50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Дания започва евроквалификациите с победа според Bwin

0
Дания
Снимка: Twitter

Отборите на Дания и Финладния се изправят един срещу друг в първи кръг на Група „Н“ от квалификаците за Европейското първенство през 2024 г. Двубоят на ст. „Паркен“ в Копенхаген ще се проведе в четвъртък от 21:45 часа българско време.

Букмейкърът Bwin дава очаквано предимство на домакините. Победа за „червения динамит“ е оценена на 1.30, докато триумф за гостите е с коефициент 8.50. Равенството пък ще умножи залога ви по 4.60. Можете да се регистрирате в Bwin и да се възползвате от стотиците възможности за залози на този и на много други мачове.

Възпитаниците на Каспер Хюлманд имат само една победа в последните си пет официални мача. Скандинавците допуснаха две загуби и направиха един равен на Световното в Катар и отпаднаха още в груповата фаза. На последното европейско първенство датчаните стигнаха полуфинал, но загубиха от Англия. За последно двете държави се изправиха една срещу друга именно в групите на ЕВРО ’21, когато Финалдния спечели с 1:0.

Играчите на Марку Канерва постигнаха две победи в последните си пет официални мача. Финалдния не се класира за Мондиала в Катар, а последните си 4 контроли не записа нито една победа. „Суоми“ се класира за първия си международен турнир на ЕВРО’ 21, но не успя да излезе от групата си. Финландия има само една победа в последните си пет мача срещу Дания на европейски първенства и в приятелски мачове.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.