ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Bwin посочи Левски за фаворит срещу Пирин

0
Марин Петков
Снимка: Фейсбук, Левски

Борещият се за класиране за европейските турнири Левски гостува на Пирин в първия си официален мач за тази година. Срещата от 21-вия кръг на родния елит е утре (събота) от 17,30 часа в Благоевград и в нея за първи път „сините“ ще играят без двама от тримата си основни играчи в атаката.

Това са Роналдо и Уелтон, които бяха продадени за добри суми, но сега големият въпрос е дали ще бъдат заместени пълноценно по фланговете от новото попълнение Фабио Лима и Марин Петков. Пирин пък вече има нов треньор – украинеца Олександър Бабич, пред който има една цел – да опита да спаси от изпадане разкъсвания от финансови проблеми тим.

Реномираният букмекйър Bwin определя Левски за абсолютен фаворит в сблъсъка и приема залози за негов успех при коефициент 1.44. Равният е оценен на 4.00, а победата за домакините – на 7.00. Тези от вас, които искат да направят залози и за други пазари за този двубой, могат да се запознаят със ставките в сайта bwin.com.

Добрата новина за тях ще е, че коефициентите са еднакво високи както за въпросния мач, така и за всички други спортни събития. Ако вземем например най-популярния спорт – футбола, и вие сравните няколко мача в програмага на биуин спрямо същите в други конкурентни онлайн сайтове за залози, ще видите, че букмейкърът има много добро представяне и окигурява високи ставки.

Като цяло коефициентите в този оператор варират спрямо различните спортове и първенствата към тях, а характерното за Bwin е, че предлага по-добри ставки за срещи, на които можете да залагате на живо.

 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.