ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Bwin вижда Реал Мадрид на финал в Шампионска лига

0
Винисиус Жуниор
Снимка: Twitter, Real Madrid F.C.

Във втория сблъсък между два европейски колоса в Шампионска лига Реал Мадрид ще приеме Байерн в полуфинален мач-реванш, който е на 8 май (утре) от 22 часа на „Сантиаго Бернабеу“.

Първият двубой в Мюнхен завърши 2:2 и двата тима запазиха шансовете си за финал, а „кралете“ на Карло Анчелоти са устремени към рекордна 15-а титла в най-комерсиалния турнир.

За този оспорван и непредвидим мач Bwin смята, че домакините ще решат спора в редовното време и приема залози за техен успех при ставка 1.90. Равният е оценен на 3.80, а победата за германците – на 3.70. Нашият съвет към вас обаче е да изберете пазара, при който Реал да спечели, но и двата отбора да отбележат и за който коефициентът е 3.50.

Важно е също да знаете, че залози на живо или „Live залагания“, както са известни в Bwin България, са важна част от играта и всеки потребител на онлайн букмейкър се интересува как се представя той в това отношение.

Платформата за залози в реално време се зарежда с един клик, когато кликните „На живо“ на началната страница на сайта, където имате две опции – Преглед и Събитие.

При залозите на живо коефициентите на събитията се актуализират в реално време. Bwin не допуска грешки и няма да ви подведе в това отношение. Тяхната платформа за залози в реално време е много бърза, не забиваи приема залозите мигновено, което е най-важното за един потребител. А и отгоре на всичко, тук ще намерите едни от най-добрите ставки на спорт за лайв залози.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.