Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Bwin вижда голове на Байерн – Реал

0
Реал Мадрид
Снимка: Туитър, Реал Мадрид

Отборът на Байрен ще приеме Реал Мадрид в първи полуфинал от Шампионска лига, който е очакван с огромен интерес от любителите на футбола по света. Срещата е на 30 април (вторник) от 22 часа на стадион „Алианц Арена“ в Мюнхен, като крайния победител в този мегасблъсък ще спори за трофея с Пари Сен Жермен или Борусия Дортмунд.

Баварците сдадоха титлата в Бундеслигата, след като я бяха спечелили 11 рекордни пъти поред, и ще хвърлят всичко в най-комерсиалния турнир до края на сезона. Играчите на Томас Тухел могат да изравнят втория по трофеи в Шампионска лига, ако успеят да триумфират в надпреварата. До този момент Милан е излизал краен победител 7 пъти, докато германският гранд дели третата позиция с Ливърпул – двата клуба имат по 6 Купи.

За този непредсказуем мач букмейкърът bwin прогнозира, че ще паднат голове и приема залози за повече от два вкарани такива при ставка 1.63. Иначе победата на Байерн е оценена на 2.40, равенството – на 3.60, а успеха за „кралете“ – на 2.75.

Воденият от Карло Анчелоти Реал е рекордьор по трофеи в Шампионска лига – 14, и се чувства комфортно в този турнир. Белият балет на практика си подсигури титлата в Испания и подобно на Байерн е съсредоточен единствено върху изявите си в Европа, а предвид огромния индивидуален и отборен потенциал, който има, не е трудно да се предположи, че е фаворит и в тазгодишната надпревара.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.