Cash out опция на bwin

100% до 222 лв.
Cash out опция на bwin
Рейтинг 0.0 от мнения
Бонус 222 лв.
Процент 100%
Врътки x7
Мин. Коеф. 1.70
Мин. Депозит 20 лв.
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.

Сред най-нашумелите функции в сайтовете на различните онлайн букмейкъри е тази за предварително затваряне на залога. Почти всички букмейкъри предлагат тази опция в сайтовете си, като в това число влиза и bwin, който е един от лицензираните сайтове за залози у нас. Той предлага на клиентите си опцията Cash out, като освен в чистия ѝ вид, потребителите ще могат да се насладят и на други нейни предимства. Повече за тях и всичко относно кеш аут опцията на bwin ще разгледаме в следващите редове.


Какво представлява bwin cash out?

Опцията за затваряне на залога от bwin предоставя на клиентите шанса да прекратят залога си преди да е настъпил края на събитията в него. Самата опция може да ви е добре позната и от други букмейкъри, но имайте предвид, че тя работи по идентичен начин и тук. Чрез нея може да спечелите основно по два начина:

  • Да минимизирате загубите си, ако залогът не се развива добре и просто го затворите, като си върнете част от сумата;
  • Да си осигурите мигновена печалба, ако залогът ви се развива в печеливша посока и се съгласите на сумата, която ви се дава за затварянето му;

Няма разлика във функцията, която предоставя кеш аут опцията на bwin спрямо останалите букмейкъри. В крайна сметка, това е и самата идея за опцията.

В допълнение на стандартната кеш аут функция, bwin предоставя на клиентите си възможността да настройват автоматично затваряне на залога. За тази възможност обаче ще говорим повече в следваща точка.


Как да затворим залог в bwin?

кеш аут опция от bwinСлед като разгледахме основите на самата опция в сайта на популярния европейски букмейкър, нека видим и как всъщност да я използваме. За целта е нужно да направите залог в спортната секция на bwin, като няма значение дали заложите на пазар от събитие, което не е стартирало, или пък изберете мач на живо. Опцията за затваряне е налична и при двата типа залози.

След като направите своя залог, той ще се появи в секцията “Моите Залози”. Нея може да откриете вдясно на сайта на компанията, точно до електронния талон за залози. В раздела с активните си залози ще видите вашите “Отворени” селекции. Там се показват всички активни залози в акаунта ви, които все още не са уредени. Когато изберете някой от тях, ще видите информация за него, както и детайли относно сумата на залога и коефициента му. Наред с всичко това се показва и възможната ви печалба, а под цялата тази информация ще видите бутона за извършване на Cash Out.

На самия бутон за затваряне bwin показва и текущата сума, която се предлага. Когато изберете бутона “Cash out” с изписаната на него сума, автоматично ще се появи още един бутон, с който трябва да потвърдите желанието си за затваряне на залога. Ако го натиснете веднага, системата автоматично ще прекрати залога ви на посочената сума.

По този начин сте извършили кеш аут на своя залог и той се прехвърля към уредените залози. От тук нататък няма значение как ще завърши срещата или срещите, които е съдържал залогът, понеже той е уреден.


Как действа автоматичният кеш аут от bwin?

auto cash out от bwinНаред със стандартната опция за кеш аут, онлайн букмейкърът bwin предоставя и възможността за автоматично спиране на залога. Ако се върнем на пример от по-горе и обърнем внимание на областта до бутона за кеш аут, ще видим, че до него има и още една опция за избор. Когато я селектирате, ще ви се покаже възможността за настройка на автоматично затваряне.

В полето може да въведете сумата, при която желаете залогът ви да бъде затворен автоматично. Имайте предвид, че не може да въведете сума, която е по-голяма от максималната печалба, която може да спечелите с този залог. След това остава да изберете единствено бутона “Активирай”, за да зададете своето желание в системата. От този момент нататък, залогът ви остава активен, като при достигане на въведената от вас сума, той ще се затвори автоматично.

Това означава, че при благоприятно развитие на залога, когато той достигне зададената кеш аут сума, ще се прекрати автоматично. В този момент сумата ще се прехвърли в акаунта ви и залогът ще бъде уреден, без да е нужно да избирате каквото и да е. Ако сте настроили автоматичният кеш аут, няма нужда да извършвате други действа, за да може залогът ви да се уреди при достигане на посочената сума за cash out.

Опцията за авто cash out е много полезна, понеже отхвърля нуждата да следите постоянно развитието на своите залози. Когато сумата по тях стигне зададената от вас, те ще се затворят сами.

Към bwin Спортни залози


Какво представлява Notify cash out от bwin?

В допълнение към всички характеристики на кеш аут опцията от bwin трябва да добавим и качество за “Notify Cash Out”. Това е допълнителна опция към тази за автоматично затваряне, чрез която може да получите известие, когато сумата на залога ви стигне посочената от вас.

Целта на известието е да ви уведоми, че залогът ви се развива добре и вече е стигнал желаната сума. В този момент ще получите нотификация на своето устройство и ще може да осъществите достъп до сметката си, за да прецените дали да затворите залога. Няма спор, че тази опция ще бъде най-удобна при използване на мобилното приложение от bwin, което е налично за Android и iOS устройства. Добре е да знаете, че през него ще може да се насладите на всички преимущества на кеш аут опцията, които са налични и през пълната настолна версия на сайта.


За кои спортове се предлага bwin кеш аут?

След като функцията за затваряне на залога е предназначена за използване при спортни залози, би било добре да обърнем внимание на кои точно спортове ще може да се активира. Истината е, че няма точно определен списък със спортове в сайта на bwin, за които да се знае, че функцията ще работи. Няма и списък с точно определени пазари. Може би това е един от основните недостатъци на cash out опцията на този букмейкър. Има платформи, които показват дали конкретен маркет от дадено събитие ще може да бъде затворено на по-късен етап. При bwin обаче не е така.

Въпреки този факт, не трябва да се отказвате от функцията, понеже тя е активна за изключително голям брой спортове и събития. Едва ли има съмнения, че е налична при мачовете от водещите първенства и шампионати. Срещали сме я обаче и при доста по-нискоразредни лиги и турнири, така че смеем да твърдим, че опцията е активна за голям набор от събития и опции за залози.

Ако едно събитие се предлага със залози на живо от bwin, вероятността за него да се предлага cash out е изключително голяма. Всъщност, това е едно от условията да има кеш аут за конкретен залог, понеже ако събитието не е налично със залози на живо в сайта, няма как да го затворите.

Нека допълним, че при извършването на спортни залози в bwin, само тези на сингъл и комбинации подлежат на cash out. Залозите от тип система не могат да бъдат затваряни.


Какви са сумите за cash out спрямо други букмейкъри?

Bwin не е единственият сайт за залози онлайн, който предлага кеш аут опцията в своето портфолио. Има и други сайтове, така че е нормално да си зададем въпроса дали сумите при този букмейкър са по-високи. Отговорът на този въпрос обаче не е еднозначен, защото може да зависи от доста неща.

Cash out сумата може да зависи от различни фактори. Един от тях са коефициентите за избраните от вас събития. Нормално е при разлики в тях спрямо други сайтове и кеш аут сумата да бъде различна. Тя обаче едва ли ще бъде в много голям диапазон. Има случаи, в които сме ставали свидетели на по-високи суми за кеш аут от bwin спрямо друг букмейкър, както и обратният вариант.

Може да бъдете сигурни, че bwin няма да ви разочарова в сумите за кеш аут, понеже компанията предлага едни от най-високите коефициенти в бранша. Това автоматично превръща сумите за затваряне на залога в доста по-високи спрямо много други провайдъри.

Опитайте Cash out на bwin


Има ли случаи, когато не можем да използваме bwin кеш аут?

Както при всяка една функция за затваряне на залога, и при тази в сайта на bwin има определени обстоятелства, при които тя няма да бъде налична. Един от основните случаи е при използването на някой от спортните бонуси на bwin, понеже при превъртането им cash out залозите не се зачитат. Кеш аут функцията не е достъпна и при други случаи. Нека изброим всеки един от основните:

  • Cash out от bwin не е наличен при превъртане на бонус средства;
  • При безплатни залози не може да се използва cash out;
  • Ако конкретен маркет от събитието е блокирано в момента, не може да се активира cash out;
  • Кеш аут опцията не е активна, ако събитието се провежда, но не е достъпно с опции за залози в реално време от Bwin;
  • Опцията не е налична при залози от тип система;
  • Функцията може да не е налице поради технически проблеми;

FAQ

Как се активира Cash out опцията на bwin?

Нужно е да достъпите своите активни залози и ако за тях се предлага кеш аут сума, ще видите бутон с изписаната на него сума за затваряне на залога.

Има ли частичен кеш аут от bwin?

Към момента това е един от недостатъците на букмейкъра, понеже все още не позволява частично затваряне на залог.

Предлага ли се автоматичен кеш аут от bwin?

Да, опцията е налична, като е нужно само да настроите сумата, при която бихте искали залогът ви да се затвори автоматично.

Мога ли да затварям залози през мобилната апликация на bwin?

Да, функцията за cash out от bwin и всичките ѝ качества са напълно достъпни през мобилното приложение на букмейкъра. Чрез него дори може да настроите удобни нотификации за автоматичния кеш аут.

Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!

Свързани статии

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Абонирай се за нашия нюзлетър за да получаваш последната информация за всички бонуси, ексклузивни промоции, и горещи новини за топ букмейкърите в България!