Бърза Регистрация в Bwin
Рейтинг 3.7 от 6 мнения

Бърза Регистрация в Bwin

Линк за Bwin Регистрация в Bwin
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.

Онлайн букмейкърите са широко разпространени в днешно време. Те предоставят много удобен начин за извършване на залози без значение къде се намираме. Сред водещите букмейкърски сайтове в световен мащаб, а и у нас, е този на Bwin, който е напълно лицензиран за страната. Брандът има доста богат набор от предложения, с които радва милионите си потребители. Всички опции обаче са налични само и единствено след регистрация. В следващите редове ще ви покажем как да си създадете акаунт в системата на букмейкъра и да получите достъп до всички налични опции.


Как да си отворим акаунт?

Началото на процеса по регистрация в сайта започва с отварянето му. От България няма да срещнете никакви проблеми, понеже Bwin разполага с лиценз за страната. След като влезете в сайта, обърнете внимание на горния десен ъгъл, където е разположен бутон – “Регистрирайте се сега!”. Нужно е да го изберете, за да ви се покажат полетата за регистрация. В тях трябва да попълните определена информация. Ето каква е тя:

 1. Стъпка 1 – държавата е автоматично избрана, а вие трябва да попълните имейл адрес и имената си;
 2. bwin регистрация - стъпка 1
 3. Стъпка 2
  – въвеждате потребителско име и парола;
  – избирате таен въпрос и попълвате отговор към него;
  – селектирате валута за сметката си;
  – въвеждате дата на раждане и националност;
  – накрая попълвате ЕГН или личен номер на чужденец;
 4. bwin регистрация - стъпка 2
 5. Стъпка 3
  – попълвате име и номер на вашата улица;
  – избирате провинцията или областта, в която живеете;
  – въвеждате пощенски код и град;
  – попълвате и телефонния си номер;
  – накрая трябва да потвърдите, че имате навършени 18 години и сте съгласни с условията и правилата на букмейкъра;
 6. bwin регистрация - стъпка 3

Целият процес завършва, когато всички данни са въведени правилно и изберете бутон “Създай моята сметка!”. По този начин данните ви ще бъдат изпратени за обработка и регистрацията ви ще се потвърди. Това става посредством съобщение на въведения имейл адрес, в което ще намерите линк за активиране на акаунта. Обикновено, след като го изберете, регистрацията ви се счита за потвърдена и вече ще може да депозирате средства и да залагате.

Регистрация в Bwin


Нужно ли са някакви ходове след регистрация? Как да се верифицираме?

След като вече може да влезете в акаунта си с вашите потребителско име и парола, няма да има пречки да депозирате и залагате средства. Все още обаче няма да може да теглите от вашия профил. За целта ще трябва да се верифицирате. Процесът по верификация се изисква от всички утвърдени букмейкъри и е нужен, за да докажете вашата самоличност пред оператора. Верифицирането се извършва чрез изпращане на сканирани копия или снимки от документите ви, с които брандът може да ви разпознае. Така ще потвърдите своя профил и ще получите пълни права върху него.


Регистрация през мобилно устройство

Регистрация в bwin през мобилно устройствоУслугите на букмейкъра bwin са достъпни и през смартфони и таблети. Всеки клиент, който разполага с мобилно устройство и желае да си отвори сметка при този букмейкър, няма да срещне затруднения. Компанията ви позволява да си създадете акаунт както през мобилната версия на сайта, така и през апликациите на букмейкъра.

Имайте предвид, че регистрацията през мобилно устройство изисква абсолютно същата информация, която описахме в първата точка. Добре е да отбележим, че и всички предложения, които са налични в пълната версия на сайта, са достъпни и през мобилните услуги. Приложенията на бранда са разработени за Android и iOS системи, като имате възможността да избирате между спортна, казино и покер апликация.

Обърнете внимание, че ако вече сте направили регистрация в системата на bwin по някакъв начин, тогава няма да ви бъде нужно да повтаряте. Една регистрация в Bwin ви дава достъп до услугите на букмейкъра както през телефон, така и през пълната версия на сайта. А и дори да опитате да създадете повторна регистрация със същите данни, системата няма да ви го позволи, отчитайки, че вече има такъв акаунт.


Често задавани въпроси

Как да взема бонус след регистрация в bwin?

Защо се изисква процесът по верификация?

Нужно ли е да извърша депозит веднага след регистрация?

Каква е сумата на минимален депозит в bwin?


Финални думи

Вече сте наясно с процеса по отваряне на сметка в сайта на онлайн букмейкъра bwin. Това е един от най-доказаните букмейкъри, който има дългогодишна история и има с какво да ви впечатли. Bwin е гаранция за надеждност и качество на предлаганите услуги, така че не се колебайте да се възползвате от тях. Всичко започва със създаването на акаунт.

Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!

Свързани статии

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Свържете се с други играчи! Редовните читатели на Nostabet.com посещават сайта ни заради многото качествени спортни прогнози, които се качват непосредствено преди всяка важна среща. Друг плюс е, че тук вие ще попаднете на информация относно най-новите бонуси и промоции, достъпни за играчи от България. Вижте и списък са най-добрите сайтове за залози, които са лицензирани и където може да се регистрирате безпроблемно.
Поддръжка и връзка Екипът на Nostrabet.com е положил усилия да предостави всички важни контакти за връзка с екипа за поддръжка в ревютата за букмейкърите, поместени на сайта. Разбира се, ако предпочитате да се свържете директно с нас за съвет, оплакване или въпроси, винаги може да ни пратите имейл, на който ще отговорим бързо и професионално.
Рейтинги на букмейкъри Именно тук залагащите ще намерят откровени потребителски мнения за най-популярните букмейкъри в България. Освен това, самите вие може да споделите впечатленията си от сайтовете, на които сте залагали. Дайте обективен рейтинг за водещите букмейкъри, базиран на тяхната репутация и вашето лично мнение.