Betano Вземи бонуса
Приятелски Клубни
RDM
Радомяк Радом
Завършил0 : 0
3rd Aug 2022
Анортозис
ANO

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Статистика един срещу друг

Радомяк Радом Голове - 0
VS
Анортозис Голове - 0
Последни 1 срещи
0%
100%
0%
0 победи
1 равенства
0 победи
  • 03-08-22Радомяк Радом0 : 0Анортозис

Състави

Радомяк РадомM. Kędziorek
АнортозисG. Okkas
4-2-3-1
Gabriel Kobylak
G. Kobylak 28
Jan Grzesik
J. Grzesik 13
Raphael Rossi
R. Rossi 29
Luka Vušković
L. Vušković 4
Dawid Abramowicz
D. Abramowicz 33
Luizão
Luizão 8
Michał Kaput
M. Kaput 6
Lisandro Semedo
L. Semedo 7
Bruno Jordão
B. Jordão 66
Luís Machado
L. Machado 20
Jardel
Jardel 22
3-4-2-1
Sergio Castel Martínez
S. Castel 9
Danil Paroutis
D. Paroutis 17
Hélder Ferreira
H. Ferreira 11
Minas Antoniou
M. Antoniou 22
Sergio Tejera
S. Tejera 8
Andreas Chrysostomou
A. Chrysostomou 88
Anderson Correia
A. Correia 7
Giannis Kargas
G. Kargas 6
Pavlos Correa
P. Correa 44
Christian Makoun
C. Makoun 16
Andreas Keravnos
A. Keravnos 99

Мачове на отборите

Мач Превю

Радомяк Радом ще се изправи срещу отбора на Анортозис в мач от Приятелски Клубни сезон 2024/2025. Началото на двубоя между Радомяк Радом и Анортозис е насрочено за 03 August 2022 от 19:00ч. Мачът ще се играе на TBC в TBC.

Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за Радомяк Радом и Анортозис в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на Радомяк Радом и Анортозис в този мач.

В последните 10 мача на Радомяк Радом във всички турнири, тимът записа победи в 3 от срещите, 2 от тях завършиха наравно и загуби 5.

Статистиката за Анортозис в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 2, равенства 2 и загуби 6. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че Радомяк Радом бележи средно по 1.0 гола на мач. Статистиката от резултатите на Анортозис сочи, че тимът постига средно по 1.1 гола на мач.

Радомяк Радом vs Анортозис Head-to-head

Head to Head статистиката на Радомяк Радом срещу Анортозис показва 1 предишни сблъсъка за последните 2 години. Броят на победите за Радомяк Радом в тези мачове е 0, докато Анортозис е спечелил 0 от тях. Равенствата са 1 от тях. Последният мач помежду им се игра на 03 Aug 2022, когато крайния резултат завърши 0:0 .

Радомяк Радом - Анортозис Livestream

За да гледате Радомяк Радом срещу Анортозис на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

Гледай На Живо

Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на Радомяк Радом срещу Анортозис на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
300лв СПОРТ бонусВземи
50 Безплатни ВръткиВземи