bg
 • en

Как да си създадем акаунт в Ефбет?

Ефбет регистрация

Ако все още не разполагате с регистрация в сайт на някой букмейкър или пък желаете да пробвате нещо ново, може спокойно да се спрете на букмейкъра Efbet. Брандът вече доста години е в тази сфера и се разви до доста добри нива, за да бъде водещ бранд у нас. Ефбет печели клиенти с разнообразието си от спортни събития и казино игри, на които може да се залага, но освен тях има и още разнообразни възможности. Всички те идват при вас наред с различни бонус оферти, от които може също да извлечете добри ползи. Всичко това е налично само след регистрация, а в следващите редове ще ви покажем как можете да си направите такава бързо и без затруднения.

Регистрация в Efbet

Регистрация в сайта на Efbet

Регистрация в Efbet през пълната версия на сайта

Всичко, което трябва да направите на старта, е да достъпите сайта на компанията на адрес efbet.com. Ще ви се покаже началната страница на бранда, откъдето трябва да изберете бутон Регистрация. Той се намира в горната дясна част на страницата, където са и полетата за вход в акаунта ви. Ще ви се зареди нов прозорец, където ще видите формата за регистрация.

В страницата за създаване на акаунт в Ефбет се изисква попълването на няколко типа информация. Първият е свързан с данните за акаунта ви, после идват личните данни, а накрая ще можете да извършите и първия си депозит. Ето малко по-подробно какво се изисква:

 1. Данни за акаунта – попълвате потребителско име, парола, код за сигурност и email адрес;
  • разполагате с поле за промо код, където може да въведете такъв и да се възползвате от по-добър начален бонус;
  • нужно е да потвърдите, че сте навършили пълнолетие и сте съгласни с правилата на компанията;
 2. Лични данни – тук се изисква лична информация, като име, фамилия, ЕГН, телефон, адрес;
 3. Депозит – в последната стъпка имате възможност да захраните сметката си за пръв път или да прескочите тази фаза и да го направите по-късно;
 4. Нито едно от полетата не би трябвало да създаде затруднения по време на вашата регистрация в Ефбет. Освен всичко системата ви дава и помощни бележки към всяко поле за информацията, която се изисква да бъде попълнена в него. Това ще ви улесни още повече.

  След като приключите с процеса по регистрация, ще получите имейл за потвърждаване на акаунта ви. От там нататък ще имате достъп до услугите на Efbet чрез вашия профил, след като въведете потребителското си име и паролата.

  Създаване на акаунт през мобилната версия или апликация

  Регистрация в Ефбет през мобилната версияКакто може би повечето от вас знаят, Efbet разполага с мобилни услуги за своите потребители. Те включват мобилна версия на сайта и мобилни апликации. Последните са налични за iOS и Android системи. Може да изтеглите приложенията директно от сайта на компанията, за да ги инсталирате на вашите устройства. Нито те, нито мобилната версия обаче, няма да ви вършат работа за поставяне на залози, ако не разполагате с акаунт. Имайте предвид, че ако вече сте си направили такъв през пълната версия на сайта, няма нужда да правите нов през мобилната, а и няма как това да се позволи от системата. В такъв случай просто използвайте потребителското име и паролата, с които достъпвате сайта, за да влезете в профила си и през мобилните услуги.

  Дори да нямате регистрация в Efbet, а искате такава и разполагате само с достъп през мобилно устройство, няма защо да се притеснявате. Компанията предоставя възможност за създаване на сметка и през мобилните си услуги. За целта трябва да инсталирате мобилното приложение на бранда или пък да достъпите мобилната версия. Това става чрез зареждане на сайта през смартфон или таблет, но пък може и като директно въведете следния URL адрес: mobile.efbet.com.

  Следващата стъпка е да изберете бутона Отвори акаунт, за да ви се покажат нужните полета за попълване. Те не се различават по никакъв начин от тези, които са нужни през пълната версия на сайта.

  Създайте акаунт в Efbet

  Когато създадете регистрация през мобилните услуги на Efbet, без проблеми ще може да я използвате и на пълната десктоп версия на сайта. Важното е вашите данни да присъстват в системата на оператора, а това става чрез регистриране по някой от двата начина.

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

0 коментара за “Как да си създадем акаунт в Ефбет?

Публикуване

  Няма мнения, бъдете първия коментирал!

X