Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet посочи Катар за фаворит срещу тима на Назон

0
Дюкенс Назон
Снимка: lap.bg

Страхотен първи сблъсък в група „В“ на турнира Голд Къп в САЩ приковава вниманието на любителите на футбола. В неделя от 01 часа наше време един срещу друг излизат Хаити и Катар, като феновете на ЦСКА определено ще стискат палци за отбора на разположената на остров в Карибско море държава.

Причината е, че за Хаити се очаква да играе техният любимец Дюкенс Назон, който направи фурор с армейците през изминалия сезон в efbet Лига. Въпреки умората Назон е един от основните играчи на тима си и от него се очаква да поведе своите към първото място в групата, в която се още Хондурас и Мексико.

Реномираният букмейкър efbet обаче посочва за фаворит в сблъсъка Катар и приема залози за негов успех при коефициент 2.10. Равният е оценен на 3.45, а победата за Хаити – на 3.50. В сайта efbet.com вие може да се запознаете и с другите пазари, които се предлагат за тази оспорвана среща.

Утвърден от години на хазартния пазар у нас, ефбет предлага едни от най-добрите коефициенти за много спортни събития и мачове по света, а за всички клиенти на този бранд на разположение ще са също разнообразни промоции и атрактивни бонуси, които се актуализират всеки ден.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.