50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА е фаворит срещу Черно море според Efbet

0
Саша Илич
Снимка: lap.bg

Отборът на ЦСКА приема Черно море в очакван с интерес четвъртфинален мач от турнира SESAME Купа на България. Двубоят е на 4 април, вторник, от 20 часа на стадион „Българска армия“, като при равенство в редовното време следват две продължения, а при равенство и в тях победителят ще бъде излъчен след дузпи.

Домакините, водени от Саша Илич, се намират в страхотна форма, и след като записаха 10 победи и 2 равенства в последните си 12 шампионатни мача, са убедителен лидер в първенството. Червените обаче няма да подценят и турнира за Купата, тъй като искат да вдигнат и този трофей.

Същото се отнася и за Черно море, който напролет играе добре и позитивните му резултати го държат в първата шестица, каквото е и целта на играчите на Илиан Илиев. Със сигурност те ще бъдат подготвени да окажат сериозна съпротива на армейците, както неведнъж са го правили на „Армията“.

Реномираният букмейкър efbet сочи ЦСКА за фаворит в сблъсъка и приема залози за негов успех в редовното време при коефициент 1.85. Равният е оценен на 3.70, а победата за гостите – на 4.70. В сайта efbet.com вие може да се запознаете и с другите пазари за срещата.

Важно е да знаете също, че от бонусите и специалните предложения на този утвърден на родния хазартен пазар букмейкър ви дели само една ефбет регистрация, която може да си направите много лесно. Ако искате да се сдобиете с профил в Efbet, трябва просто да преминете през няколко стъпки, което ще ви отнеме няколко минути.

Влезте в сайта efbet.com, натиснете жълтия бутон Регистрация и преминете през трите стъпки на регистрационната форма – данни за акаунта, лични данни и депозит. След като го направите, остава единствено да активирате своята нова игрална сметка от линка в имейла, който ще ви изпрати операторът, за да се впуснете във вашето хазартно приключение.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.