50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet дава предимство на Арсенал за мача на „Анфийлд“

0
Микел Артета
Снимка: Twitter

Срещите между Ливърпул и Арсенал са едни от класиките по английските терени и винаги се очакват с огромен интерес от феновете на Острова. Така ще бъде и тази неделя, когато отборът на Юрген Клоп приема тима на Микел Артета на своя „Анфийлд“.

Мърсисайдци са бледо копие на онзи отбор, който всички помнят и са на път да провалят сезона, ако продължават да играят слабо и да губят. Едва ли някой има логично обяснение на какво се дължи срива в играта на Върджил ван Дайк, Мохамед Салах и компания, но „червените“ вече се сбогуваха на практика с Шампионска лига, след като 11 мача преди края изостават с 10 точки от четвъртия Манчестър Юнайтед.

Ливърпул обаче все още има шанс да се класира за Лига Европа и Лига на конференциите, но ако не подобри продукциите си и не започне да побеждава, едва ли ще успее да излезе в Европа. При Арсенал нещата стоят по коренно различен начин. „Топчиите“ са категоричен лидер, като водят с 8 точки пред втория Манчестър Сити, но имат и един мач повече. Играчите на Артета обаче знаят, че зависят от самите себе си и са надъхани да върнат титлата след дълги години на „Емирайтс“.

Утвърденият букмейкър efbet българия дава леко предимство на Арсенал в сблъсъка и приема залози за негова победа при коефициент 2.50. Равният е оценен на 3.75, а победата за домакините – на 2.80. Ако влезете в сайта на бранда, вие може да се запознаете и с другите разнообразни пазари за тази среща.

Тези от вас пък, които прегледат нашето efbet ревю ще научат всички подробности за начина, по който могат да извършват залози в ефбет и на какви събития. Ние ги уверяваме, че няма да съжаляват, тъй като операторът предлага едни от най-добрите коефициенти на хазартния пазар у нас, съчетани с примамливи бонуси и различни промоции, които се актуализират всеки ден.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.