Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА 1948 ще се върне към победите според Efbet

0
ЦСКА 1948
Снимка: БТА

Отборът на ЦСКА 1948 приема очертаващия се като пролетен хит Арда в среща от 21-ия кръг на елитното ни първенство. Очакваният с огромен интерес мач е на 25 февруари (събота) от 12,30 часа на стадиона в столичния квартал Бистрица.

В предния кръг „червените“ на Тодор Янчев допуснаха изненадваща загуба от Ботев във Враца и сега ще направят всичко възможно да спечелят, тъй като в противен случай рискуват преднината им пред четвъртия Славия да бъда намалена.

Воденият от Александър Тунчев Арда пък ще излезе с настроение срещу третия, след като излезе победител в първите си две пролетни срещи и вече е близо до шестицата.

Реномираният букмейкър efbet посочва ЦСКА 1948 за фаворит и приема залози за негов успех при ставка 1.55. Равният е оценен на 4.50, а успехът за гостите – на 7.25.

Тези от вас, които изберат услугите на efbet, е важно да знаят, че като всеки реномиран бранд той предлага отлични коефициенти, съобразени изцяло с шансовете на всеки отбор, като някои от предложенията могат да изненадат приятно онези, които обичат да рискуват.

В спортната платформа на efbet българия са налични няколко доста добре познати на играчите функции за залозите. Те работят по прекрасен начин в сайта и позволяват на клиентите да имат на разположение редица опции, с които да направят по-точни и правилни прогнози за избраните от тях спортни събития.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.