Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски къса с черната серия според Efbet

0
Станимир Стоилов
Кадър: Левски ТВ

Пирин приема Левски в една от очакваните с огромен интерес срещи от 20-ия кръг на efbet Лига. Срещата е на 18 февруари от 15.15 часа в Благоевград и в нея съперниците не могат да си позволят грешна стъпка.

„Сините“, водени от Станимир Стоилов, са без победа в 9 поредни шампионатни мача. В тях те записаха 3 загуби, две от които от Славия, и 6 равенства. В много от тези срещите обаче отборът бе преследван и от малшанс в завършващия удар.

Въпрек неудачите букмейкърът efbet сочи Левски за тотален фаворит в сблъсъка и оценява шансовете му за успех на 1.45. Ставката за равен е 4.80, а за победа на „орлетата“ – 9.50. Ако влезете в сайта на хазартния оператор efbet.com вие може да се запознаете и с другите пазари за този мач, за които също се предлагат атрактивни коефициенти.

За последен път Левски спечели в първенството на 8 октомври миналата година – с 1:0 срещу Ботев Пловдив у дома. Последвалите загубени точки обаче твърде рано извадиха „сините“ от битката за титлата, а те вече започнаха да се отдалечават и от третото място.

Пирин пък се бори със зъби и нокти да оцелее и домакинствата са от съществено значение за него. През зимата Христо Янев подсили тима с много нови попълнения и ще е любопитно да се види как ще се представят те в първия пролетен двубой пред взискателната публиката на „орлетата“.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.