Отваряне на сметка в сайта на Bwin

Стъпки за регистрация в bwin

Онлайн букмейкърите са широко разпространени в днешно време. Те предоставят много удобен начин за извършване на залози без значение къде се намираме. Сред водещите букмейкърски сайтове в световен мащаб, а и у нас, е този на Bwin. Брандът има доста богат набор от предложения, с които радва милионите си потребители. Всички опции обаче са налични само и единствено след регистрация. В следващите редове ще ви покажем как да си създадете акаунт в системата на букмейкъра и да получите достъп до всички налични опции.

Отваряне на сметка в Bwin


Как да си отворим акаунт?

Началото на процеса по регистрация в сайта започва с отварянето му. От България няма да срещнете никакви проблеми, понеже Bwin разполага с лиценз за страната. След като влезете в сайта, обърнете внимание на горния десен ъгъл, където е разположен бутон – “Регистрирайте се сега!”. Нужно е да го изберете, за да ви се покажат полетата за регистрация. В тях трябва да попълните определена информация. Ето каква е тя:

 • Стъпка 1
  • държавата е автоматично избрана, а вие трябва да попълните имейл адрес и имената си;
 • Стъпка 2
  • въвеждате потребителско име и парола;
  • избирате таен въпрос и попълвате отговор към него;
  • селектирате валута за сметката си;
  • въвеждате дата на раждане и националност;
  • накрая попълвате ЕГН или личен номер на чужденец;
 • Стъпка 3
  • попълвате име и номер на вашата улица;
  • избирате провинцията или областта, в която живеете;
  • въвеждате пощенски код и град;
  • попълвате и телефонния си номер;
  • накрая трябва да потвърдите, че имате навършени 18 години и сте съгласни с условията и правилата на букмейкъра;

Форма за регистрация в сайта на Bwin

Целият процес завършва, когато всички данни са въведени правилно и изберете бутон “Създай моята сметка!”. По този начин данните ви ще бъдат изпратени за обработка и регистрацията ви ще се потвърди. Това става посредством съобщение на въведения имейл адрес, в което ще намерите линк за активиране на акаунта. Обикновено, след като го изберете, регистрацията ви се счита за потвърдена и вече ще може да депозирате средства и да залагате.


Нужно ли са някакви ходове след регистрация?

След като вече може да влезете в акаунта си с вашите потребителско име и парола, няма да има пречки да депозирате и залагате средства. Все още обаче няма да може да теглите от вашия профил. За целта ще трябва да се верифицирате. Процесът по верификация се изисква от всички утвърдени букмейкъри и е нужен, за да докажете вашата самоличност пред букмейкъра. Верифицирането се извършва чрез изпращане на сканирани копия или снимки от документите ви, с които брандът може да ви разпознае. Така ще потвърдите своя профил и ще получите пълни права върху него.


Регистрация през мобилно устройство

Регистрация в bwin през мобилно устройствоУслугите на букмейкъра bwin са достъпни и през смартфони и таблети. Всеки клиент, който разполага с мобилно устройство и желае да си отвори сметка при този букмейкър, няма да срещне затруднения. Компанията ви позволява да си създадете акаунт както през мобилната версия на сайта, така и през апликациите на букмейкъра.

Имайте предвид, че регистрацията през мобилно устройство изисква абсолютно същата информация, която описахме в първата точка. Добре е да отбележим, че и всички предложения, които са налични в пълната версия на сайта, са достъпни и през мобилните услуги. Приложенията на бранда са разработени за Android и iOS системи, като имате възможността да избирате между спортна, казино и покер апликация.

Обърнете внимание, че ако вече сте направили регистрация в системата на bwin по някакъв начин, тогава няма да ви бъде нужно да повтаряте. Една регистрация в Bwin ви дава достъп до услугите на букмейкъра както през телефон, така и през пълната версия на сайта. А и дори да опитате да създадете повторна регистрация със същите данни, системата няма да ви го позволи, отчитайки, че вече има такъв акаунт.


Финални думи

Вече сте наясно с процеса по отваряне на сметка в сайта на онлайн букмейкъра bwin. Това е един от най-доказаните букмейкъри, който има дългогодишна история и има с какво да ви впечатли. Bwin е гаранция за надеждност и качество на предлаганите услуги, така че не се колебайте да се възползвате от тях. Всичко започва със създаването на акаунт.

Отваряне на сметка в сайта на Bwin
Рейтинг 5.0 от 2 мнения

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.

0 коментара за “Отваряне на сметка в сайта на Bwin

Публикуване

  Няма мнения, бъдете първия коментирал!

X