ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet вижда победа на България срещу Черна гора

0
Кирил Десподов
Снимка: lap.bg

България приема Черна гора в първия си мач от квалификациите за европейското първенство по футбол през 2024 година. Срещата е на 24 март (петък) от 19 часа на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград.

След като феновете на българския футбол изпитаха огромни разочарования с националния ни тим през последните години, новият селекционер Младен Кръстаич загатна, че може да извади трикольорите от пропаста. Той започна тотално обновяване на „лъвовете“, като до този момент го прави с млади и перспективни българи, някои от които играят зад граница.

Първите резултати на Кръстаич бяха добри, но в мачове без значение, така че истинското предизвикателство пред него започва от този петък, и в тези европейски квалификации ще се види каква ще е посоката на развитие на държавния тим под ръководството на сръбския специалист.

Реномираният букмейкър efbet определя тима на България за фаворит в предстоящия сблъсък и приема залози за негова победа при коефициент 2.65. Равният е оценен на 3.15, а победата за гостите – на 3.05. Тези от вас, които влязат в сайта на оператора efbet.com, ще могат да се запознаят и с другите пазари, които се предлагат за този очакван с огромен интерес двубой.

По отношение на наличните маркети и най-вече коефициентите, efbet заслужава поздравления. Утвърденият бранд предлага отлични ставки, съобразени изцяло с шансовете на всеки отбор и спортист, като някои от предложенията могат да изненадат приятно по-смелите почитатели.

В спортната платформа на efbet bulgaria са налични няколко доста добре познати на залагащите функции за залози. Те работят по прекрасен начин в сайта и позволяват на клиентите да имат на разположение редица козове в актива си, с които да направят по-точни и правилни прогнози за избраните от тях спортни събития.



С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.