Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet посочи Пирин за фаворит срещу Ботев Враца

0
Пирин
Снимка: БТА

Тимът на Пирин ще посрещне Ботев Враца в първия си мач от плейофите в последната шестица на елитното първенство. Двубоят е на 26 април (петък) от 20 часа в Благоевград и в него домакините имат възможност да направят огромна крачка към директното си спасение.

През пролетта Пирин бе преобразен от новия си треньор Олександър Бабич и до момента постигна нещо, което не е правил в историята си в елита – не записа загуба в пет поредни гостувания, като спечели 2 победи и направи три равенства. У дома „орлетата“ са с победа, два равни и две загуби от Левски и Лудогорец. Само за 10 мача при Бабич обаче те взеха 14 точки, докато преди това имаха 16 от 20 срещи.

Отчитайки добрите резултати на Пирин букмейкърът Efbet го определя като фаворит в предстоящия сблъсък и приема залози за негов успех при коефициент 2.25, а равенството и успехът на врачани са оценени на по 3.30. Тези от вас, които влязат в сайта efbet.com, ще могат да се запознаят и със ставките за другите пазари за двубоя, както и с тези за останалите футболни и спортни събития, които операторът предлага.

Що се отнася до Ботев, отборът продължава да е на предпоследното място, но след като взе 9 точки в последните си 6 мача – две победи, три равенства и една загуба, се доближи само на 6 пункта от 14-тия, който ще играе бараж за оцеляване. Всичко това вдъхва сили и кураж на подопечните на Христо Янев, че може да успеят да стигнат до чудо.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.