ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Bwin вижда победа за Сити в битката за Манчестър

0
Джозеп Гуардиола
Снимка: БТА

Шампионът Манчестър Сити приема Манчестър Юнайтед в поредното издание на битката за Манчестър, която винаги е криела огромна интрига и е привличала вниманието на английските любители на футбола. Сблъсъкът от 27-ия кръг на Премиършип е на 3 март от 17,30 часа на „Етихад“ и в него вечните съперници ще дадат всичко от себе си, за да спечелят.

Воденият от Джозеп Гуардиола Сити е втори и само на една точка от лидера Ливърпул, и въпреки колебанията до този момент и допуснатите грешки, продължава да има реални шансове да защити титлата си. След завръщането на Кевин де Бройне тимът започна да възвръща игровата си мощ и постепенно се превръща в познатия хегемон по английските терени.

Юнайтед на Ерик тен Хаг пък играе на отливи и отливи, и последното доказателство е загубата у дома от Фулъм. „Червените дяволи“ са на шесто място и изостават на 8 точки от четвъртия Астън Вила, и ако искат да се класират за Шампионска лига, занапред трябва да демонстрират постоянство в играта и резултатите.

За този двубой утвърденият букмейкър bwin сочи Сити за фаворит и приема залози за негова победа при ставка 1.30. Равният е оценен на 6.00, а успехът на символичните гости – на 9.00. Примамлив изглежда също и коефициентът двата отбора да вкарат гол – 1.70, а със всички пазари за срещата вие може да се запознаете, ако влезете в сайта bwin.com.

Важно е също да знаете, че на родния хазартен пазар Bwin предлага голямо разнообразие при спортните залози. Вие може да поставяте залози на футбол, тенис, баскетбол, волейбол и Формула 1, които са едни от най-популярните спортове. Също така в Bwin sports може да залагате на голф, крикет, бокс, ръгби и почти всеки друг спорт, за който може да се сетите. Сред по-нестандартните опции в раздела са и тези за залози на политика и награди.

За да видите всички спортове, които надхвърлят 30, трябва да изберете бутона „Спорт от А до Я“, а освен топ мачовете на живо, които Биун ви показва, в центъра на екрана може да видите още най-интересните предстоящи мачове и коефициентите към основни пазари. Ако кликнете върху конкретно събитие, вие ще видите и останалите възможности за залог, а също така има и бутон за статистика преди всеки мач.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.