50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet дава предимство на Ботев Враца срещу Берое

0
Даниел Моралес
Снимка: lap.bg

Битките на всяко едно ниво в елитното ни първенство навлизат в решителна фаза, а тези пък за оцеляване са си направо ожесточени и държат в напрежение любителите на футбола. Такъв се очертава да бъде и предстоящия мач между Ботев и Берое, който е на 22 май от 20:15 часа на стадиона във Враца.

Под ръководството на Даниел Моралес домакините изиграха великолепни мачове през тази пролет и трябва да стане чудо, за да не се спасят. Математически обаче им трябват още 2 точки, за да са спокойни, но с оглед на качествата на играчите и отборния потенциал, това изглежда напълно постижимо.

В Берое пък Николай Киров постави основите на един перспективен отбор, който с времето да се развива в правилната посока. Заралии на практика вече са оцелели и до края могат да се наслаждават на футбола, който играят и да радват феновете си с позитивни резултати.

Утвърденият букмейкър efbet дава предимство на врачани в предстоящия сблъсък и приема залози за тяхна победа при коефициент 2.95. Равенството е оценено на 2.65, а успехът за гостите – на 3.50. Важно е обаче да се отбележи, че ставките могат да бъдат актуализирани през следващите часове.

На своите клиенти ефбет предлага също ежедневни примамливи бонуси и разнообразни промоции за най-различни спортни събития от целия свят. Коефициентите на този оператор са едни от най-добрите на хазартния пазар у нас и ви съветваме да опитате късмета си.



С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.