Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Bwin посочи кой ще стане шампион на България

0
Християн Петров, Кирил Десподов, ЦСКА, Лудогорец
LAP.bg

Българското футболно първенство скоро ще започне пролетния си дял и тепърва мачовете ще стават все по-интересни. В борбата за титлата са се вкопчили два отбора, докато другите започнаха сериозно да изостават.

До зимната пауза ЦСКА води с 1 точка пред шампиона Лудогорец, а третия ЦСКА 1948 е на 8 точки зад лидерите. Левски допусна серия от мачове без успех и е на 14 точки от челото.

Букмейкърът Bwin направи сметка за шансовете на всеки един да стане шампион и категорично отсече, че и тази година първенец ще бъде Лудогорец. Разградчани имат коефициент за титлата от 1.37, докато „червените“ са с 2.75. ЦСКА 1948 е със ставка 21, а Левски се котира на 29.00. Можете да се регистрирате в Bwin и да посочите своя фаворит за титлата.

Ясно е, че борбата ще е между „червени“ и „зелени“, а всичко ще се реши, когато се разделят отборите и започнат мачовете от първата шестица. При толкова малка разлика в точките точно срещите с другите отбори от топ 6 могат да донесат трофея в един от двата отбора. А защо не и да има рейд на друг от първата шестица и той да се намеси в борбата?

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.