Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet дава леко предимство на Барселона за дербито

0
Роберт Левандовски
Снимка: Twitter, FC Barselona

Каталунско дерби от 34-тия кръг на Ла Лига привлича вниманието на футболните фенове в Испания. В него в директен спор за второто място Жирона ще приеме Барселона, като срещата е на 4 май (събота) от 19,30 часа на Естадио Мунисипал де Монтивили.

До този момент Барса на Шави Ернандес заема втората позиция, като има аванс от две точки пред Жирона. Домакините обаче под ръководството на Мичел Санчес правят най-силния си сезон и за първи път през есента ще участват в Шампионска лига.

Отделно пък добрата работа на Санчес даде повод на медиите да го обявят за фаворит за следващ треньор на Манчестър Сити, след като договора на Хосеп Гуардиола приключи другото лято. Санчес бе спряган и за Барса, но неотдавна Шави промени решението си и обяви, че остава на „Камп Ноу“ и за другия сезон.

За този очакван с огромен интерес сблъсък Ефбет дава леко предимство на Барса и приема залози за негов успех при коефициент 2.35. Ставката за равенство е 3.80, а за победа на Жирона – 2.75. Нашият съвет към тези, които използват услугите на оператора, е да заложат на повече от 2 вкарани гола в двубоя – 1.46. 

Що се отнася до Барселона, след отпадането от най-комерсиалния турнир тимът изигра добър мач срещу Реал в Мадрид, но го загуби, а после успя да си върне самочувствието, след като надделя срещу Валенсия с 4:2. Очевидно новината, че Шави ще продължи да води каталунците им е подействала стимулиращо и те ще опитат да печелят до края на първенството и да запазят второто място.

През лятото пък Шави планира солидна селекция, която да позволи на Барса през следващия сезон да се бори за титлата в Испания и трофея в Шампионска лига.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.