Betano Вземи бонуса
Приятелски Клубни
CSK
ЦСКА Москва
- - 27 яну 2023 02:00h 27th Jan 2023
Партизан
FKP

ЦСКА Москва vs Партизан live

Легално и верифицирано
излъчване на живо

Безплатна регистрация, без реклами! Регистрация
НА ЖИВО
ЦСКА Москва - Партизан

Прогнози

No tips added yet, be the first!

Състави

ЦСКА МоскваV. Fedotov
ПартизанI. Duljaj
3-4-3
Igor Akinfeev
I. Akinfeev 35
Matvey Lukin
M. Lukin 90
Moisés
Moisés 27
Ilya Agapov
I. Agapov 77
Khellven
Khellven 2
Saša Zdjelar
S. Zdjelar 5
Víctor Felipe Méndez
V. Felipe 88
Milan Gajić
M. Gajić 22
Ivan Oblyakov
I. Oblyakov 10
Anton Zabolotnyi
A. Zabolotnyi 91
Fedor Chalov
F. Chalov 9
4-2-3-1
Samed Baždar
S. Baždar 14
Xander Severina
X. Severina 7
Young-jun Goh
Y. Goh 77
Ghayas Zahid
G. Zahid 29
Leonard Owusu
L. Owusu 16
Denil Castillo
D. Castillo 21
Aranđel Stojković
A. Stojković 2
Bojan Kovačević
B. Kovačević 36
Svetozar Marković
S. Marković 6
Nikola Antić
N. Antić 5
Miloš Krunić
M. Krunić 33

Мачове на отборите

Мач Превю

ЦСКА Москва ще се изправи срещу отбора на Партизан в мач от Приятелски Клубни сезон 2024/2025. Началото на двубоя между ЦСКА Москва и Партизан е насрочено за 27 January 2023 от 02:00ч. Мачът ще се играе на TBC в TBC.

Тук ще откриете повече информация преди двубоя, включително статистика, H2H резултати, факти преди мача и класиране. Данните ще ви бъдат от полза да прецените правилно своята прогноза за ЦСКА Москва и Партизан в този мач.

Шансовете на двата тима

Използвайки актуални данни за двата отбора и нашата база от сведения със статистическа информация, можем да ви предложим някои полезни детайли около шансовете на ЦСКА Москва и Партизан в този мач.

В последните 10 мача на ЦСКА Москва във всички турнири, тимът записа победи в 5 от срещите, 4 от тях завършиха наравно и загуби 1.

Статистиката за Партизан в последните им 10 мача от всички надпревари показва победи 3, равенства 3 и загуби 4. Преглед на броя отбелязани попадения в последните 10 мача показва, че ЦСКА Москва бележи средно по 1.8 гола на мач. Статистиката от резултатите на Партизан сочи, че тимът постига средно по 1.4 гола на мач.

ЦСКА Москва vs Партизан Head-to-head

Head to Head статистиката на ЦСКА Москва срещу Партизан показва 1 предишни сблъсъка за последните 54 години. Броят на победите за ЦСКА Москва в тези мачове е 0, докато Партизан е спечелил 0 от тях. Равенствата са 0 от тях. Последният мач помежду им се игра на 01 Jan 1970, когато крайния резултат завърши :.

ЦСКА Москва - Партизан Livestream

За да гледате ЦСКА Москва срещу Партизан на живо безплатно, кликнете на бутона по-долу и прегледайте списъка с футболни мачове на живо днес.

Гледай На Живо

Ако срещата е налична с livestream картина на живо, ще може да я стартирате според условията на букмейкъра малко преди началото на мача.

Като алтернатива, може да прегледате ТВ програмата на местните спортни канали и да проверите кои мачове ще се излъчват на живо по телевизията. Ако не разполагате с възможността да гледате мача на ЦСКА Москва срещу Партизан на живо, винаги може да изберете някой от препоръчаните букмейкъри и да проследите случващото се в срещата с наличните графики на живо (Match Tracker) и live статистики.

⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
300лв СПОРТ бонусВземи
50 Безплатни ВръткиВземи