ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Bwin вижда победа на Левски в най-старото дерби

0
Патрик-Габриел Галчев
Снимка: БТА

Най-старото столично дерби отново привлича вниманието на любителите на футбол, като в него Левски ще е домакин на Славия. Срещата от 26-ия кръг на родното ни първенство ще е на 29 март (петък) от 19 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

„Сините“ на Николай Костов ще влязат уверени в мача, след като записаха 6 победи и един равен в последните си седем срещи, и след като са само на 6 точки от втория и третия, могат да се борят и за директно класиране за Европа.

В техния състав ще се завърнат също след изтърпени наказания Патрик-Габриел Галчев, Карлос Охене и Рикардиньо, като Галчев вероятно ще е с приповдигнато настроение и самочувствие, след като преди дни взе участие в двата двубоя на нацоналния ни тим.

За този оспорван сблъсък букмейкърът bwin сочи Левски за фаворит и приема залози за негова победа при ставка 1.53. Коефициентът за равен е 3.70, а за успех на „белите“ – 6.00. Примамлива изглежда също и възможността Левски да победи и да бъдат вкарани повече от 2 гола – 2.87.

Нашият съвете е обаче преди обаче да извършите залози на каквито и да е пазари за мача, да се съобразите и с няколко факта за Славия.

Този тим играе успешно под ръководството на Златомир Загорчич срещу Левски и спечели последните си две визити на „Герена“ с по 2:1, а тази пролет пък показва, че се намира в добро състояние, въпреки загубата си в последния си мач у дома от Локомотив Пловдив.

Преди това „белите“ взеха 8 от 12 възможни точки, след като надделяха у дома срещу Берое и срещу столичното Локо на „Надежда“ и завършиха наравно с ЦСКА 1948 в Бистрица и Ботев Пловдив на „Овча купел“.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.