Betano Вземи бонуса
Приятелски Клубни
PUM
У.Н.А.М. Пумас
Завършил0 : 0
7th Feb 2023
Хюстън Динамо
HST

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Статистика един срещу друг

У.Н.А.М. Пумас Голове - 0
VS
Хюстън Динамо Голове - 0
Последни 1 срещи
0%
100%
0%
0 победи
1 равенства
0 победи
  • 07-02-23У.Н.А.М. Пумас0 : 0Хюстън Динамо

Състави

У.Н.А.М. ПумасG. Lema
Хюстън ДинамоB. Olsen
4-2-3-1
Julio González
J. González 1
Pablo Bennevendo
P. Bennevendo 2
Nathan Silva
N. Silva 6
Lisandro Magallán
L. Magallán 4
Pablo Monroy
P. Monroy 13
Ulises Rivas
U. Rivas 15
José Caicedo
J. Caicedo 18
Leonardo Suárez
L. Suárez 32
Piero Quispe
P. Quispe 27
Cesar Huerta
C. Huerta 12
Rogelio Funes Mori
R. Funes 29
4-3-3
Latif Blessing
L. Blessing 15
Sebastian Kowalczyk
S. Kowalczyk 27
Ibrahim Aliyu
I. Aliyu 18
Adalberto Carrasquilla
A. Carrasquilla 20
Artur
Artur 6
Amine Bassi
A. Bassi 8
Griffin Dorsey
G. Dorsey 25
Ethan Bartlow
E. Bartlow 4
Micael
Micael 31
Daniel Steres
D. Steres 5
Steve Clark
S. Clark 12

Мачове на отборите

Мач Превю

У.Н.А.М. Пумас ще се изправи срещу отбора на Хюстън Динамо в мач от Приятелски Клубни сезон 2024/2025. Началото на двубоя между У.Н.А.М. Пумас и Хюстън Динамо е насрочено за 07 February 2023 от 19:00ч. Мачът ще се играе на TBC в TBC.

Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за У.Н.А.М. Пумас и Хюстън Динамо в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на У.Н.А.М. Пумас и Хюстън Динамо в този мач.

В последните 10 мача на У.Н.А.М. Пумас във всички турнири, тимът записа победи в 4 от срещите, 3 от тях завършиха наравно и загуби 3.

Статистиката за Хюстън Динамо в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 5, равенства 1 и загуби 4. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че У.Н.А.М. Пумас бележи средно по 1.4 гола на мач. Статистиката от резултатите на Хюстън Динамо сочи, че тимът постига средно по 1.0 гола на мач.

У.Н.А.М. Пумас vs Хюстън Динамо Head-to-head

Head to Head статистиката на У.Н.А.М. Пумас срещу Хюстън Динамо показва 1 предишни сблъсъка за последните 1 години. Броят на победите за У.Н.А.М. Пумас в тези мачове е 0, докато Хюстън Динамо е спечелил 0 от тях. Равенствата са 1 от тях. Последният мач помежду им се игра на 07 Feb 2023, когато крайния резултат завърши 0:0 .

У.Н.А.М. Пумас - Хюстън Динамо Livestream

За да гледате У.Н.А.М. Пумас срещу Хюстън Динамо на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

Гледай На Живо

Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на У.Н.А.М. Пумас срещу Хюстън Динамо на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
300лв СПОРТ бонусВземи
50 Безплатни ВръткиВземи