Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet дава предимство на Черно море срещу Левски

0
Черно море
Снимка: chernomorepfc.bg

Третият Черно море приема петия Левски в дербито от 29-ия кръг на efbet Лига в събота. Мачът е от 20.15 часа на стадион „Тича“ във Варна и крие огромна интрига, тъй като никой от двата съперника не може да си позволи грешна стъпка по пътя към преследване на своите цели.

„Моряците“, водени умело от Илиан Илиев, изгубиха последната си среща от Локомотив в Пловдив и намалиха драстично шансовете си да спорят за титлата, но тези за медали и класиране за Европа си остават реални и и е вън от съмнение, че варненци ще дадат всичко от себе си, за да постигнат нещо историческо. До този момент техните най-добрия постижения в А група, откакто е създадена през 1948 година, са две трети места – през 1953 и 2009 година.

За този непредвидим сблъсък край морето Efbet дава предимство на домакините и оценява тяхна победа на 2.45. Залози за равенство се приемат при 3.15, а за три точки на гостите – при 3.10. Тези от вас, които посетят сайта на оператора efbet.com, може да се запознаят и с другите многобройни пазари за двубоя, като ставките за тях също изглеждат примамливи.

Левски на Николай Костов пък много бързо успя да заличи добрите впечатления, които оставяше през пролетта с играта и резултатите си, след като записа две болезнени загуби от шампиона Лудогорец с 1:5 и от вечния враг ЦСКА с 0:2. Тези поражения свалиха „сините“ от четвъртото място, което те искат да заемат, за да участват в баража за Европа, но все пак разполагат с още седем мача, за да се преборят за него с Локомотив Пловдив.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.