ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Bwin посочи Арсенал за фаворит срещу Ливърпул

0
Арсенал
Снимка: БТА

Футболните фенове на Острова тръпнат в очакване на един мач, който винаги им е доставял емоции, зрелище и много голове. Един срещу друг за пореден път ще се изправят Арсенал и Ливърпул, като очакваният с огромен интерес двубой от 23-тия кръг на Премиър лийг е на 4 февруари от 18,30 часа на „Емирейтс Стейдиъм“ в Лондон. 

Последната среща за първенство между двата отбора завърши 1:1 и в последвалите четири кръга двата тима се представиха в различна светлина.

Арсенал допусна две поражения, които го свалиха от върха, но след това възпитаниците на Микел Артета си върнаха самочувствието и увереността и спечелиха два поредни пъти. В момента топчиите са трети, като изостават на 5 точки от Ливърпул, но със сигурност ще опитат да стопят този пасив в следващите кръгове, тъй като преследват титлата.

От своя страна мърсисайдци се намират в страхотна серия от 4 победи поред, като при последните 3 реализираха по 4 гола. Дори и без Мохамед Салах Ливърпул си остава страшилище в атака и без съмнение ще направи всичко възможно да продължи с успехите, за да не позволи на втория Манчестър Сити да го доближи.

Един от утвърдените букмейкъри Bwin определя Арсенал като фаворит в срещата и приема залози за негова победа при коефициент 2.25. Равенството е оценено на 3.60, а успехът за тима на Юрген Клоп – на 2.95. Тези от вас, които влязат в сайта на оператора bwin.com, ще могат да се запознаят и със ставките за другите пазари за този сблъсък, както и за останалите спортния събития. Уверяваме ги, че няма да съжаляват, защото те са едни от най-добрите на родния хазартен пазар и могат да ви донесат добри печалби.

Важно е също да знаете, че Биуин е сред букмейкърите, който предлага голямо разнообразие при спортните залози. Вие може да поставяте залози както на футбол, тенис, баскетбол, волейбол и Формула 1, също така и на голф, крикет, бокс ръгби и почти всеки спорт, за който може да се сетите. Компанията предлага и залози за виртуални спортове, казино и покер, а всеки нов клиент получава начален бонус.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.