Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet вижда нова победа на Левски

0
Левски
Снимка: lap.bg

В една от интригуващите срещи от деветия кръг на efbet Лига новакът в елита Крумовград приема Левски. Мачът е в понеделник от 20 часа в Пловдив, като до този момент играчите на Неманя Миланович показват с играта и резултатите си, че не са влезли при майсторите, за да оцеляват, а за да бъдат фактор и да се класират колкото се може по-нависоко.

Крумовград спечели четири от осемте си двубоя, като две от победите у дома дойдоха над шампиона и третия от миналото първенство ЦСКА 1948. При това крумовградци вкараха на Лудогорец цели три гола, нещо което рядко се е случвало на хегемона по нашите терени през последните 12 години.

Въпреки това букмейкърът efbet сочи Левски за фаворит в сблъсъка и приема залози за негова победа при коефициент 1.76. Успехът на домакините се оценява на 5.40, а равенството – на 4.00. В сайта efbet.com вие може да се запознаете и с другите пазари за срещата, за които се предлагат едни от най-добрите коефициенти на родния хазартен пазар.

Левски се намира в серия от три домакински победи поред, но след като играчите на Николай Костов обявиха, че се борят за титлата, те трябва да печелят и на чужд терен, за да не изостават от челото. „Сините“ играят с настроение, разкрепостено и атакуващо, а в атака Уелтън е неудържим и вдъхновява своите съотборници.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.