Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet дава предимство на Славия срещу Крумовград

0
Славия
Снимка: БТА

Отборът на Крумовград приема Славия утре (петък) от 20 часа в Пловдив в един от най-итересните мачове от последния кръг в редовния сезон на Efbet лига. Срещата крие голяма интрига, тъй като победата е еднаква важна за двата тима, за да спокойни преди двубоите на своите конкуренти.

В първия си сезон в елита Крумовград прави невероятни неща, особено под ръководството на Станислав Генчев. Новакът няма загуба в последните си 11 мача, в които записа 6 победи и 5 равенства, и ако успее да спечели и срещу „белите“ има огромен шанс да продължи участието си в първенството в първата шестица. За да се случи обаче това, ще е необходим не само успех на крумовградци, но и ЦСКА 1948 да не излезе победител на „Лаута“.

За вълнуващия сблъсък под тепетата Ефбет дава предимство на Славия, като оценява неговата победа на 2.60. Залози за равенство се приемат при ставка 3.05, а за три точки на Крумовград – при 3.00. Примамлив изглежда и коефициентът да падне повече от един гол в двубоя – 1.50.

Що се отнася до Славия, играчите на Златомир Загорич ще се стремят да запазят десетото място и да изиграят шест мача в плейофите от втората четворка. За целта те трябва да спечелят, макар че ще им бъде достатъчна и една точка, ако Берое не победи Левски в София. Дори и при загуба обаче, тимът на Славия също може да остане десети, при положение че „сините“ се наложат над заралии.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.