ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Арсенал спира пропадането според Bwin

0
Микел Артета
Снимка: Twitter, Arsenal

Един от фаворитите за титлата в Англия направи някоко грешни стъпки и слезе надолу в класирането. В събота обаче Арсенал получава въможноста да се реабилитира пред своите фенове и да се върне към победите в домакинския си мач с Кристъл Палас.

Той започва в 14,30 часа на „Емирейтс“ и тимът на Микел Артета ще влезе в него след неуспешна серия в първенството от три поредни двубоя без победа.

В тях „топчиите“ завършиха наравно като гост на Ливърпул, а после изгубиха домакинството си на Уест Хям и визитата на Фулъм. Тези изгубени 7 точки ги свалиха на четвърто място и вече изостават на 5 пункта от лидера Ливърпул.

Въпреки тези неудачи Bwin смята, че артилеристите ще преодолеят тази миникриза. Букемейкърът ги определя за абсолютен фаворит в сблъсъка и приема залози за тяхна победа при коефициент 1.32. Равният е оценен на 5.25, а успехът на гостите – на 9.75.

За разлика от Арсенал, който е поставен под напрежение, играчите на Кристъл Палас ще бъдат психически необременени, тъй като уверено вървят към изпълнение на целта си – оцеляване в елита.

В момента те заемат 14-то място с 21 точки, на 5 от първия изпадащ, а неотдавна показаха, че могат да създадат проблеми на всеки в Премиершип, след като завършиха наравно като гости на шампиона Манчестър Сити.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.