълто-черните“ под тепетата и равенство у дома с Арда. В тези две срещи играчите на Златомир Загорчич не допуснаха гол, което показва, че се справят в дефанзивен план. Отделно пък Славия винаги е бил коварен съперник на всеки у нас и който го подцени, е страдал.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.